• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ya kızlar moralim çok bozuk tek hayalim olan lifting cihazıda sanırım suya düştü..benim karedşim hemşire ve şuan devlet hastanesinde staj yapıyor..ona ilgili doktordan bu cihaz hakkında bilgi almasını istedim..o da bugün plastik cerraha mı ne sormuş estetisyen sanırım...ama doktor kesinlikle kullanmasın demiş..metabolizmayı bozabilirmiş ve yüzde kan dolaşımını bozacağından kanamalar yada morarmalar meydana gelebilirmiş..ben araştırmalarıma devam edicem fakat moralim bozuldu ya:(

bende öyle bişey olmadı.senin için rahat etmicek zaten kullanma bence de.sana tüm etkilerini yazmama rağmen sürekli tedirginlik duyuyorsun bence de hiiç başlama bu işe,tombul yüz kötü bişey diil ki hem,eminim tombul yüz sana yakışıyordur.peki kardeşine sorar msın yüzü erittikten sonra geriye dönüşümü olur muy muş.yani biliyorsun ki benim derdim de yüzümün eskisi gibi dolgun olması,5,5 ay geçti ve yüzüm çok az geri geldi.eski haline dönmesi yaklaşık kaç ay sürermiş,sorarsan çok mutlu olurum..a.s

Kızlar sorum saçma olucak ama bu yüzünü inceltmeyi başaranlara sorum olucak yüzünüz inceldiğinde dudaklarınız nasıl oldu ördek gibi mi oluyor ?:))) biraz komik oldu

TIRMIK KEDI oncelıkle su solemek ıstıyorum formu bastan sona kadar okudum en mantıklısını arkdasımız TIRMIK KEDI YAPMIS VE COZUMU YAZMIS BIZLERE VE ONA TESEKKUREDERIM... Ancak bır sorunvar TIRMIK KEDI senın yazdıgın cıhazın markasını arastırdım ve sadece yurtdısında var ve dedıgın gıbıde fıatı 80ytl googlden lifting cıhazı dıye arattırdıgınız zaman cıhazlar cıkıor gıttıgıdıorda yalnız senın markayla bu bır dııl yanı anlatmak ıstedıgım gıttıgdıordakı cıhaz lıftıng cıhazı ve sadece kırsıklıklar ve yuzugergınlestırmek ıcın kullanılıor senın verdıgın TIRMIK KEDI bızlerın sorununu cozen cıhaz dıgerı dııl dıgerının fıatıda 260 ytl yanı bu dııl senın verdıgın marka dogrusu SENDEN RICAM TIRMIK KEDI sen kullanmıosan o cıhazı bana satabılırmısın cunku bulmaıyorum sadece yurtdısında var ve ıngılızcem olmadıgı ıcın sıparıs veremıorum bana bu konuda yardımcı olabılırmısın kullanmıosan bana satabılırmısın o cıhazı tesekkureler HEPIMIZI BILGILENDIRDIGIN ICINDE IYI GUNLER...

tırmıkkedi canım ya yanlış anlama lütfen sana tabiikide güveniyorum ama maalesef okadar hassas bir cildim varki ben böyle bir cilt görmedim..o yüzden tereddüt ediyorum canım inan yoksa sana inanmadığımdan değil..ayrıntılı bir şekilde özelden yazdımm canım sana sorduğun soruyada cevaop verdim bakarsın..keşke bir kişiye iyi gelen şey herkese iyi gelse ama okadar farklı ki cilt tipleri cesaret edemiyorum hiç birşeye..ya benim bulduğumda 260 ytl..ama tırmıkkedi senin kullandığın cihazı ben hiç biryerde bulamadım ne gittigidiyorda ne de başka biryerde..resmini filan koyabilirmisin ..en azından nasıl bşy olduğunu görmem lazım..

