Makarnalar Ton Balk soslu Makarna-Resimli

yani salataya bayıldığım için makarnayıda salata formunda yapabilirim die şeyetmiştim:kedi:
yani sıcak değilde soğuk yaparım bitanem,sıcak olunca yiyemiyorumda:gitme:

opuyorumnanaktanamanda canima benim tabiikide balim zevkler ve renkler nasil tartisilmazsa buda öyle sonucda herkezin damak zevki baskadir kessinlikle hakklisinopuyorumnanaktan
cokacimcoookbende ton balikli salatayida cok seviyorumcokacimcoook

canım harikasın.... :lepi: valla süper görünüyor...... en kısa zamanda deneyeceğim... şimdi olsada bir tabak yesem........ cokacimcoook a.s.

mmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhh.....kesin lezzetlidir anlatmistin ama denemek lazim...benimki bayilio tonbaligina bliosunyerimsenibenbaska balik sevimiyo bari bu makarnadan yaparsam parmaklarini yesinkaydirigubbakcemile3

yerimsenibenbana geldiginde mutlaka deniyelim birlikde canimyerimseniben
eee damadimizda seviyosa ögrenmem sart oldu ama emin ol cok pratik ve biokadarda lezziz abliskom

dün çok şık makarna tabakları aldım bu gün bu tarifle açılışlarını yapıcam..
akşama kocişimle makarna şarap ziyafeti varrrr.....
eline sağlık canım.....

Yaptımmmmdelikafadulden
eşimde bende zevklee yedikk...
çok teşekkür ediyorum. tam bir makarna canavarı olarak inanılmaz keyif aldık...:1hug:
makarna seviyorsanız yeni tatlara açıksanız kesinlikle deneyin derim... süperdi...
tarif için bir kere daha teşekkür ediyor ve kendi aptığımın resmini teşekkür mahiyetinde yolluyorum... Şeniz

dün çok şık makarna tabakları aldım bu gün bu tarifle açılışlarını yapıcam..
akşama kocişimle makarna şarap ziyafeti varrrr.....
eline sağlık canım.....

bikere tabagin harika bayildim yerim olsa bende makarna tabaklari istiyorumda cok büyükler ya
tarifimi denenmeye deger gördügün icin cok tskler taze gelinim benimopuyorumnanaktan

:kedi::kedi::kedi:
cilgin asik seni
cilginsin iste
masallah dedginide yapiyosun
:teytey::teytey::teytey:
canim benim nekadar sevindim anlatamam
tarifimi deneyip begendiginiz icin ne mutlu bana inan:kedi:
masallah saana canim ellerine saglik harikasin
:kedi:ayrica o güzel yorumun ve rersim ekledigin icinde cok tsklerŞeniz
cilginsin milginsin ama mumlardan gördüm romantiksin fistigim:asigim:
ŞenizŞenizŞeniz

abliskom bugün bende yaptim ton balikli makarna cok leziz oldu bi kazan cikti...kaydirigubbakcemile3 ama citten hafif ve lezizmis biliosun kacdir yapmak istiordum ama krema olmayinca yapamadiydim...krema mevcuttu digerleride kalktim gaza geldim yaptim..ama benimki dahabi kirmizi oldu seninkine göre...tadi seninkine yakinmi bilemem senin yaptigina daha denk gelemedim ama sana insallah ben yaparim sen ilk benimkini denersin ben seninkini denenmeden önce...seninki kesin lezzetli olmustur ondan süphem yok yani denemesemde olur...:lepi:...ellerine saglik mükkemel bi deneyim paylastigin icin sagol...kocemde begendi....makarna bölümünde illerliyorum spaghettiyide yaptimmi makarna gurubu biticek yerimsenibenellerine saglik hamarat ablamcokacimcoook

canim benim ellerine saglik harika olmuss gercektenn canim istedi bak:)))
bunu bende yapiyorum.
1 paket makarnaya 3 kutu schlang sahne koyuyom 3 tanede ayni kutu icinde su koyuyorum
icine kiyilmis maydonoz tuz,toz biber
cok azda margarin atiyorum agzini kapatiyorum o kremada pisiryor harikaa oluyor valah....
buda güzelmi saol bidenem:)

siz ne becerikli bir hatunsunuz böyle maşallah yazılrınızdan hissetiğim çok iyi bir anne süper ötesi bir ev hanımı ve mükemmel eş.. maşalllah diyorum tekrar.. yemekteyize katılsanız heralde birinci olurrdunuz:)

amanda aman
ablasinin taze gelinide mi yapmis
masallah balima benim
ellerine saglik canim
eminim cok öezzetli olduguna
ee biz kimin kiziyis
zemuszemusve en önemlisi kardesizzemuszemus
opuyorumnanaktanne mutlu bizeopuyorumnanaktan
insallah senin elindende yemek nasip olur canik
oh ooh demek az kalmis makarna bölümünü feth etmene
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
keske fotosunuda cekip ekleseydin merak etdim simdi inan
opuyorumnanaktanseni seviyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…