• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
çağlaaa nerdesinn . hadi yaz bişeyler artııkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çağlaaa bişey attın ortaya kayboldun sonra bizde burda sabırsızlıkla beklioruz.. sengözlerimebaksanabbelediyeden anonsmu ettirelim kıs seni..: :roflol::roflol:

ya kıslar kusra bakmayın sınav haftası olduundaa gıremıorum surkelı ..cozum hepımıs ıcın umarım ıse yarar ben kullanıcam emın olmak ıstıosanıs etkısını gorursemde sızde alabılırsınıs ama bence alın.tamm angel geldımm hihih:) GOLD SHAPE FACE SLİMMİNG CREAM 60 ML FIYATIDA 130 YTL ARKLAR bu sıradan bı tavsıye dııl estetık cerrrahın tavsıyesıdır ben ınandım ve guvendım acıkcası sımdıde sonucu beklıcem.ewet jewel benm resmım ama resımle alakalı bı baska ressımdede yanaklı halımı gorebılırsın :) benm sorunum gıdıım dııl zaten yanak.

çağlaaa hoşgeldin canımm:1hug::1hug:

hımm evet biz o kremi duymuşruk canım gercekten cok iddaalı ama kullanan biri olmadıgı için sonuçlarını bilmioduk tabii.. valla estetik cerrah tavsiye ettiyse inanmak lazım ..a.s bakalım belki bende alırım ..sende sonucunu vaktin oldukça nete girdikçe yazarsın canımma.s.

krem daha elime ulasmadı kıbrısta olduum ıcın kullanmaya basladıımda sızı bılgılendırım bnde ara ara..ama cok ıı bı urun oldunu uydum..tesekkur ederım masallahın ıcın;)

Tombul yanağın genetik olduğunu düşünüyorum bende hep şikayetçiyimdir zayıf olduğum halde yüzüm kilolu gösteriyo beni öncede sadece yanaklarım tombuldu 51 kilodan 55 kiloya çıkınca hafiften gıdımda çıktı acaip rahatsızım.Aynada çok fazla incelemiyorum yüzümü o zaman pek kafama takmıyorum

yaa kıvılcım1 ben geldim..............
yaa bi probleminiz yok çok da güzel duruyosunuz kızlar..aslında bnmde şu anda bi problemim yok çok mutluyum ama okumuşsunuzdur belki, bnm bünyem çok farklı 1 günde bile deişebiliorum, kilo almama gerek olmadan... o yüzden rahatsızım,sürekli yeme konusunda kendimi kısıtlıorum ben. ya çağla bu kremi sürekli kullanmak mı gerekio yoksa bi kutusu yetiomuymuş..çok önemli yani sonuçta 130 130 nereye kadar...

hoşgeldin gamssecim dert ortağım benim :)
bugünlerde şişti ine yüzüm ama bir yiyorum sormayın..vücuttan alsam neyse direkt yüzden belli oldu şiştiğim..sırf yüzüm şişmesin diye rejime gircem ya .gamsseciğim resmen aynıyız canım ya nolcak bizim halimiz..ben kendimi ilerde hamile kalınca düşünüyorum da ozaman napcam bilmiyorum..ya yakışsa neyse ama okadar değişiyorum ki anlatamam..zayıf halim çok daha iyi.şişman surat yakışmıyor resmen..ya kızlar ben o kremi almaya karar verdim fakat tek korkum var o da sivilce filan yapması..yan etkisi olmadığından emin olsam hemen alcam..

off yaa bende kurtulmak istiyorum şu tombul yanaklardan.. şöyle belirgin elmacık kemikleri sıkı bir cilt ne güzel olurdu. üstelik benim öle arada sırada degil hep tombul..:1no2:

kızlar bu siteyi bulduguma çok menunum ama ..vücudum zayıf yüzüm kilolulu off yaaa. ne biliyim bundan bitek ben şikayetçiyimdir sanıyordum.paylaşmak ii geldi..

