Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
yüz yogası şöyle yaptım yanağım içe çektim hareket ettirdim elimle aşağı yukarı yaptım hep....öyle fazla hareket yok ama bayağı hareket ettirdim=)

yoganuın etkisi de büyük ee bi de sıkıştırıcı başlayacağım yeniden uzun süre yapınca inş harika olacak=)

krem deyince aklıma geldi.
Sakın goldshape mucize krem diye inanıp almayın. 150 ytl para verdim. hiçbir faydasını göremedim. hemde yediklerimi azalttığım halde. ayrıca plateste yapıyorum.
ürün kullanımında dediği gibi tokluk hissi iştah kesilmesi olayı olmadı, idrar bulanık çıkıcak deniordu o da bulanık çıkmadı
o paraya rağmen vasıfsız bir krem. yazık yaaa... :kızgın:

clarinsin kremini kullanıyorum arkadaşlar.
etkisini gördüm diyebilirim.
yani gıdık kısmı mesela oldukça sıkılaştı. hiç fazladan bir şey kalmadı.
bir de boynuma falan da sürüyorum bazen. çünkü derim baya yumuşak.
onları da yakıyor.

clarins-lift minceur visage yazıyor üzerinde.
yanında bir de kitapçık var, masaj yapma yöntemlerini falan gösteriyor.
ama ben ilk bir kaç gün masajını yaptım o kadar,
yani masaj yapmasamda inceltti baya..

bu arada uzun süredir bu konuyu kaybetmiştim, o yüzden giremiyordum kızlar kusura bakmayın yeni gördüm sorunuzu..

avonunkini kesinlikle tavsiye etmiyorum.
daha dolgun bir yüz istemiyorsanız kullanmayın.

canım nerelerde yapılıyor bu mezo güzellik salonlarında filan mı yüzü de zayıflatuyor yani öylemi..yan etkileri varmı peki?

canım bana genel cerrah yapıyor ama MEZOSLİM diye biryer açmış orda yapıyor . yani bence kremlerle uğraşmayın gerçekten sorun ediyorsanız lütfen mezoya gidin ASLA pişman olmazsınız en azından verdiğiniz paraya değer ! ben gıdık ve yanaklarımada yaptırdım bacak göbek kolların yanı sıra şuan gayet iyiyim . arkadaşlarım boyun kısmın ve yanakların nasıl gtmiş helal olsun diyorlar .. tabi yinede siz bilirsiniz ama mezo kesinlikle dooğru bir seçim .. boş yere vakit kaybetmeyin 4 seans gitseniz fıstık gibi olursunuz wallahi :)

canım yakın olsak inan gelirdim ama ben kocaelideyim..biraz daha bilgi verebilirmisin canım bu konu hakkında.. ücreti nekadar kaç seansta etkili oluyor cildi sıkılaştırıyormu..aslında benim en çok istediğim yanaklarımı eritmek..gıdık sorunum filan yok öyle çok tombul yanaklarımda yok..ama kilo almaya başlasam direk yanaklardan alıyorum bu seferde kendimi frenliyorum ve vücuttan da alamıyorum böyle yapınca..tombul yanak hiç yakışmıyor bana..bu yanaklarımın kilo almasını engellemek için bşyler yapmaam gerek..peki canım bu işlem gerçekten etkili oluyormu ve hayat boyu bunu yaptırmak zorundamıyız..bu işlemi yaptırdıktan sonra kilo alsam yine yanaklarım kilo almaya başlarmı?

canım yakın olsak inan gelirdim ama ben kocaelideyim..biraz daha bilgi verebilirmisin canım bu konu hakkında.. ücreti nekadar kaç seansta etkili oluyor cildi sıkılaştırıyormu..aslında benim en çok istediğim yanaklarımı eritmek..gıdık sorunum filan yok öyle çok tombul yanaklarımda yok..ama kilo almaya başlasam direk yanaklardan alıyorum bu seferde kendimi frenliyorum ve vücuttan da alamıyorum böyle yapınca..tombul yanak hiç yakışmıyor bana..bu yanaklarımın kilo almasını engellemek için bşyler yapmaam gerek..peki canım bu işlem gerçekten etkili oluyormu ve hayat boyu bunu yaptırmak zorundamıyız..bu işlemi yaptırdıktan sonra kilo alsam yine yanaklarım kilo almaya başlarmı?

