Kendimi yeniliyorum :) estetik ve azim iyi ki var :) Hadi deneyimlerimizi paylasalim :)

Kovaburcukadini

Kendini yeniliyor...⏳
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
119
122
25
Kendimi beğenmiyorum ve yenilemeye karar verdim ömrüm boyu utangactim yeni yeni aciliyorum. Fotoğraflarıma fotoshop yapmadan paylaşamıyorum video çekemiyorum kameralardan kaçıyorum sürekli mutsuzum hiç bir şeyi yakıştıramıyorum kendime :KK43: Yüzüm çok asimetrik burun gözlerim yanaklarım Hatta dudağım ve çenem :KK43: Bu benim için yeniden doğuş gibi olacak :) Burun ameliyatı oldum (düz olduğu için revizyon olacak) meme büyütme oldum (derim istediğim büyüklüğü tek seferde almadığı için revizyon olacak) çene(büyütme) , yanak(yağ aldırma) ve dudak dolgusu kaldı hadi bakalım :) bu arada burun ameliyatindan sonra çekik gözlerim yuvarlak oldu anlamadım, moralim onada çok bozuk gözlerimi ileride esitsizligini duzeltirsem cekikte yaptıracağım tekrar, Kedi gözü estetiği gibi :) e hep yüze değil tabiki ömrüm boyu utangaç olduğum için duruş bozukluğuna var kamburum:KK43: Bunun için fizik tedavi ve yogaya başlayacağım, sonra da spora başlayıp biraz kilo alacağım çok mutluyum ve azimliyim İnş pişman olmam :) BU BAHSETTIKLERIMI OLANLAR ACABA DENEYIMLERINI PAYLASABILIR MI LUTFEN :) FIKIR ALIS VERISI OLUR DOKTOR ONERISI OLUR NE VARSA :) bu arada lütfen cevap veren olursa bana estetik bağımlısı demesin mutsuzum ve benim gibi pek çok kadın mutsuz biliyorum. Maddi imkanım az çok var neden olmasın? Neden mutlu olabilecekken aynalara barisabilecekken neden olmasın :)
 

Arya-78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
573
1.208
43
Kendimi beğenmiyorum ve yenilemeye karar verdim ömrüm boyu utangactim yeni yeni aciliyorum. Fotoğraflarıma fotoshop yapmadan paylaşamıyorum video çekemiyorum kameralardan kaçıyorum sürekli mutsuzum hiç bir şeyi yakıştıramıyorum kendime :KK43: Yüzüm çok asimetrik burun gözlerim yanaklarım Hatta dudağım ve çenem :KK43: Bu benim için yeniden doğuş gibi olacak :) Burun ameliyatı oldum (düz olduğu için revizyon olacak) meme büyütme oldum (derim istediğim büyüklüğü tek seferde almadığı için revizyon olacak) çene(büyütme) , yanak(yağ aldırma) ve dudak dolgusu kaldı hadi bakalım :) bu arada burun ameliyatindan sonra çekik gözlerim yuvarlak oldu anlamadım, moralim onada çok bozuk gözlerimi ileride esitsizligini duzeltirsem cekikte yaptıracağım tekrar, Kedi gözü estetiği gibi :) e hep yüze değil tabiki ömrüm boyu utangaç olduğum için duruş bozukluğuna var kamburum:KK43: Bunun için fizik tedavi ve yogaya başlayacağım, sonra da spora başlayıp biraz kilo alacağım çok mutluyum ve azimliyim İnş pişman olmam :) BU BAHSETTIKLERIMI OLANLAR ACABA DENEYIMLERINI PAYLASABILIR MI LUTFEN :) FIKIR ALIS VERISI OLUR DOKTOR ONERISI OLUR NE VARSA :) bu arada lütfen cevap veren olursa bana estetik bağımlısı demesin mutsuzum ve benim gibi pek çok kadın mutsuz biliyorum. Maddi imkanım az çok var neden olmasın? Neden mutlu olabilecekken aynalara barisabilecekken neden olmasın :)
Ohhh harika!Yenilenmek ne güzeldir.Devinmek yeniden başlamak..Ben hiç estetik olmadım.Ama yaş geldi 40 bin km bakımına girmeyi düşünüyorum:)Sizi de canı gönülden destekliyorum.İnsan nasıl mutlu olcaksa onun peşinden gitmeli.Çok çok mutlu olun dilerim.
 