sıvılceye yan etkısı olurmu bılmem ama sanırsam o cıltten cılde degısır urunu 7 gunluk kullanımda etkısını goruomussun sora zaten ıster kullanmassın artık yedıklerına dıkkat eder aynı zamanda yuz yogasıda yapar ve takvıyelerle dewam edersın ıster kremı ara ara kullanmaya dewam edersın krem zaten yanakta alt tbakada olusan yagları yakıo hızlı bı bıcımde cok ılgımı cektı kıslar urun bugun elıme gectı 7 gunluk surec baslıo yane ben sıze yazıcam.cok heycanlanlıım.a.s

sıvılceye yan etkısı olurmu bılmem ama sanırsam o cıltten cılde degısır urunu 7 gunluk kullanımda etkısını goruomussun sora zaten ıster kullanmassın artık yedıklerına dıkkat eder aynı zamanda yuz yogasıda yapar ve takvıyelerle dewam edersın ıster kremı ara ara kullanmaya dewam edersın krem zaten yanakta alt tbakada olusan yagları yakıo hızlı bı bıcımde cok ılgımı cektı kıslar urun bugun elıme gectı 7 gunluk surec baslıo yane ben sıze yazıcam.cok heycanlanlıım.a.s

hadi bakalım cnm inşallah sonuç alırsın..bizde sabırsızlanıyoruz.:içelim:ama 7 günde sonuç alamazsan üzülme kremi sonuna kadar kullan bakalım nolucak. bu tarz kremlerin kullanımında masaj yaparak sürmek çok önemliymiş diye de duymuştum.a.s

off yaa bende kurtulmak istiyorum şu tombul yanaklardan.. şöyle belirgin elmacık kemikleri sıkı bir cilt ne güzel olurdu. üstelik benim öle arada sırada degil hep tombul..:1no2:

kızlar bu siteyi bulduguma çok menunum ama ..vücudum zayıf yüzüm kilolulu off yaaa. ne biliyim bundan bitek ben şikayetçiyimdir sanıyordum.paylaşmak ii geldi..
evey canım ya aynen belirgin elmacık kemik ve sıkı bir cilt..gerçekten çok hoş duruyor..benim elmacık kemiklerim oldukça belirgin ama maalesef yüzüm kilo aldığında resmen kayboluyorlar..zayıfladığım an elmacık kemiklerim ve çenem belirginleşiyor çok güzel oluyor..fakat azcık kilo alayom hemen yüzüm şişiyor ya sinir oluyorum ya bıktım artık ..şuan yine şişti mesela çünkü kilo aldım bu aralar fakat sanki sadece yüzden almışım...ay uyuz oluyorum ya..şu kremi çok istiyorum kullanmayı ama yan etkilerinden korkuyorum
ya angel canım ben seni çok merak ediyorum keşke izmite gelebilsen :1hug:

evey canım ya aynen belirgin elmacık kemik ve sıkı bir cilt..gerçekten çok hoş duruyor..benim elmacık kemiklerim oldukça belirgin ama maalesef yüzüm kilo aldığında resmen kayboluyorlar..zayıfladığım an elmacık kemiklerim ve çenem belirginleşiyor çok güzel oluyor..fakat azcık kilo alayom hemen yüzüm şişiyor ya sinir oluyorum ya bıktım artık ..şuan yine şişti mesela çünkü kilo aldım bu aralar fakat sanki sadece yüzden almışım...ay uyuz oluyorum ya..şu kremi çok istiyorum kullanmayı ama yan etkilerinden korkuyorum
ya angel canım ben seni çok merak ediyorum keşke izmite gelebilsen :1hug:

canım yaa inşallah.. bigün neden olmasın.bende görüşmek isterim vallaa.sa.s.

inş. angelcım ewet ole yapıcam dewam edıcem 7 gunle olcak bıse dııl bencede doru dıosun devam ederım her kosulda krem bıtene kadar zaten suan cok ta rahatsız dıılım kılo verınce otomatıkmen yuzumde zayıflıo.kızlar ben sonucu ııalırsam sızede solıcem zaten sızde kullanın kendımı feda edıorum hihinaniknaniknaniknanik:roflol::roflol::teytey::teytey:

daü deim. sendemı kıbrısta okuosun kokoşş?

çağlacım kremi kullanmaya başladınmı? ben merak ettim kokusu , yoğunluğu nasıl.? ne biliyim cilt tarafındanemiliyormu hemen..etkisi için erken tabide..
amaann maksat bizim topic güncel kalsın hihihih..:roflol::roflol::roflol:

2 gun oldu kullanmaya baslayalı su an ıcın solıyebılceım angelcım yuzumu ınanıllaz sıkılastırmıs olması bakalım daha 2.gun kokusu cok hos fafı bı koku sewmdım ben hemen emılmıo ama tatlım:smiley-cool:

Back
X