canım ilk önce benim gittiğim yere gitmek zorunda değilsin tabikide yani heryerde wardır orada da mutlaka vardır .. seansı 50 ytL ama ben 50 ytl verip sadece yüze yaptırmıyordum .. selülitleri geçirdiği içinde bacaklarıma yaptırıyordum .. kollarıma göbeğime sırtıma .. ama sadece yüze ne kadar alırlar bilmiyorum ..

kilo almaya gelince .. yani " o senin artık vucudun onu hayatın boyunca öyle kabullenmek zorundasın .. madem ki kilo alıyorsun sonuna kadar korumak için uğraşacaksın" .. doktor bana aynen bunu demişti ..

kilo almamaya özen göstereceğiz .. :S hayat boyu gitmek zorunda değilsin tabikide ben 55 kilo olunca bırakmayı düşünüyorum mesela .. bırakmak derken doktoru sadece .. sağlıklı beslenmeyi asla .. diyet diye birşey yok zaten .. bende çok isterdim yiiip yiiip kilo almamayı :( ama kısmeeett :)

bence kremlere para yağdırıp sonuç alamamaktansa mezoya verirsin en azından kesin olacağını biliosun .. :):)

canım benim durumum şöyle ben şuan oldukça zayıfım nekadar yesemde vücuttan çok zor kilo alıyorum şuan 49 kiloyum ve boyum 1.70.. ben kilo almaya başladığımda ilk olarak yüzümden çok fazla alıyorum ve böyle olunca da vücuttan almadan frenliyorum kendimi oysa ki okadar isterdim ki etli butlu olmayı..o yüzden bir şekilde yüzümü zayıflatıp herhang bir işlemle daha sonra daha fazla y,yerek vücuttan kilo almayı hedefliyorum..ama dediğim gibi önce yüzümü gerçekten zayıflatacak etkili bir formül bir işlem yada bir alet lazım..ben sadece yüzüme yaptırmak istiyorum o işlemi heralde yüz için daha az tutar...nerelerde yapılır bilmiyorum ki..güzellik salonlarında filan sanırım..
birde netten bu yüz zayıflatıcı aleti araştırdım tırmık kedinin kullandığı gibi birşey ama bulamadım..buradada bir kaç mağazaya sordum fakat öyle birşey bilmediklerini söylediler..kremlere hiç yanaşmaya niyetim yok zaten ama şuan tek umudum ya alet almak yada bu bahsettiğiniz seansları uygulamak.

Son düzenleme:
canım benim durumum şöyle ben şuan oldukça zayıfım nekadar yesemde vücuttan çok zor kilo alıyorum şuan 49 kiloyum ve boyum 1.70.. ben kilo almaya başladığımda ilk olarak yüzümden çok fazla alıyorum ve böyle olunca da vücuttan almadan frenliyorum kendimi oysa ki okadar isterdim ki etli butlu olmayı..o yüzden bir şekilde yüzümü zayıflatıp herhang bir işlemle daha sonra daha fazla y,yerek vücuttan kilo almayı hedefliyorum..ama dediğim gibi önce yüzümü gerçekten zayıflatacak etkili bir formül bir işlem yada bir alet lazım..ben sadece yüzüme yaptırmak istiyorum o işlemi heralde yüz için daha az tutar...nerelerde yapılır bilmiyorum ki..güzellik salonlarında filan sanırım..
birde netten bu yüz zayıflatıcı aleti araştırdım tırmık kedinin kullandığı gibi birşey ama bulamadım..buradada bir kaç mağazaya sordum fakat öyle birşey bilmediklerini söylediler..kremlere hiç yanaşmaya niyetim yok zaten ama şuan tek umudum ya alet almak yada bu bahsettiğiniz seansları uygulamak.

