anası zaten gelsın tanısalım hedıye alıyım ona dıyomus
o da oyle dıyo zaten yont benı dıyo ya bu bıde reis gıbı bısey cevresı genıs ya bunlarla ugrasabılırmıyım onu bılmıyorum:44::44::44:
ıckısı yok ama cok fena ınatcı bende oyleyım çakısıyoruz
niye la o kadarmı cırkınım
tolinde fıstık gibi kız..vallahi evli bir hanım olarak erekekte en önemli şey ,sahiplenici olması,evine bakıcak kapasitede vicdanlı olması..gerisi gelir zaten..ailesinin şunu bunu hiç önemlideğil..her şey olur zamanla..
neymıs o cumhuriyet altını oglumutanış canım..bak bakalım nasıl iyimser insanlarmı..annesinin sözü hoşuma gitti..benim rahmetli kayınvalide sana cumhuriyet altını verdim der dururdu
senin elinden ne uçan ne de kaçan kurtulur bencehahaha
yontarsın böyleleribi severse tam sever yalnız, çakallığı var bunun belli
zorla laf istiyon tolin ha oğlan sivri sinek gibi gözler fıldır fıldır 10 megapiksel vardır senin herşey yerinde maşallah nerden buldun la az daha konuşursam oğlanın telefonunu silecen
görebildim tesekkurleer
aa ben cok yakıştırdım efuli neyin beğenmedin yağız bir delikanlı imiş cok tatlı olurlar yanyana
senin elinden ne uçan ne de kaçan kurtulur bencehahaha
yontarsın böyleleribi severse tam sever yalnız, çakallığı var bunun belli
neymıs o cumhuriyet altını oglumu
bak bı yaptıgını anlatıyım sana bu bana bulusalım bulusalım dıye ısrar edıyo tamammı dedım tamam bulusalım sıvastan ankaraya gelıyodum aban dedıkı ben senı astıden alırım ıyı dedım sonra otobuse bındım ne mesaj ne arama neyse ben geldım bu yok tabı bende aramadım aradan ıkı hafta gectı aradı dıyokı dedem rahatsızlandı ona kostum dıyo ıyı dedım kızmadım sonrada dıyokı sen nıye aramadın benı dıyo dedım bıde benmı arıycam tam manyak ya
çakal görünümlü ama içinde kedi yatar bunların bi sacını okşa tolin gör nasıl mırıl mırıl olur
kadında şefkat önemli tecrubeyle sabit kulak verin derim
kankı sılıyorum zatende gene arıyo sonra sapık sanıyorum o yuzden sılmıyorum artıkta ama cok canım sıkılıyo azcık eglensem ne olur sankı
hımmm bu yorumu cıddıye alıyımmı
neymıs o cumhuriyet altını oglumu
bak bı yaptıgını anlatıyım sana bu bana bulusalım bulusalım dıye ısrar edıyo tamammı dedım tamam bulusalım sıvastan ankaraya gelıyodum aban dedıkı ben senı astıden alırım ıyı dedım sonra otobuse bındım ne mesaj ne arama neyse ben geldım bu yok tabı bende aramadım aradan ıkı hafta gectı aradı dıyokı dedem rahatsızlandı ona kostum dıyo ıyı dedım kızmadım sonrada dıyokı sen nıye aramadın benı dıyo dedım bıde benmı arıycam tam manyak ya
ben buna hep hakaret edıyorum acaba ondanmı boyle oluyokı:44::44::44:
hahaa silerken bi kenara yazıpta silcen ben öyle yapıyordum
al al ben boşa söylemem bişeyi
hahahahah, bence siz birbirnizle çok iyi anlaşabilirsiniz zıtlıkların çakışması olur
ben arardım ben geldim nerdesin die, nie 2 hafta sonra dönüyo geç dank ediyo dicem, sanmam bu çocuk yaşadığı şeyi bi daha unutmaz, dediğim gibi bazı şeyleri çakallığına yapıyo
ben buna hep hakaret edıyorum acaba ondanmı boyle oluyokı:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?