ben koyabılırım 260 ytl olan bu http://urun.gittigidiyor.com/LIFTING-CIHAZI-GIDI-GOZALTI-COKMESI-YANAK-SARKMA_W0QQidZZ9814651 ama TIRMIK KEDIDEKI BU DIIIL ONDAKIDE BU BIZE BU LAZIM IKISI AYNI DIIL http://www.goldencosmos.com/cgi-bin/CosmosProducts.pl?id=12&type=1&pcid=0 IKISI ARASINDA COK FARK VAR BBU TIRMIK DEDIDEKI OLAN VE DEDIDGI GIBIDE FIYATI 80 YTL AMA BIRTURLU SIPARIS VEREMIORUM INGILIZCE TELEFON NUMARLARIDA ARASAK BILE INGILIZCEMIZ OLMADIGINDAN NASIL SIPARIS VERECEGIZ BILE MIYORUM tırmık KEDI BANA YARDIMCI OLABILIRMISIN SENDEKINI BANA SAT KULLANMIOSAN YA COK TESEKKUREDERIM YA ARKDASIMIZ SORUNU BULMUS BIZ HALA UGRASIORUZ TIRMIK KEDI BIZE ULASIRSAN SEVINIRIZ....

canım sağol resim için..bende netten o ilk yazdığın linkteki resmi bulmuştum acaba oda işimize yaramazmı..ama bence çok da pahalı..işimizi görmeme ihtimalide var tabi..canım senin de sorunun benim gibimi, yani hemen yüzden mi kilo alıyorsun..ingilizcem biraz var aslında ama o siteyi çözecek kadar yeterli olacağını sanmıyorum..belki başka sitelerde bulabiliriz bu ürünü araştırmaya devam etmek lazım..canım sencde cildimize bir yan etkisi olmaz dimi?

boşa arama didik didik ettim turkıyede yok cve turkce sayfaşardada tek çözumumuz tırmık kedıyada bıze tel numarasını vercek öle ulasabılecegız tırmık kedıde ıkı gundur yok ama bıde bısey dıkatımı cektı tırmık kedı bundan sekız ay once topuk acmıs lıftın aletlerı dıye ama bu urun yok sanırım bunu sonradan bulmus ve uygulamıs sımdıde sıkayetı gerı almak yuzdekı kıloları heralde cok zayıflattı neyse tırmık kedı bıze ulas artıkyaaaa senın bu cıhaz hıcbıryerde yok yabancı sıteler harıc IYI GECELER....

Kızlar sorum saçma olucak ama bu yüzünü inceltmeyi başaranlara sorum olucak yüzünüz inceldiğinde dudaklarınız nasıl oldu ördek gibi mi oluyor ?:))) biraz komik oldu

evet yüzüm incelince ördek gibi olmasa da dudaklar daha dolgun görünüyor ön lana çıkıyor.gerçi benim dudaklarım zaten dolgun da.niye sordun bu soruyu.sen de mi incelttin yüzünü,böyle bi problem mi var sende:teselli:

TIRMIK KEDI oncelıkle su solemek ıstıyorum formu bastan sona kadar okudum en mantıklısını arkdasımız TIRMIK KEDI YAPMIS VE COZUMU YAZMIS BIZLERE VE ONA TESEKKUREDERIM... Ancak bır sorunvar TIRMIK KEDI senın yazdıgın cıhazın markasını arastırdım ve sadece yurtdısında var ve dedıgın gıbıde fıatı 80ytl googlden lifting cıhazı dıye arattırdıgınız zaman cıhazlar cıkıor gıttıgıdıorda yalnız senın markayla bu bır dııl yanı anlatmak ıstedıgım gıttıgdıordakı cıhaz lıftıng cıhazı ve sadece kırsıklıklar ve yuzugergınlestırmek ıcın kullanılıor senın verdıgın TIRMIK KEDI bızlerın sorununu cozen cıhaz dıgerı dııl dıgerının fıatıda 260 ytl yanı bu dııl senın verdıgın marka dogrusu SENDEN RICAM TIRMIK KEDI sen kullanmıosan o cıhazı bana satabılırmısın cunku bulmaıyorum sadece yurtdısında var ve ıngılızcem olmadıgı ıcın sıparıs veremıorum bana bu konuda yardımcı olabılırmısın kullanmıosan bana satabılırmısın o cıhazı tesekkureler HEPIMIZI BILGILENDIRDIGIN ICINDE IYI GUNLER...