Kovaburcukadini

Kendini yeniliyor...⏳
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
119
122
25
Ohhh harika!Yenilenmek ne güzeldir.Devinmek yeniden başlamak..Ben hiç estetik olmadım.Ama yaş geldi 40 bin km bakımına girmeyi düşünüyorum:)Sizi de canı gönülden destekliyorum.İnsan nasıl mutlu olcaksa onun peşinden gitmeli.Çok çok mutlu olun dilerim.

Çok mutlu oldum cevaplamaniza :) Burada genelde Sadece okuyup cevaplamiyorlar :KK43: ıyi dileklerinizin çok çok daha fazlasını size diliyorum :) Umarım hepimizin gönlünce olur :)
 

Kovaburcukadini

Kendini yeniliyor...⏳
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
119
122
25
Kimse yazmasa da elbet birileri okur ve yardımım dokunur :) İlk olarak burun ameliyatimla başlayacağım. 2017 Aralık ayında oldum pek fazla hatırlamıyorum o yÜzden hızlıca geçeceğim :KK70: benim burnumda kırık vardı ve evlilik, kemer ne ararsanız vardı. Üstelik kalım deriliydim. Arkadaşımın olduğu doktora gittim Keşke gitmeseydim bana bilgisayardan yaptığı tasarimla çok alakasız bir burun yaptı :KK43: (Yarın burnum için albüm yaparım) ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı ama ben öyle çok cır kırıldım değilimdir Belki ondandır. Narkoz etkisindeyken pamuklara çıkarttım o yüZden sürekli yüzüme akan kanlar uğraştım :KK70: İlk gün yani sismeden baya baya ağzımı kullandım mimik yaptım ama 2. Günden itibaren şiştim. İlk 3 gün gözlerim kapanana kadar şiştim gözlerime kirpiklerim batıyordu :/ bir de üstüne morardim baya :/ benim suratım zaten tombik oldum mu size bulldog köpekleri gibi :KK70: yanaklarım aşağı sarktı ahahah evet morarma için doktor kremler etkisiz dedi ama siz kullanın ben arnicaydi galiba Adı aldım kullandım ve hemen geçirdi morlukları. Ama onu kullanmadan 1 Ay kaldı resmen mosmor kaldım şiştim offf insan içine çıkıcak halde değildim ama ben durur muyum çıktım bantlarla bile gezdim :KK70: ben de takıntı olmuştu sürekli fotoğrafımı çekiyordum ama yanlış bir şey bu çünkü sürekli bir şişer bir iner gün içinde :/ bu arada gülmeyin ucu düşmesin 2 Ay kadar. Bu arada om kamerada balık gözü efekti var yani olduğundan büyük ve farklı gösteririm burnunuzu illa çekersiniz arka kamerayı kullanın :p fotoğraflardan daha belli olan bir asimetrik problemim vardı ve o şuan %88 geçti yani belli belirsiz. Fazla hatırlamadığım için şimdilik bu kadar :KK70: Son olarak revizyon olayına değineyim, benim yan duvarlar daraltilmadi ucu istediğim kadar kalkık değil, kavis az, ucu sırtı kalın ve istediğimden büyük bir burun. Her şeyi bırakın Sağ tarafımda burun gamzem deforme oldu orası düz ve nefes almıyor o taraf az alıyor yani :/ Şimdi başka doktorla görüştüm burnuna dokun ki kikirdaklar tam otursun 1,5 2 yıl dolduğunda yaparız revizyon dedi. Bu arada burunları Beraber çene önerdi çenem çok küçük ve geri de malesef. Silikon çene kullanılacak ve vidayla sabitlanicek, en büyük boyu olacak. Neyse tamam daha uzatmıyorum yarın da meme ameliyatına anlatırım :) Umarım birileri okuyordur ve az da olsa yardımı olur :)
 

