TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

anası zaten gelsın tanısalım hedıye alıyım ona dıyomus

tanış canım..bak bakalım nasıl iyimser insanlarmı..annesinin sözü hoşuma gitti..benim rahmetli kayınvalide sana cumhuriyet altını verdim der dururdu

o da oyle dıyo zaten yont benı dıyo ya bu bıde reis gıbı bısey cevresı genıs ya bunlarla ugrasabılırmıyım onu bılmıyorum:44::44::44:

senin elinden ne uçan ne de kaçan kurtulur bence hahaha
yontarsın böyleleribi severse tam sever yalnız, çakallığı var bunun belli

bencede tolincan bende beğendim seni
yaw aile işleri önemli benim bu yüzden çok sevdiğin bi ilşkim bitti, içimde yara, farklı görüşlerdeyseniz siz olur desenizde karşı taraf olmaz böle zor diyo

görebildim tesekkurleer
aa ben cok yakıştırdım efuli neyin beğenmedin yağız bir delikanlı imiş cok tatlı olurlar yanyana

tanış canım..bak bakalım nasıl iyimser insanlarmı..annesinin sözü hoşuma gitti..benim rahmetli kayınvalide sana cumhuriyet altını verdim der dururdu
neymıs o cumhuriyet altını oglumu

bak bı yaptıgını anlatıyım sana bu bana bulusalım bulusalım dıye ısrar edıyo tamammı dedım tamam bulusalım sıvastan ankaraya gelıyodum aban dedıkı ben senı astıden alırım ıyı dedım sonra otobuse bındım ne mesaj ne arama neyse ben geldım bu yok tabı bende aramadım aradan ıkı hafta gectı aradı dıyokı dedem rahatsızlandı ona kostum dıyo ıyı dedım kızmadım sonrada dıyokı sen nıye aramadın benı dıyo dedım bıde benmı arıycam tam manyak ya

zorla laf istiyon tolin ha oğlan sivri sinek gibi gözler fıldır fıldır 10 megapiksel vardır senin herşey yerinde maşallah nerden buldun la az daha konuşursam oğlanın telefonunu silecen

kankı sılıyorum zatende gene arıyo sonra sapık sanıyorum o yuzden sılmıyorum artıkta ama cok canım sıkılıyo azcık eglensem ne olur sankı

çakal görünümlü ama içinde kedi yatar bunların bi sacını okşa tolin gör nasıl mırıl mırıl olur
kadında şefkat önemli tecrubeyle sabit kulak verin derim

oğlu canım cumhuriyet altını olan
bak oda senden ilgi bekliyo..kız buda az çok bi şey biliyo ilişk,lerle ilgili..

çakal görünümlü ama içinde kedi yatar bunların bi sacını okşa tolin gör nasıl mırıl mırıl olur
kadında şefkat önemli tecrubeyle sabit kulak verin derim

ben buna hep hakaret edıyorum acaba ondanmı boyle oluyokı:44::44::44:

kızlar çıkıyorum yarın görüşürüz olurmu

hahahahah, bence siz birbirnizle çok iyi anlaşabilirsiniz zıtlıkların çakışması olur
ben arardım ben geldim nerdesin die, nie 2 hafta sonra dönüyo geç dank ediyo dicem, sanmam bu çocuk yaşadığı şeyi bi daha unutmaz, dediğim gibi bazı şeyleri çakallığına yapıyo

hımmmmmmmm çakallıksa bende ona bazı çakallıklar dusunıyım o zaman bulusacagımız zaman agac edıyımde gorsun gununu

ben buna hep hakaret edıyorum acaba ondanmı boyle oluyokı:44::44::44:

illa temas şart değil ses tonuna bile yapıştırdın mı şefkati görürsün farkı
anlayışlı sevecen masum bir kız ol yeri geldiğinde cazgırlığınıda yap bak nasıl tatlı gelir o cazgırlık ona.her zaman yaparsan of bu ne yaa çekemem der gider. içten içe senin karakterini muhasebe eder anlamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…