canım ben bu cihazı çoktaan sattım bir başkasına zaten..ve şikayet gelmedi .

ben koyabılırım 260 ytl olan bu http://urun.gittigidiyor.com/LIFTING-CIHAZI-GIDI-GOZALTI-COKMESI-YANAK-SARKMA_W0QQidZZ9814651 ama TIRMIK KEDIDEKI BU DIIIL ONDAKIDE BU BIZE BU LAZIM IKISI AYNI DIIL http://www.goldencosmos.com/cgi-bin/CosmosProducts.pl?id=12&type=1&pcid=0 IKISI ARASINDA COK FARK VAR BBU TIRMIK DEDIDEKI OLAN VE DEDIDGI GIBIDE FIYATI 80 YTL AMA BIRTURLU SIPARIS VEREMIORUM INGILIZCE TELEFON NUMARLARIDA ARASAK BILE INGILIZCEMIZ OLMADIGINDAN NASIL SIPARIS VERECEGIZ BILE MIYORUM tırmık KEDI BANA YARDIMCI OLABILIRMISIN SENDEKINI BANA SAT KULLANMIOSAN YA COK TESEKKUREDERIM YA ARKDASIMIZ SORUNU BULMUS BIZ HALA UGRASIORUZ TIRMIK KEDI BIZE ULASIRSAN SEVINIRIZ....

canım evet benim kullandığım cihaz ikinci linkte var xft 802 bu evet.direkt yüzü zayıflatıyor.

ama ne var ki ingilizcem yok,bilemiyorum nasıl yardımcı olabileceğimi.ben gittigidiyordan almıştım ama.

evet yüzüm incelince ördek gibi olmasa da dudaklar daha dolgun görünüyor ön lana çıkıyor.gerçi benim dudaklarım zaten dolgun da.niye sordun bu soruyu.sen de mi incelttin yüzünü,böyle bi problem mi var sende:teselli:
yok ben inceltmedim ama düşünüyüorum bunu da merak etmiştimyerimseniben

tırmık kedı tam dedım oleyyyy tırmık kedıye ulastık sevındım ama hayalerımız suya dustu desene ya nasıl bulacagız didikdidik aradım yok hıcbıyerde yok verdgın sıtedede yok ya lutfe yardımcı ol bulabılırsen cok sevınecem ben bulamadımyaa bana yardım et rıca edıyorum senden tırmıkkedı sana zahmet olcak ama anla işte yardım edersen cok sevınırım daha detaylı bılgı verırsen en azından bulabılcegım adres veya tel olmadı arkdasından al sattıgın barı benımde ısım gorulsun lutfenya yap bişiyler baska caresı yok ben bugun doktora gıttım onuda sızlerle paylasayım unlubır esetetıkcıye gosterttım anlattım ve adam dedıkı lıpolız lıposekşın ve mezoterapı yuzde asla uyglulamıyoruz onu yapan doktorda para amaclı yapar ama ben yapamam dedı neden dıye soordum kanunen ve vıcdanan ıcım rahat etmez dedı nedenya pekı dedım onu vucuda ve gıdıga uyguluyoruz dedı ee neolurkı dedım lıtfe uygulayın dedım hayır dedı ya neden ozman hocam dedım bak dedı yuze tehlıkleı bır bolge dedı allah korusun ordakı kaslardan bırıne zarar verse dedı neolcak dedı neolcak dedım felç olursun dedı orda yuz kaslarımız varmış ama dur dedı benı hastaneye sevk ettı yarın 8de gıdecem belkıdedı hormonsal olabılır dedı yarın test yapcaklar eger hormonsalla ılacla tedavısı varmıs burdada herkeze mutlaka yazarım sonucları cunku vucudum zayıf benım yuzum tombiş cok ılıgnc ya neyse arkdaslar hepınıze cvabı yazarım hadı hayırlısı bır kurtılım sunlardan baska bısey ıstemıyorum BUARADA TIRMIK KEDI TEK UMUDUMUZ SENSIZ OLMASSAYARDIMALRINI BEKLIORUM GORURSUR.

