tombulum

gokovpas06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
3
0
26
17 yaşındayım ve tombulum aşırı bi kilomun oldugunu düsünmuyorum ama zayıflamam gerektiğini hissediyorum nasıl zayıflayabilirim

17 yaşındayım ve tombulum aşırı bi kilomun oldugunu düsünmuyorum ama zayıflamam gerektiğini hissediyorum nasıl zayıflayabilirim

her şeyden önce kararlı olmalısın zayıflamak için, ben karnımı tam doyurmadan kalkıyordum yani midem bir tık boş kalıyor,yemek ayırmıyorum sadece dediğim gibi tam doymadan kalkıyordum ve aksam 6 dan sonra yemiyorum rejim yaptığım zamanlar, ve bol hareket tabikide ben yürüyüş yapıyordum. ama sen daha 17 yaşındasın yani diyetisyene gitsen daha mantıklı anırım

Sabah kalktığında,akşam yatmadan önce,yemekten önce iki bardak su.Çikolata,cips falan çıkmalı hayatından.Sabah kahvaltısı hariç aşırı doymaktan kaçın. Akşam yemeklerinde ekmek tüketmemelisin.Bir de dışarı çıkamasan bile evde düzenli yapacağın egzersizlerin çok faydasını göreceksin.Öyle aşırı kilon yok bence kendin halledebilirsin diyetistene gitme sakın :)

Tombulcugum, bence kilolu degilsin,lakin istersen spor yap.

Gencsin, metabolizman hizldiir, her gun hizli hizli 45 dk yurusen bile yetebilir die dusunuyoum.

Cips, kola, cikolata yeme bir sureligine, zayiflarsin.

X