2Nota1Beste

Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
707
1.043
:KK54:Selam canımm, hayırlı olsun yeni konun.
Hadi kolay gelsin. Her şey istediğin gibi olsun inşallahhhhh.
Beni zaten biliyorsun şu anki tek isteğim ikizlerim, yaptırsam da kurtulsam ben de:KK48: Bakalım ne zamana kısmet olacak. :kahve:
 

Kovaburcukadini

Kendini yeniliyor...⏳
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
119
122
25
:KK54:Selam canımm, hayırlı olsun yeni konun.
Hadi kolay gelsin. Her şey istediğin gibi olsun inşallahhhhh.
Beni zaten biliyorsun şu anki tek isteğim ikizlerim, yaptırsam da kurtulsam ben de:KK48: Bakalım ne zamana kısmet olacak. :kahve:
Selam canım iyi geceler ve teşekkürler:KK19:Biliyorum biliyorum hepimiz istiyoruz onuu :KK70: Aminnnnn cümleten istedigimize kavuşuruz İnş:dua::21:
 

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
445
180
Çene büyütme için implant mı yoksa dolgu mu düsünüyorsunuz, benim de cenem kücük ve biraz geride implant bana riskli geldigi icin dolgu düsünüyorum ama doktor ileride sarkma yapar dedi kafam karıştı. Burnumda da hafif bir kemer var burun deviasyonumda yamukmus ama ona da hic cesaretim yok ucuna dolguyla idare eder hale geliyor. Benım en sevdıgım olay dudak dolgusu:KK70:
 

Kovaburcukadini

Kendini yeniliyor...⏳
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
119
122
25
Çene büyütme için implant mı yoksa dolgu mu düsünüyorsunuz, benim de cenem kücük ve biraz geride implant bana riskli geldigi icin dolgu düsünüyorum ama doktor ileride sarkma yapar dedi kafam karıştı. Burnumda da hafif bir kemer var burun deviasyonumda yamukmus ama ona da hic cesaretim yok ucuna dolguyla idare eder hale geliyor. Benım en sevdıgım olay dudak dolgusu:KK70:


Evet dudak dolgusu hemencik oluyor ve risksiz:) bu arada implant yaptıracağım canım ben sürekli uğraşamam dolguyla en iyisi bir kerede kurtulmak. O kadar unlude var bir şey olmuyor, şans işi biraz birazda doktor becerisi. Neyseki iyi bir doktor buldum İnş bir sorun cikmayacak. Sen de korkma kuzum bir daha mı geleceğiz dunyayaaaa :KK54::21::KK6:
 

