• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar yaşınız çok genç olduğu için hepiniz çok güzelsinizdir ,ama gıdı için size lipoliz tavsiye edebilirim gıdıda son derece etkili ben vücutta etkisini göremedim ama gıdıda gördüm iki seansta byağı farkediyor çok şişman yüzlere bile uygulanabiliyormuş.yerimseniben

kızlar yaşınız çok genç olduğu için hepiniz çok güzelsinizdir ,ama gıdı için size lipoliz tavsiye edebilirim gıdıda son derece etkili ben vücutta etkisini göremedim ama gıdıda gördüm iki seansta byağı farkediyor çok şişman yüzlere bile uygulanabiliyormuş.yerimseniben

lipoliz ne pekii??:sm_confused:

angelcim bana bu işlem için biraz fazla genciz gibime geliyor..bence hiç merak etme canım..bu tür işlemlere karşıyım ..en azından bu yaşta..

lipoliz ne pekii??:sm_confused:[/QUlipolizin yaşla alakası yık lipoliz iğne ile gıdıya yağ eritici ilaç enjekte ediliyor gıdının durumuna göre en fazla iki seans yapılıyor uygulama mezoterapi gibi ama ilaç mezoterapi ilacı değil özellikle genç ciltlerde iyi sonuç veriyor internette lipoliz yazarsan bu konuda bir hayli bilgi bulabilirsin canım.

lipoliz ne pekii??:sm_confused:

yinede sadece yüzüm toplu diye düşünüyorsan bence böyle birşeyi düşünmek gereksiz, insanlar yüzleri tombiş olsun diye yağ enjekte ediyorlar gıdı için düşünülebilir ama güzel yüzüne yazık bence boşver

evet benimde demek istediğim aslında bu..gıdık için olabilir belki hem etkili de bir yönteme benziyor..ben anneme uygulatmak isterdim mesela ama yüz için bunu yapmaya cesaret edemem sanırım..hem angel bşy öğrendim ilerleyen yaşlarda 30 lu yaşlarda filan yüz istesende kilo almıyormuş..oradaki bşy ler yok oluyormuş ama ne olduğunu unuttum..belki bizde ozamanlar tombiş yanakları özlicez...o yüzden bence şimdilikdoğal yöntemlerle yapmaya çalışalım ama iğnelere filan şimdilik gerek yok sanırım..bu genç yaşta allah korusun cildi çabuk yaşlandırabiliriz..

evet benimde demek istediğim aslında bu..gıdık için olabilir belki hem etkili de bir yönteme benziyor..ben anneme uygulatmak isterdim mesela ama yüz için bunu yapmaya cesaret edemem sanırım..hem angel bşy öğrendim ilerleyen yaşlarda 30 lu yaşlarda filan yüz istesende kilo almıyormuş..oradaki bşy ler yok oluyormuş ama ne olduğunu unuttum..belki bizde ozamanlar tombiş yanakları özlicez...o yüzden bence şimdilikdoğal yöntemlerle yapmaya çalışalım ama iğnelere filan şimdilik gerek yok sanırım..bu genç yaşta allah korusun cildi çabuk yaşlandırabiliriz..

evet canım haklısn. bende cesaret edemem bu tarz yöntemlere zaten. en fazla krem kullanabilirm işte.:icecream:

bu arada rosenoire saol cnm verdiğin bilgi için en azından bunuda öğrenmiş oldum bilmiyodum.. yani gıdık var birazda öyle abartı degil .. bu tarz bişey ağır gelebilir. hem ben iğneden korkarım zateenn..:(

evet canım haklısn. bende cesaret edemem bu tarz yöntemlere zaten. en fazla krem kullanabilirm işte.:icecream:

bu arada rosenoire saol cnm verdiğin bilgi için en azından bunuda öğrenmiş oldum bilmiyodum.. yani gıdık var birazda öyle abartı degil .. bu tarz bişey ağır gelebilir. hem ben iğneden korkarım zateenn..:(

canım birşey değil, en güzel kararı vermişsin.

