- Konu Sahibi incitanemtuana
-
yani salataya bayıldığım için makarnayıda salata formunda yapabilirim die şeyetmiştim:kedi:
yani sıcak değilde soğuk yaparım bitanem,sıcak olunca yiyemiyorumda:gitme:
evet çok güzel görunuyor canım çekti ellerine sağlıkcokacimcoookopuyorumnanaktan
ellerine saglik canim
makarnayi genelde herkes sever ,ton balikla birlikte daha guzel olmus, bidakine bende denerim insallah
mmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhh.....kesin lezzetlidir anlatmistin ama denemek lazim...benimki bayilio tonbaligina bliosunyerimsenibenbaska balik sevimiyo bari bu makarnadan yaparsam parmaklarini yesinkaydirigubbakcemile3
canım harikasın.... :lepi: valla süper görünüyor...... en kısa zamanda deneyeceğim... şimdi olsada bir tabak yesem........ cokacimcoook a.s.
ben zeytin de koyuyorum güzel oluyo
dün çok şık makarna tabakları aldım bu gün bu tarifle açılışlarını yapıcam..
akşama kocişimle makarna şarap ziyafeti varrrr.....
eline sağlık canım.....
Yaptımmmmdelikafadulden
eşimde bende zevklee yedikk...
çok teşekkür ediyorum. tam bir makarna canavarı olarak inanılmaz keyif aldık...:1hug:
makarna seviyorsanız yeni tatlara açıksanız kesinlikle deneyin derim... süperdi...
tarif için bir kere daha teşekkür ediyor ve kendi aptığımın resmini teşekkür mahiyetinde yolluyorum... Şeniz
valla kızlar incitanem ve burcum
ellerinize sağlık kızlar harika gözüküolar doğrusuuu
abliskom bugün bende yaptim ton balikli makarna cok leziz oldu bi kazan cikti...kaydirigubbakcemile3 ama citten hafif ve lezizmis biliosun kacdir yapmak istiordum ama krema olmayinca yapamadiydim...krema mevcuttu digerleride kalktim gaza geldim yaptim..ama benimki dahabi kirmizi oldu seninkine göre...tadi seninkine yakinmi bilemem senin yaptigina daha denk gelemedim ama sana insallah ben yaparim sen ilk benimkini denersin ben seninkini denenmeden önce...seninki kesin lezzetli olmustur ondan süphem yok yani denemesemde olur...:lepi:...ellerine saglik mükkemel bi deneyim paylastigin icin sagol...kocemde begendi....makarna bölümünde illerliyorum spaghettiyide yaptimmi makarna gurubu biticek yerimsenibenellerine saglik hamarat ablamcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?