Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
canım elmacık kemiklerini nasıl eritti onu anlamadım yalnız sen knonun ilk başlarında elmacık kemiklerinin eridiğini de yazmışsın.ben sadce yanaklarımın erimesini istiyorum ama ya elmacık kemiklerim kalsın lütfen :( sanırım bu biraz da kullanım şekline bağlı.

arkadaşlar ben mezoya haftada 1 gidiyordum bütün vuucudma yaptırıodum yanak gıdık dahil .. seansı 50 ytL .. 2 - 3 sean sonra gidiyor ama sadece yanağızına yaparsa 50 ytL almaz heralde bilemiyorum .. ben heryerime yaptırdıığım için ..

hı ayrıca gerçekten hiç ağrmıyor ..

ağrıyor diyenler karboksi ile karıştırıo olabilir ..

mezo gerçekten mucize :)) iyi ki var :D 2.5 ayda 15 kilo vermemi sağladı :))) spor yapmadığım halde :)

canım nerelerde yapılıyor bu mezo güzellik salonlarında filan mı yüzü de zayıflatuyor yani öylemi..yan etkileri varmı peki?

ben almayı düşünüyorum bu cihazı iyice kafayı taktım ben buna..yoksa yüzüm şişmanlıyor diye vücudumdan kilo alamıyorum..hedefim yüzümü bu cihazla zayıflatıp yiyerek ve sporlada vücudumun kilo almasını sağlamak..canım ya yan etkisi yok dimi ve bunu kullanırken yemekten kesmeme gerek yok sanırım dimi bu çok önemli benim için çünkü aksi halde vücudum daha da çok zayıflayacaktır..birde fiyatı nekadardı?

canım yan etkisi yok zayıflatıyor yalnız işte.ben 2 ay kullandım yüzüm incecik kaldı.bırakalı 4 ay oldu yüzüm halen ince.dolmuyor.kalıcı zayıflıor yüz.hayır hayır sen aynı şekilde beslen ve bu cihazı günde 1 saat kullan sonuç incecik bi yüz.fiyatı marka marka değiişor.ben 80 e almıştım gittigidiyordan.

canım elmacık kemiklerini nasıl eritti onu anlamadım yalnız sen knonun ilk başlarında elmacık kemiklerinin eridiğini de yazmışsın.ben sadce yanaklarımın erimesini istiyorum ama ya elmacık kemiklerim kalsın lütfen :( sanırım bu biraz da kullanım şekline bağlı.

kemiğim erimedii yanağım eridi elmacık yanağım.kemiği eritmez ya,o kadar da diiil.

sağol canım ben almayı düşünüyorum kesinlikle fiyatıda uygunmuş ben daha pahalı sanıyordum..canım senin kullandığının adı neydi peki bulamıyorum ben onu nette..

sağol canım ben almayı düşünüyorum kesinlikle fiyatıda uygunmuş ben daha pahalı sanıyordum..canım senin kullandığının adı neydi peki bulamıyorum ben onu nette..

canım benimkinin markası" xft 802 facial beautifier" di.günde yarım saat kullan bak bakalım yanak kalıyor muyerimseniben benim gıdığım vardı kocaman o bile eridi yaaa.s250-300 ytl ye de var yani değişiyor marka marka gittigidiyora bak canım arada bir orada oluyor,görmüştüm.

ama ben yanağımı zayıflatması için kullanmamıştım açıkçası sadece yüzümün gerginleşmesini istiyordum ama meğerse yüz zayıflatmaya yarıyormuş cihaz.bak kıvılcım 3-4 kg aldım yüzüm hala zayıf.cihazı da bıraktım ama hala zayıf 4 aydır zayıflığnı koruyor.

çok sağol canım bilgiler için kaç gündür kafamı kucalıyor alsammı diye sanırım alıcam ben bunu..yoksa yüzümün zayıflayacağı yok..yüzüm zayıflamayınca vücuttan da kilo alamıyorum..yediklerim direk yüzüme gittiği için kendimi frenlemek zorunda kalıyorum..bu seferde vücudum çok zayıf oluyor..of ya oysa ki tam tersi olması lazım...cildim çok hassas umarım bi zararı olmaz ama sana güveniyorum canım :) yüzümü zayıflatırsam ozmaan kilo da rahatlıkla alabilirim yani vücudumu şişmanlatabilirim kendimi frenlemeden yiyerek..ay inşallah planladığım gibi olur ya :(

internette araştırıyorum ama buna benzer bşy bulamadım gitti gidiyor da da yok en iyisi çarşıdan mağazalardan filan bakmak

ya ben almak istiyorum cihazdan hatta mezo nun fiyatı da çok iyiymiş.. ama gg de satıcı arkadaş coşmuş galiba burayı okuyup ben bikaç ay önce bakmıştım 220 falan dı. bikaç gün önce baktım 260 küsur, o da bizi takip ediyo galiba.. o yüzden indirim falan olursa alırım...

bu mezo nerde yapılıyor peki arkadaşlar??
benim kremim hala elime geçmedi. (avon)
elime geçtiği anda deneyeceğim :s