kızlar merhaba bende aranıza yenı katıldım ve o dedıgnız kremı aldım pazartesıyada salı elıme geçecek ben hep zayıfdım ve yanaklarım hep tombişdi inşallah işe yarar gelişmelerden haberdar ederım ve inş sivilce oluşmaz ve ayrıca sizi çok sevdim

kızlar merhaba bende aranıza yenı katıldım ve o dedıgnız kremı aldım pazartesıyada salı elıme geçecek ben hep zayıfdım ve yanaklarım hep tombişdi inşallah işe yarar gelişmelerden haberdar ederım ve inş sivilce oluşmaz ve ayrıca sizi çok sevdim

bende sipariş vericektim aksilik sipariş vericegim eczanede kalmamış . pzartesiden sonra artık inşallah elime gecicek. sende paylaş tabi canım gelişmeleri destek olalım birbirmizeyerimseniben

ben geldım angelcım nete gıremıodum ben cok memnun kaldım ıstedıım sorucu elde ettım ama kesmedım dewam edıorum dedıım gıbı sadee azalttım urun bıtmek uzere ama.sole bısede var kıvılcım sormus genetık olduu ıcın tekrar kılo alabılırmıım dıe onu bılemem tabe CADIARZUbnde ıse yaradı ayh aangel ınsallh sendede yarar canımyerimseniben

ben geldım angelcım nete gıremıodum ben cok memnun kaldım ıstedıım sorucu elde ettım ama kesmedım dewam edıorum dedıım gıbı sadee azalttım urun bıtmek uzere ama.sole bısede var kıvılcım sormus genetık olduu ıcın tekrar kılo alabılırmıım dıe onu bılemem tabe CADIARZUbnde ıse yaradı ayh aangel ınsallh sendede yarar canımyerimseniben

saol cağlacım inşallah ..bende sabırsızlanıyorum kullanmak için..:1rolleyes:

ben gittigidiyorda gördüm lifting cihazı diye birşey
yüzünüzü silüetini inceltir gıdığınızı yok eder yazıyordu
daha önce alana sorup alınabilir diye düşünüyorum, kremle nereye kadar
bence inceleyin
link veremiyorum reklam olur falan diye.

kremı surkelı kullanmıcaksın zaten ole nereye kadar bısde fakrındayıs bunun .ara ara alırsın aynı zamnda yedıklerınede dıkkat edıceksın tabe

ben gittigidiyorda gördüm lifting cihazı diye birşey
yüzünüzü silüetini inceltir gıdığınızı yok eder yazıyordu
daha önce alana sorup alınabilir diye düşünüyorum, kremle nereye kadar
bence inceleyin
link veremiyorum reklam olur falan diye.

neyra o lifting cihazlarını bende bir ara düşünüyodum ama.. sonucu hakkında bir bilgim olmadıgı için ,gercekten işe yararmı yada ilerleyen yıllarda zararı dokunurmu tam emin degildim. yabancı sitelerde okudugum yorumlarda hem iyi diyenler vardı hemde zararını gördüm diyenler vardı. bu yüzden kafam karışmıştı. sağol ama bu fikri paylaştıgın için..

çağlaacım ben sana bişey daha sormak istiyorum. bu krem yağları eritmiş peki yüz hatlarında bir sıkılaşma da yaptımı?

neyra o lifting cihazlarını bende bir ara düşünüyodum ama.. sonucu hakkında bir bilgim olmadıgı için ,gercekten işe yararmı yada ilerleyen yıllarda zararı dokunurmu tam emin degildim. yabancı sitelerde okudugum yorumlarda hem iyi diyenler vardı hemde zararını gördüm diyenler vardı. bu yüzden kafam karışmıştı. sağol ama bu fikri paylaştıgın için..

fisfisfis aslen mantıklı, kasları çalıştırıyor diyor
ben ilerki zamanlarda kesinlikle edinmeyi düşünüyorum
zararlı olduğuna inanmıyorum
o sitelerdeki zararını gördüm diyenler mesela nasıl bir zarar veriyormuş
yani tam ne demişler zararı konusunda?fisfisfis

ya benım yanaklar baya tombiş yaa inşallah olur kızlar o krem:çok üzgünüm::teselli:

çağlaacım ben sana bişey daha sormak istiyorum. bu krem yağları eritmiş peki yüz hatlarında bir sıkılaşma da yaptımı?

hatırlıosan kremı ılk aldıımda etkılerını konustumusda sana bahsettım ılk seydı sıkılasmanın olması.

Back
X