Çene Estetiği Tombul yanaklar hafif gıdı ve çene dolgusu..yardım kızlar

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

Bbhomemaker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
29
9
1
32
Kızlar çenem biraz küçük çok tombul yanaklarım ve birazda gıdım var,yağ aldırabiliceğim miktarda değil ama bazen yüzüm kendime top gibi geliyo hele gıdım yanaklarımla birleşince...acaba dolguyla çene uzatsam ve biraz çene kontürümü belirginleştirsem bu problemlerden kurtulabilir miyim? Doktorlarla görüşmeden önce sizlere bi danışmak istedim aynı problemi yaşamış olan var mıydı yada çenesine dolgu yaptırmayı planlayan?

Yazdım mesaj olarak, görebiliyorsundur umarım:)

benimde çenem yüzüme göre çok üdşük ve evlendikten sonra aldığım 5 kilo ile iyice belirginliğini yitirdi. gıdım var resmen kocaman.. nasıl aldırcam napıcam tanıdık güvenilir bir doktor varmı yada önceden böyle bir operasyon geçiren?? yarıdmcı olursanız çok sevinirim

gıdı ve yanak yağı aldırmak için nejdet şişmanla görüşmüştüm burda da epey tavsiye ediliyordu kendisi. ama izmirde

Nejdet bey gerçekten çok iyi bir doktor sanırım zaten bir işlem uygulatmam gerekirse ya ona yada Fahri Beye yaptırmayı düşünüyorum bende İzmirdeyim.

Eğer sürekli İstanbulda kalıyosan orda da çok çok iyi doktor isimleri biliyorum canım lazerlipoliz için ama tatil için burdayım demişsin sanırım.

Birde radyofrekans ve Vshape tarzı uygulamaları çok önerenler var kızlar ama bana kesin bir sonuç alınabilirmiş gibi gelmiyo çok göze batan vakalarda,genel olarak baya bir kafa patlattım bu konuya çünkü

istanbul'da iyi bir çene cerrahı olarak kimleri önerirsiniz?

Merhaba ben 1 hafta gibi kısa bir süre önce çeneme dolgu yaptırdım. Benim de çenem yüzüme göre daha küçük ve geride kaldığı için dolgu yaptırmaya karar verdim. Uzun araştırmalar sonucunda Doktorum Mehmet Akgün'ü buldum. Mehmet Bey işinde gerçekten çok iyi bir doktor, onu bulmuş olduğum için kendimi şanslı sayanlardanım. Dolgu çok kolay bir işlem, öncelikle dolgunun yapılacağı yer temizleniyor ve uyuşturuluyor bu sebepten dolayı zaten her hangi bir acı duymuyorsunuz. İşlem süresi de yapılacak bölgeye göre değişiklik gösterebiliyor. Bu işin en güzel yanı bu kadar kısa sürede değişimin mümkün olması ve işlemden sonra gündelik hayata dönebiliyor olmak. işlemden sonra duş almamak, bir kaç saat yemek yememek, makyaj yapmamak yeterli oluyor. Gerçekten görüntünüzde sizi rahatsız eden bir yer varsa yaptırmaktan hiç çekinmeyin. Ben değişimimden çok mutluyum ..
Sağlıkla ve bakımla kalın .. :) :)

slm cnm cene cerrahı serhat tuncer var ben randevu aldım kendısıne daha oncede grustum senın problemın bendede var ceneyı uzatırsak gıdı problemı gıdıyor tombul yanak ıcın orta yuz germe sanırım yanak asagı sarkıyor yer cekımınden dolayı

Ben de çene dolgusu yaptırmayı düşünürken meltem_yucesoy adlı üyemizin fotoğraflarını görüp soluğu Dr. Mehmet Akgün'ün yanında aldım:) doktorunuzun size güven vermesi çok önemli ben konuyla ilgili kafamdakileri sorduktan sonra hiç tereddütsüz oturdum koltuğa. Anastezik bir krem sürdükten sonra 3 dakikalık acısız bir işlem geçirdim.. Kısa sürede gülen bir yüzle kalktım koltuktan:))Yaptırmayı düşünüp hala karar verememiş olanlar mutlaka ücretsiz randevu alıp Mehmet Beyle görüşsünler derim aklınızdaki tüm soruları rahatlıkla sorabileceğiniz işini özveriyle yapan biri Mehmet Bey. Sonuç: gülen bir yüz:))

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 739
evt
lazerlipoliz
radyofrekans
vshape
kesin bir sonuç alınamıyor
yaptıranlar hiç memnun değil

Bu konuda gelisme varmi? Yanaklar tombul,gidik biraz var. cenemde hafif geride. Su instagramda ki kizlar gibi nasil oluyor yaa yüz hatlari kontürlü- Mesela Fahriye evcen de eskiden yüzü yuvarlakdi simdi de böyle uzun ve güzel yüzü var. Bunlar ne amaliyati aceba

Fahriye evcen bişektomi ameliyatı olmuş. Yani yanak içinden yağ aldırmış. Yüzü inceltmek için yapıyolar bu ameliyatı iki yanak için de ağız içinden kesiyle girip çıkarıyorlar küçük yağ yastıkçıklarını

Bu bilgi nereden gelmiş ben mezolarla yanakları inceltiyorlar diye biliyorum hata yeni bir dr la görüştüm. (azimet Özd. ) ama Daha önce Nihat dik yüz için liposuction önermişti.

Detaylı bilgi bilenler kızlarrr ameliyattan korkuyorumm :)

buccal yağ aldırma
massater botox
çene törpü
high smas face lift yüz germe
youtubeda videoları var
herkeste alt yüz genişliği farklı
çok olanlarda bu dört işlemin yapılması gerekiyormuş
realself sitesinde çene törpü yaptıran kişilerin küçülen çeneden dolayı deri yığılması sarkması şikayetleri var
o nedenle germede yapılması gerekiyormuş
bir operasyon başka bir operasyonun kombinasyonunu gerektiriyor
ancak risk ve maddi boyut artıyor

wow massater botox cok güzelmis benim tam begendigim suratlar:))
ama herkes farkli bisey söylüyor. Hollywood yanagi diyorlar simdi massater botox dada ayni sonucu gördüm. Benim yüzüm yuvalarlak. En iyi örnek mesela sinem umas ve fahriye evcen in eski ve yeni hali. ama tam olarak yine anlamiyorum
ne amaliyat oldugunu. Sinem umasa gelirsek sifir amaliyat sadece zayfilamis:)

buccal yağ aldırma-bişektomani- hollywood yanağı (alt yanak yağını aldırma)
massater botox (çene kasının botoxla küçültülmesi)

buccal fat yağ aldırma-bişektomani- hollywood yanağı (alt yanak yağını aldırma)
kocaman yağ çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…