Kombin yarat, stilini oluştur, trendleri belirle, trendleri keşfet, stilini tasarla, tarzını paylaş, setlerini yarat, markaları takip et, kreasyonları keşfet, kombinlerini paylaş, moda grubunu oluştur, moda önerileri al, moda önerileri paylaş...
Arkadaşlar selam benim kollarım yağlı hoş olmayan bi görüntüsü var kalın bacaklarımda ayni sekilde nasıl giymeliyim sizce önerisi olan var mı
erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Pelerinli Bel Lastikli Şifon Elbise Lacivert TZL-P-003892 yeni sezon ürünler indirimli fiyatlarla tozlu.com'da.
www.tozlu.com
Böyle elbiseler olabilir.
Kolları pelerin şeklinde.
Aşağısı bol kesim.
Şimdiden başka zaman yok. Korkan yerinde saysın.🐢
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam benim kollarım yağlı hoş olmayan bi görüntüsü var kalın bacaklarımda ayni sekilde nasıl giymeliyim sizce önerisi olan var mı
Balon kollu giyebilirsiniz. Madonna yaka giyebilirsiniz. Midi boy etek giyebilirsiniz. Ornek fotograflar yükleyeyim.
Kayıtlı Üye
Screenshot_20200716-162226_Google.webp
19 KB
· Görüntüleme: 150
Screenshot_20200716-162218_Google.webp
24,3 KB
· Görüntüleme: 135
Screenshot_20200716-162155_Google.webp
22,6 KB
· Görüntüleme: 135
Screenshot_20200716-162147_Google.webp
17,4 KB
· Görüntüleme: 139
Kayıtlı Üye
Ünlü bir gelinlik markasi soru cevap yapıyordu. Şey demislerdi. Dikkatleri baska yöne çekebilirsiniz. Mesela göğüs dekoltesi verebilirsiniz. Beliniz inceyse belden oturtmali giyebilirsiniz. Nereden memnunsaniz orasi ön plana çıkmalı. Memnun olmadiginiz yeriniz gizlenmeli demisti.
İÇİMDE BİR YERDE HER YER HER YERDE...🥀
Pro Üye
peki yan simit bolgesi olanlar icin neler onerrsinz
Kayıtlı Üye
peki yan simit bolgesi olanlar icin neler onerrsinz
Belden oturtmali yuksek bel can etekler. Baska bir sey giyilecekse toparlayici korseler.
Pro Üye
Belden oturtmali yuksek bel can etekler. Baska bir sey giyilecekse toparlayici korseler.
tesetturluyum
Kayıtlı Üye
Tamam eteklerinizi bu sekilde seçebilirsiniz. Elbiselerinizi de.
Kayıtlı Üye
Screenshot_20200716-162706_Google.webp
27,7 KB
· Görüntüleme: 136
Screenshot_20200716-162642_Google.webp
17,6 KB
· Görüntüleme: 148
Pro Üye
tesettur olarak elbise modeli atabilir misinz
Kayıtlı Üye
tesettur olarak elbise modeli atabilir misinz
Yuksek belli külotlar giyin. Yuksek belli külotlarla korseler giyin. Hatta onlarla uyuyun. Zamanla simitleriniz küçülecektir.
Screenshot_20200716-170401_Trendyol.webp
29 KB
· Görüntüleme: 146
Screenshot_20200716-170351_Trendyol.webp
15,6 KB
· Görüntüleme: 130
Screenshot_20200716-170334_Google.webp
17,8 KB
· Görüntüleme: 141
Pro Üye
Yuksek belli külotlar giyin. Yuksek belli külotlarla korseler giyin. Hatta onlarla uyuyun. Zamanla simitleriniz küçülecektir.
tsk edrim cok saoln
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
salaş elbiseler ve tunikler giyebilirisiniz.İki İplik Kapşonlu Tunik Beyaz - 2998.105. - y.s
Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020