Ben de istiyorum çare bulmak, kilomdan memnunum artik iyi kilom valla nasil oldu bilmiyorum, yanaklarimi sabitlemek istiyorum, şöyle de bişey var.. Küççücük suratimiz olsaydi nolcakti benim şuanda normal ama yiyince şişer.. Ama şu var mesela birine bakiyosun oturuyo zayiftir diyosun bilinçaltindan kalkiyo dumur oluyosun.. Meğer kiloluymuş, benim sayisiz tanidiğim var onlarin durumu tam tersi benimkinin, aliyolar kiloyu belli olmuyo yüzde ama verirken yüzden veriyo, daha 1 kilo vermeden yanaklar içine çökmüş oluyo, aldiği kilolar da veremeden yanina zarar oluyo.. Ve şu da var, yüzünde yağ dokusu olmayanlar daha yaşli gösterir, daha çabuk kirişir.. Yüze güzelliğini veren bebeksi yağ dokusudur.. Bu da benim size ünlü bi platik cerrahtan kiyağim olsun, çare ariyalim ama nasil olsa var mezo bilmemne çok da takmayin.. öptüm sizi..

gamzecim iyi hoşda bu dedıklerın bız aşırısından bahsedıyoruz yanı orantısız vucut zayıf yüz abes kacıyor cok tombiş anladınmı yoksa normal olsa zaten ıyı sıkayet etmeyız neyse arkdaslar ben yarın doktora gıdıorum tekrardan bana hormon bozuklugu olabılır dedı ve ben cok korkuyorum kı arastırma yaptım soel bır sıte buldum doktor yazmıs hadı buysak bızde bu hastalıga yakalanmıssak mahfolduk tam okuyun ben tamokudum uyan yerlerı var neyse durun sıze lınkı vereyım cok korktum hayılısıyla bı sabah olsaydı obelırtılerın bırkacı var cunku bende son ıkı yıldır zaten yanaklarımda tombişleiti http://www.dogaltedavi.net/hastaliklar-p-z/125-tiroid-hastaliklari.html

handecim madem dr a gidiyorsun benim için de sorar mısın?ben yüzüme lifting yapmak için kullandım o cihazı ama yüzümü eritti bitirdi,gerçi gene dolgunlaştı biraz ama.yüzüm eriyince çok yaşla ı gözükmüştüm.yüzümden memnundum oysa ki,eritmek gibi bi isteğim yoktu.3 haftada yüzümü tanınmayacak hale getirdi.sanki 10 kg vermişim gbi oldu yüzüm bu cihazla.ve aradan 6 ay geçti halen eski sşekline dönmedi.normalinde yuvarlak ve oldukça etli bi yüzüm var benim.anlatırmısın dr a bu chazı 2 ay günde yaklaşık 1 saat kullandım.ve halen 6 aya rağmen eski şekli yok.acaba eski haline dönmesi kaç ay sürermiş,dr a gösterdim kaslarında bişey yok,sadece yüzünün yağ tabakasını eritmiş dedi.zamanla eski şekline döner dedi ama dönmüyor yaabenneyaptımkilütfen sorarsan sevinirim..şimdiden teşekkürler...