çok sağol canım bilgiler için kaç gündür kafamı kucalıyor alsammı diye sanırım alıcam ben bunu..yoksa yüzümün zayıflayacağı yok..yüzüm zayıflamayınca vücuttan da kilo alamıyorum..yediklerim direk yüzüme gittiği için kendimi frenlemek zorunda kalıyorum..bu seferde vücudum çok zayıf oluyor..of ya oysa ki tam tersi olması lazım...cildim çok hassas umarım bi zararı olmaz ama sana güveniyorum canım :) yüzümü zayıflatırsam ozmaan kilo da rahatlıkla alabilirim yani vücudumu şişmanlatabilirim kendimi frenlemeden yiyerek..ay inşallah planladığım gibi olur ya :(

canım benim seni niye yanlış yönlendireyim ki.cildime hiçbi zararı olmadı yalnızca yüzümü eritti ve yüzümü halen incecik.bırakalı 4 ay oldu ama hala ince.ne kaslara ne de cilde zararı yok bu cihazların.işte sadece yüz eritiyor,e sizlerin istediği o değil mi:1rolleyes:ben yüzü zayıflattığnı bilmeden kullandım ve yüzümün dolgunluğunu seviyordum benim şikayetim yoktu.e yüzüm incecik kalınca bedenim kilolu kaldı yüzümün yanında.benim kiloma göre iyiydi yüzüm.eriyince ince kaldı.

avonun termafirm lifting kremini kullandım arkadaşlar..
4gündür kullanıyorum yüzümde sıkılaşma var ama dahada şişti sanki yanaklarım..
boşlukları dolduran bir krem.
o yuzden kırışıklıkları olanlar ve cildi sarkmış insanlara falan daha faydalı sanırım.
ben kullanmayı bıraktım bugun. anneme verdim.

yarın claire in yüz ovalini sekillendiren,yüzdeki yağları yakan kremini alıcam. 100milyon civarı..
onu da deneyip size yazarım

arkadaşlar biraz daha araştırdım.
Clarins in bi ürünü var 130 milyon, yüzün şeklini düzeltiyormus gıdığı yanağı yok ediyormuş ama bana pahalı geldi,zaten avonun termafirm lifting kremi sipariş etmiştim o yuzden almadım.
avon salı gunu elime gelicek, dnedikten sonra hemen bildiricem sizlere..
ayrıca bu ay 54den 34 milyona düşmüş ürün. indirimde..

clarinsin bu kreminin adı ne canım???

avonun termafirm lifting kremini kullandım arkadaşlar..
4gündür kullanıyorum yüzümde sıkılaşma var ama dahada şişti sanki yanaklarım..
boşlukları dolduran bir krem.
o yuzden kırışıklıkları olanlar ve cildi sarkmış insanlara falan daha faydalı sanırım.
ben kullanmayı bıraktım bugun. anneme verdim.

yarın claire in yüz ovalini sekillendiren,yüzdeki yağları yakan kremini alıcam. 100milyon civarı..
onu da deneyip size yazarım

canım ben sana söylemiştim o kremin zayıflatma etksi yok diye.a.s.

moralinizi bozmayayım ama avonun o kremini thermafirm ünü kullandım ve yüzü inceltme etkisi yoka asla o kremde.sadece yüzü sıkılaştırma etksi var o bile yok doğru düzgün yani ben kullandım ve hiç bir etki görmedim. o ayrıca 30 yaş ve üstü için.sizin yaşlara uygun diil,bütün yaşlar için yazıor ama katoloğa bakın tekrar bi yerlerinde yazıor yaş aralığı..

cnm ben kullandım 4-5 gün yalnız yüz yogası ve yüs harketleri de yaptım tüm gün yüzümü hareket ettirdim....baya şekillendi....ama tretin sivilce ilacımdan dolayı ara verdim yeniden başlayacağım...ama 30 yaş üstü diil tüm yaşlara...bundan eminim....yani 17 yaşındayım ve baya araştrıdm malum yanlıış bişi yapmayalım....hareketlerledene istersen...a.s:teselli::1hug:

cnm ben kullandım 4-5 gün yalnız yüz yogası ve yüs harketleri de yaptım tüm gün yüzümü hareket ettirdim....baya şekillendi....ama tretin sivilce ilacımdan dolayı ara verdim yeniden başlayacağım...ama 30 yaş üstü diil tüm yaşlara...bundan eminim....yani 17 yaşındayım ve baya araştrıdm malum yanlıış bişi yapmayalım....hareketlerledene istersen...a.s:teselli::1hug:
canım ne ür hareketler yaptım kısaca yazabilirmisin..

bu arada tırmıkkedicim ben o aletten almak istiyorum ama bulamıyorum bir türlü nereden alabilirim canım ya nette çok araştırdım ama yok :(

tekrar bak bence.avon temsilcisi arkadaşımdan sipariş vermiştim bi kaç ay önce.önce tüm yaşlar için okuduk öyle yazıyordu.başka bir broşür daha vardı ince orada da 30 yaş ve üstü yazıyordu.ben de eminimyerimsenibenhem bu krem lifting kremi yani sarkık ciltler için.tabi ki belli bir yaş aralığı olmalı öyle di mi.17 yaşındaki bi ciltle 32 yaşıhdaki cildin ihtiyacı bir diila.sbence senin yüzünü şekillendiren thermafirm diil yoga canıma.s

Back
X