Kovaburcukadini

Kendini yeniliyor...⏳
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
119
122
25
Dün gezdim tozdum burayı unuttum :KK70: meme büyütme ameliyatımi anlatiyorum. (BU ARADA ALBUMUMDE AMELIYAT SONUCUM VAR) 25 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Önce kendimden bahsedeyim, 170 boy 52 kilo göğüs altı ölçüm 75, meme cupumu bilmiyorum hep destekli 75 b takardım, bir avuç dolduracak kadar dokum vardi. Evet uzun zamandır aklımdaydı ve ilk fiyat aldığım doktora bir sene sonra ameliyat olmaya karar verdim :) görüşmeye gittim. Bana çok dar bir vücudum olduğunu bu yüzden high profil(HP) kullanacağını ve derimin çok sıkı olduğunu bu yüzden 260cc yapacağını söyledi ama asla sarkmayacaksin derin sıkı dedi. Benim için çok küçük geldi ısrar ettim ve 260-300cc arası diye ikna ettim ama tam olarak ben ikna olmamıştım. Defalarca aradım mesaj attım hatta ameliyat günü bile direttim ve doktorumu 345cc takmaya ikna ettim :KK70: ben biraz inatciyimdir :KK70: sağolsun doktorum zaten eğer tam emin degilsen kaportan yanmaz bir kaç hafta düşün dedi, Çok iyi bir kadın :) Neyse işte ameliyata girdim Allergan marka, 345cc, 2 numara yumuşaklık, pürüzlü yüzey, yuvarlak, HP, akilli jel implant takıldı :) bu arada benim kendi meme yapım çok yakın olduğu için şuan daha iyilesmemisken bile arasında bir parmak ara var, iyilestiginde baya dekolteli olacakmış daha da yakinlasacakmis :KK70: Evet her şey mükemmel kesinlikle ağrı açım olmadı sadece bir kaç saat baskı hissi oldu. Bu hala devam ediyor ama sabah uyandığımda Sadece oluyor. Bu arada tek canımı acıtan olay hastaneden eve dönerken doktorun bana sardığı korse benzeri şeydi aşırı bastırıyordu ve meme uçlarım hassas olduğu için bazen ağladım bile denilebilir :KK70: ama o sadece dışarı çıkarken takiliyormus ben de o yüzden hiç dışarı çıkmadım :KK70: bir hafta kontrolüne giderken taktığımda canım acımadı Sadece baskı hissi oldu ve zaten 1 haftadan sonra onu takmiyirsunuz. Ben ameliyattan ciktigimdan itibaren sporcu sütyeni takılıydı üzerimde o 1 Ay kalıyormuş sonra hiç bir şey takmiyacakmisim ama illa bir şey takacaksan telsiz desteksiz sütyen takabilirsin dedi. 3 haftadan sonra Yan yatabilirsin dedi ama ben hala yarı oturur vaziyette sırt üzeri yatıyorum. Tedbir amaçlı o kadar para verdim, sevgilim sırf ben istiyorum diye 10bin lira kredi çekti yav :KK70: onu çok seviyorum ya :KK68: evettt konumuza donelimmm :) Simdik İki sorunum var, ameliyattan öncede asimetrim vardı ama belli değildi, diğer sorun ben daha büyük istiyorum 450/500cc kadar ve zaten doktor en son gitttigimde "derin bir yıl sonra esneyecek o zaman 500cc ye kadar buyutebilirim" dedi :) ama asimetriye bir şey yapamam zaten herkes biraz asimetriktir seninki çok belli değil dedi ama ben simetri hastasıyım kızlar :'( o yüzden inatciligimla bir sene sonraki revizyonumda bir şekilde asimetriye de çöm bulduracagim isterse birinden doku alsın isterse birine fazladan cc koysun :p silikon çapı değişmesini(tabanı) takmıyorum, zaten sol memem daha küçük diye o taraf koltuk altima doğru(Sağ tarafa gire yani fazla değil) Şimdi iyi ama ilk zamanlar sol taraf baya zorladı beni koltuk altına giriryordu resmen. Bakalım 1 yıl sonra neler olacakk :KK70: Umarım biraz olsun yardımcı olabilmisimdir. Şubat ayı gibi burun ve çene ameliyatim var onları da anlatacağım :) arada küçük operasyonlar olursam onları da anlatırım :) spor mpor ne varsa yazarım :KK70:
 