tırmık kedı sana ulasmak cok zorya nezaman onlıne oldugunu sorabılırmıyım doktoroda gıttım kan testı yapcaklarmış acaba hormonal bozuklukmu dıye oda ayın 21 bırıne randevu verdı gıttıgımdede sorarım pekı. buarada adını yazarsan sevınırım tırmıkkedı dıye hıtap etmek kotu oluyo sen naptın cıhazı vuldunmu ya rkdasaına desen onunda sımdı ısı bıtmıstır 5ay olduysa alalaı senden cıhzı ya rıca edıyorum sole oda bana satsın ben bulamıyorum bır çözum bulyaa benım ıcın konusamazmısın arkdasınla bana satsın yardımlarını beklıyorum ıyı gunler.

canım bende kışın sinbonun 7 başlıklı masaj aletını aldım.içinde ısıtmalı başlığıda var. yanı bu bahsettığını zurune baktım buda ısıtarak kaslara frekans yollayarak yagları erıtıyor sanırım. bende yuzumden ve gıdığımdan çok sıkayetcıydım. ve çok çok ciddi soyluyorum kullandığım ilk haftadan ıtıbaren konturumde duzelmeler meydana geldi.etrafımdakılerde duzeldiini fark ettı. sonra bıraktım tabı hegrun 15 dk zor geldi. şimdi yazdıklarını okuyunca yıne heves ettım başlıcam.
fıyatıda 60 ytl ıdı bende pazarlıkla 50 ye almıştım. çok kullanışlı selilutler için bıle başlığı var. kesinlikle tavsıye edıyorum

tırmık kedı sana ulasmak cok zorya nezaman onlıne oldugunu sorabılırmıyım doktoroda gıttım kan testı yapcaklarmış acaba hormonal bozuklukmu dıye oda ayın 21 bırıne randevu verdı gıttıgımdede sorarım pekı. buarada adını yazarsan sevınırım tırmıkkedı dıye hıtap etmek kotu oluyo sen naptın cıhazı vuldunmu ya rkdasaına desen onunda sımdı ısı bıtmıstır 5ay olduysa alalaı senden cıhzı ya rıca edıyorum sole oda bana satsın ben bulamıyorum bır çözum bulyaa benım ıcın konusamazmısın arkdasınla bana satsın yardımlarını beklıyorum ıyı gunler.

handecim arkadaşıma satmadım.gittigidiyordan tanımadığım birine sattım cihazı ve bağlantım yok.ama bak gittigidiyorda gene o diğer cihazı kullanan bi arkadaşım daha vardı o da yüzünün inceldiğini söyleyip duruyordu.o da yüzü inceltiyormuş.daha pahalı ama değer bence.

handecim madem dr a gidiyorsun benim için de sorar mısın?ben yüzüme lifting yapmak için kullandım o cihazı ama yüzümü eritti bitirdi,gerçi gene dolgunlaştı biraz ama.yüzüm eriyince çok yaşla ı gözükmüştüm.yüzümden memnundum oysa ki,eritmek gibi bi isteğim yoktu.3 haftada yüzümü tanınmayacak hale getirdi.sanki 10 kg vermişim gbi oldu yüzüm bu cihazla.ve aradan 6 ay geçti halen eski sşekline dönmedi.normalinde yuvarlak ve oldukça etli bi yüzüm var benim.anlatırmısın dr a bu chazı 2 ay günde yaklaşık 1 saat kullandım.ve halen 6 aya rağmen eski şekli yok.acaba eski haline dönmesi kaç ay sürermiş,dr a gösterdim kaslarında bişey yok,sadece yüzünün yağ tabakasını eritmiş dedi.zamanla eski şekline döner dedi ama dönmüyor yaabenneyaptımkilütfen sorarsan sevinirim..şimdiden teşekkürler...

canım 2 ay gunde 1 saat çok fazla değil mi ya? ben 15 kullandım 2 hafta kadar amam bu bahsettığınız urunu değil. bayağı faydasını gördum yınede daha duzgun bır konturum olsun ısterım.

Back
X