hmm ozaman şöyle yapabilirsin canım mezoya başla ama bu sırada yemeğinide bol ye yüzünden vermeye başlarsın vucut tarafından da alırsın istediğini :) yada gittiğin yrdeki doktor sana ona göre program hazırlar .. bence mezo ya git hem başında bilmiş biri olur hemde kesin sonuç alırsın

ahh ahh keşke ben senin gbi olsam :( incecik

Son düzenleme:
canım istediğim şeyi çok iyi anlamışsın gerçekten..işte tam istediğim şey bu..yüzden zayıflamak fakat vücuttan kilo almak.okadar çok seviyorum ki şöyle etli butlu olmayı..ama hep yüzden kilo alıyorum ilk olarak ve yani kiloma göre şuanda yüzüm kilolu kalıyor..yanaklarımı eritip bol bol yemek yiyip vücudumu şişiricem:)) canım inşallah işe yarar bu yöntem ya inşallah hayal kırıklığına uğramam..ama sen memnun olduğuna göre işe yarıyor demekki..benim önce yapan yerleri ve özelliklede güvenilir yerleri araştırmam lazım..canım uzman doktorlar mı yapıyor bunu nereye danışıcam ben şimdi güzellik merkezlerine filan mı?

canım istediğim şeyi çok iyi anlamışsın gerçekten..işte tam istediğim şey bu..yüzden zayıflamak fakat vücuttan kilo almak.okadar çok seviyorum ki şöyle etli butlu olmayı..ama hep yüzden kilo alıyorum ilk olarak ve yani kiloma göre şuanda yüzüm kilolu kalıyor..yanaklarımı eritip bol bol yemek yiyip vücudumu şişiricem:)) canım inşallah işe yarar bu yöntem ya inşallah hayal kırıklığına uğramam..ama sen memnun olduğuna göre işe yarıyor demekki..benim önce yapan yerleri ve özelliklede güvenilir yerleri araştırmam lazım..canım uzman doktorlar mı yapıyor bunu nereye danışıcam ben şimdi güzellik merkezlerine filan mı?

CANIM şöyle diyim doktorlar yapıyor tabikide zaten artık okadar fazlalaştıki burda bile her semtte 1 tane war .. güzellik merkezi olması lazım .. internetten bakarsın .. hı bide şunu diiim mesela bir yer pahalı diğer yer daha normal fiyatta hiç korkma acaba neden diye . ucuz olan kötümü falan diye .. tabikide doktoru araştır ama bazı yerler cidden çok kazık atıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

çok sağol canım inşallah derdimin dermanı budur..netten bir sürü güzellik merkezi numaraları aldım kocaelideki..hepsini arayıp sorucam bakalım hangisinde var..gidip bilgi alıcam konuşucam iice araştırıcam bu mezoyu..işe yarıyacaksa inan acımam paraya..ama kaç seansta faydasını görürüm acaba? canım birde çok soru sordum biliyorum kusura bakma nğlur amam merak ettiğim çok öenmli birşey var şimdi ben bunu yaptırdıktan sonra yanaklarımın kilo almaamsı için hayat boyu yaptırmak zorundamıyım..ben sırf vücuttan rahat kilo alayım diye yaptırmak istiyorum yanaklarım şişmesin diye yani etkisi nekadar sürüyor..birde sende yanaklarını eritmek için mi yaptırıyordun yoksa başka faydalarıda varmı?