Kovaburcukadini

Kendini yeniliyor...⏳
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
119
122
25
Dün gezdim tozdum burayı unuttum :KK70: meme büyütme ameliyatımi anlatiyorum. (BU ARADA ALBUMUMDE AMELIYAT SONUCUM VAR) 25 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Önce kendimden bahsedeyim, 170 boy 52 kilo göğüs altı ölçüm 75, meme cupumu bilmiyorum hep destekli 75 b takardım, bir avuç dolduracak kadar dokum vardi. Evet uzun zamandır aklımdaydı ve ilk fiyat aldığım doktora bir sene sonra ameliyat olmaya karar verdim :) görüşmeye gittim. Bana çok dar bir vücudum olduğunu bu yüzden high profil(HP) kullanacağını ve derimin çok sıkı olduğunu bu yüzden 260cc yapacağını söyledi ama asla sarkmayacaksin derin sıkı dedi. Benim için çok küçük geldi ısrar ettim ve 260-300cc arası diye ikna ettim ama tam olarak ben ikna olmamıştım. Defalarca aradım mesaj attım hatta ameliyat günü bile direttim ve doktorumu 345cc takmaya ikna ettim :KK70: ben biraz inatciyimdir :KK70: sağolsun doktorum zaten eğer tam emin degilsen kaportan yanmaz bir kaç hafta düşün dedi, Çok iyi bir kadın :) Neyse işte ameliyata girdim Allergan marka, 345cc, 2 numara yumuşaklık, pürüzlü yüzey, yuvarlak, HP, akilli jel implant takıldı :) bu arada benim kendi meme yapım çok yakın olduğu için şuan daha iyilesmemisken bile arasında bir parmak ara var, iyilestiginde baya dekolteli olacakmış daha da yakinlasacakmis :KK70: Evet her şey mükemmel kesinlikle ağrı açım olmadı sadece bir kaç saat baskı hissi oldu. Bu hala devam ediyor ama sabah uyandığımda Sadece oluyor. Bu arada tek canımı acıtan olay hastaneden eve dönerken doktorun bana sardığı korse benzeri şeydi aşırı bastırıyordu ve meme uçlarım hassas olduğu için bazen ağladım bile denilebilir :KK70: ama o sadece dışarı çıkarken takiliyormus ben de o yüzden hiç dışarı çıkmadım :KK70: bir hafta kontrolüne giderken taktığımda canım acımadı Sadece baskı hissi oldu ve zaten 1 haftadan sonra onu takmiyirsunuz. Ben ameliyattan ciktigimdan itibaren sporcu sütyeni takılıydı üzerimde o 1 Ay kalıyormuş sonra hiç bir şey takmiyacakmisim ama illa bir şey takacaksan telsiz desteksiz sütyen takabilirsin dedi. 3 haftadan sonra Yan yatabilirsin dedi ama ben hala yarı oturur vaziyette sırt üzeri yatıyorum. Tedbir amaçlı o kadar para verdim, sevgilim sırf ben istiyorum diye 10bin lira kredi çekti yav :KK70: onu çok seviyorum ya :KK68: evettt konumuza donelimmm :) Simdik İki sorunum var, ameliyattan öncede asimetrim vardı ama belli değildi, diğer sorun ben daha büyük istiyorum 450/500cc kadar ve zaten doktor en son gitttigimde "derin bir yıl sonra esneyecek o zaman 500cc ye kadar buyutebilirim" dedi :) ama asimetriye bir şey yapamam zaten herkes biraz asimetriktir seninki çok belli değil dedi ama ben simetri hastasıyım kızlar :'( o yüzden inatciligimla bir sene sonraki revizyonumda bir şekilde asimetriye de çöm bulduracagim isterse birinden doku alsın isterse birine fazladan cc koysun :p silikon çapı değişmesini(tabanı) takmıyorum, zaten sol memem daha küçük diye o taraf koltuk altima doğru(Sağ tarafa gire yani fazla değil) Şimdi iyi ama ilk zamanlar sol taraf baya zorladı beni koltuk altına giriryordu resmen. Bakalım 1 yıl sonra neler olacakk :KK70: Umarım biraz olsun yardımcı olabilmisimdir. Şubat ayı gibi burun ve çene ameliyatim var onları da anlatacağım :) arada küçük operasyonlar olursam onları da anlatırım :) spor mpor ne varsa yazarım :KK70:


BU ARADA BENDE MORLUK HIC OLMADI SISLERIMDE CABUK INIYOR, DIREN KULLANILMADI, AMELIYATTAN ITIBAREN DUS ALMA IZNIM VARDI, SU GECIRMEYEN BANTLAR VARDI DIKISLERIMDE AMA BEN 6. GUN ALDIM CUNKU KOLLARIMI KALDIRINCA TUHAF HISSEDIYORDUM. AGIRLIK KALDIRMAK YASAK, 5 KILO BIR AGIRLIK KALDIRMAK ICIN 1 AY GECMESI GEREKIYOR. BU ARADA BENDE ICTEN DIKIS DIYE FARKLI BIR DIKIS VAR YANI IZ KALMAYACAK SAYILIR HATTA BEN ASIRI BEYAZ OLDUGUM ICIN "HIZLI IYILESIYIRMUSUM IZ KALMAYACAK SENDE" DEDI BANA DOKTOR. KENDI ERIYECEK DIKISLER. ANLATACAKLARIM BU KADAR "SIMDILIK"
 

Kovaburcukadini

Kendini yeniliyor...⏳
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
119
122
25
Bu arada kızlar bakın çene ucu implant uygulaması önce sonra buldum. (Ayriyeten çene yanlarına dolgu yapılmış Siz Sadece çene ucu implantina odaklanin) :KK70:
[photo=medium]1255505[/photo]