Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlarrrrrrrrrr krem geldı yalnız bu benım yanaklara yetermı kı gıdıklara kullanmıcam ,sayenızde bu yanakalardan kurtulcam kocaman opuyorum sızı:teytey::enbuyukkk:

benimde elime gecti nihayet kızlar. bakalım kullanmaya başlıyorum bu akşam.. nurbozkurt umarım biz de istediğimiz sonucu alırız bu kremden. cnm.:1rolleyes:

evet canım inş ya hadı hayırlısı bende yarın baslıcam telefona resmımı cekcem bı de bı haata sonrayı bakalım nolcak:teytey::teytey:

evet canım inş ya hadı hayırlısı bende yarın baslıcam telefona resmımı cekcem bı de bı haata sonrayı bakalım nolcak:teytey::teytey:

senin elindeki goldshape krem mi losyon mu canım. sipariş verirken losyon diye yazıyodu ama krem diye gelmiş. farkeden bişey yoktur heralde.. rengi açık kahve kokusuda keskin böyle okaliptüs gibi kokuyo dimi ? :kahve:

gold shape face slımmıng cream 60ml-yüz için,ıkı cesıdı var zaten benım bıldıgım bırı vücut ıcın dıgerı bu yuz-evet krem ve acık kahve dogru senınkı canımcıma.s

kızlar durum ne mrk ettım ıse yaradımı sımdılık

angel-24 canım bi gelişme varmı..sizde de etkisini gösterirse kesin alıcam kızlar..

valla benım daha 2. gunum ama yarar inş daha bısey yok surunce bıseyler hıssedıyorum umutluyum

canım ne hissediyon sürdüğünde mesela..ya kıslar bu nemlendirici gibi bşy mi nasıl bir krem..yani sürünce eriyormu yüzünde yakma filan oluyormu?

soguk soguk biseyler oluyo heralde faalıyete felan gecıyo yanakalar ilk surdugumde,krem gıbı rengı koyu sarı tonlarında ama surunce beyaza donusuyo emılımı bıraz zor oluyo masaj yaparak yedırıyosun ve bugun azaldı zaten kremın etkılerınden galıba cunku oyle bıseyler okumustum ilk gunku yanaklarımın fotomuda cektım bakalım nolcak degısıklık olcak mı yanaklarımda kucuk kucuk sıvılceler vardı onlarda etkı felan yapmadı allahtan,optum canım sizi:1hug:

evet aynen nurun tarif ettiği gibi oluyo ..a.s krem sürdükten sonra beyazlaşıyo gercekten çok ilginç.. kızlar kullanalı daha 2 gün oldu..şimdilik gözle görülür bi değişiklik yok bende.. ama bende umutluyum:1rolleyes:
gelişmeleri paylaşırım. öpüyorum sizi.

sağolun kızlar gelişmeleri merakla bekliyorum umarım istediğiniz sonucu alırsınız ..

sagol canım ya, ama ben iştaım kesıldıgı halde yıyorum hala inş kotu yunde etkılemez

nur yemege dewam etmen hıc ıı dııl bu kremı bnde kullandım bılosunus kremı kullandıında ıstahını kesıo bı sure sora ama sen hala dewam edersen buna ragmen ıstedıın snucu alamassın dıkkat et cnm benden solemesı:1rolleyes:

sagol canım da dun dıkkat ettım bugun koftelerı gordum kendımı tok hıssettıgım halde yedım ama neyse dıkkat edıyım barı yoksa hıc bıseye yaramayabılır ama bıgunden bısey olmaz galıba optum canım

evet aynen nurun tarif ettiği gibi oluyo ..a.s krem sürdükten sonra beyazlaşıyo gercekten çok ilginç.. kızlar kullanalı daha 2 gün oldu..şimdilik gözle görülür bi değişiklik yok bende.. ama bende umutluyum:1rolleyes:
gelişmeleri paylaşırım. öpüyorum sizi.

hayırlı olsun angelcım.en sonunda almışsın kremini.inşallah bir an evvel etki edera.s.

sagol canım da dun dıkkat ettım bugun koftelerı gordum kendımı tok hıssettıgım halde yedım ama neyse dıkkat edıyım barı yoksa hıc bıseye yaramayabılır ama bıgunden bısey olmaz galıba optum canım

ewt bu seferde kremı aldına yazık olucak sen sımdılık olması gereknı yap cnm bnde optum

nasıl yaa ben anlamadım şimdi.. ben zaten daha çok yiyebilmek için alıcaktım bu kremi.. benim kilo problemim yoktu ki zaten.. yanaklarım alıyodu onları eritip rahat yemek yemek istiyorum.. olmucak mı yani şimdi.. eeee o zaman niye alayım yaaaaa?? pffffffff çağlacım senin kremin etkisi sürüyo mu şu anda yanakların hala zayıf mı?? bir de yediklerine dikkat ediyomusunn??

yanaklarımda kucuk kucuk bıseyler cıkmıs gercı benım yanaklarımda cıkan seyler yuzumu ıkı sabunlamada gecer iştahımda azaldı ne guzel abıme sordum yuzum ıncelmıs mı dıye ıncelmıs dedı fazla ınce olmasın kotu durur dedı ama daha benım ıstedıgım kıvama gelmedı

slm kıslar yaparsanız dıdık için fayda göreceğiniz bir iki hareket sölicem şimdi

1-alt çenenizi gererek öne doğru çıkarın ve bunu her fırsatta yapın
2-sert bir şekilde AAA ve UUUUU ama dudaklarınızı gererek sıkarak yapacaksınız
3-dudaklarınızın arasına yatay bir şekilde bir kalem alarak sadece dudak kuvveti ile kalemi ileri geri çevirmeye çalışın alt çene ileri doğru giderek yapacaksınız bunu

bu hareketleri yaptığınızda çenenizde hafir ağrılar olacak ama işe yarıyor tv de seyretmiştim bir uzman göstermişti gıdık ve çene sarkmalarını yok ediyormuşş ben denedim doğruymuş yanii

Back
X