çok sağol canım inşallah derdimin dermanı budur..netten bir sürü güzellik merkezi numaraları aldım kocaelideki..hepsini arayıp sorucam bakalım hangisinde var..gidip bilgi alıcam konuşucam iice araştırıcam bu mezoyu..işe yarıyacaksa inan acımam paraya..ama kaç seansta faydasını görürüm acaba? canım birde çok soru sordum biliyorum kusura bakma nğlur amam merak ettiğim çok öenmli birşey var şimdi ben bunu yaptırdıktan sonra yanaklarımın kilo almaamsı için hayat boyu yaptırmak zorundamıyım..ben sırf vücuttan rahat kilo alayım diye yaptırmak istiyorum yanaklarım şişmesin diye yani etkisi nekadar sürüyor..birde sende yanaklarını eritmek için mi yaptırıyordun yoksa başka faydalarıda varmı?

hayat boyu yaptırmak zorunda değilsin tabi ama kilo almaya çalışırkenki süreçte yaptr sonra normal düzenine dönünce gerek kalmaz heralde .. ama mesela 3 aya bir gidersen korumuş olursun .. :) 5 ayda1 yada :) canım ben 75 kiloydum .. şuan 62 yim mezo ile verdim .. selülit , incelme için çok işe yarıyor 2 seans sonra acaip farkediyorsun .. artık bende gıdık falan çok çıkmıyor albümde fotolarım war .. eskiden kat kat oluodu :D

canım internetten bulduğum tam 5 tane güzellik merkezini aradım ama hiçbirinde yokmuş hatta ikisinin böyle bşyden haberi bile yok ya :(( çok sinir oldum ya sanki dağ başında yaşıyorum ne arasam bulamıyorum şu izmitte zaten...biliyordum böyle olacağını ama bir kaç yeri daha arayım en iyisi netten araştırıp...valla 3 ayda bir yada 5 ayda bir yaptırmak çok iyi olur ilk seansalar her ay giderim sonrada uzatırım araları ama önce yapan yeri bulmak lazım:(

aaa çok enteresan :S:S duymamış olmaları :S:S:S alla alla olması lazım biraz daha araştır inş bulursun canım ya ..

hayat boyu yaptırmak zorunda değilsin tabi ama kilo almaya çalışırkenki süreçte yaptr sonra normal düzenine dönünce gerek kalmaz heralde .. ama mesela 3 aya bir gidersen korumuş olursun .. :) 5 ayda1 yada :) canım ben 75 kiloydum .. şuan 62 yim mezo ile verdim .. selülit , incelme için çok işe yarıyor 2 seans sonra acaip farkediyorsun .. artık bende gıdık falan çok çıkmıyor albümde fotolarım war .. eskiden kat kat oluodu :D

canım yanaklarının zayıflığını korumak için kaç ayda bir gidiyorsun ya da yüz inceldikten sonra bi daha gidilmese yüz zayıflığnı koruyor mu?ben de yüzümü lifting cihazı ile incelttim(istemediğim halde inceldi)cihazı bırakalı 5 ay oldu yüzüm halen eski dolgunluğuna kavuşmadı ya sen de böyle deyince korktum şimdi,bir daha yüzüm eski haline dönmez mi ki?dr lara gittim zamanla döner dediler ama sen de eski haline dönmüyor yazmışsın,korktum şimdi:bbo:ben dolgun ve geniş yüzümü gerni istiyorum yabenneyaptımkioff!

canım yanaklarının zayıflığını korumak için kaç ayda bir gidiyorsun ya da yüz inceldikten sonra bi daha gidilmese yüz zayıflığnı koruyor mu?ben de yüzümü lifting cihazı ile incelttim(istemediğim halde inceldi)cihazı bırakalı 5 ay oldu yüzüm halen eski dolgunluğuna kavuşmadı ya sen de böyle deyince korktum şimdi,bir daha yüzüm eski haline dönmez mi ki?dr lara gittim zamanla döner dediler ama sen de eski haline dönmüyor yazmışsın,korktum şimdi:bbo:ben dolgun ve geniş yüzümü gerni istiyorum yabenneyaptımkioff!

kilo alırsan doğal olarak dolgunlaşır zaten canım :S ama diyet falan yaparsan incelir tbi .. foto seninse eğer yanakların çok hoş zaten çökmüş bir yanağı kim ister .. aman aman bozma güzelliğini .. hiç uğraşma bence :)

bende de war cok hosuma gıdıo hemde :) ama gıdık hıc hos dııl sureklı dık tutmak lasım kafayı:roflol:

Back
X