Merhabalar arkadaşlarım,ablalarım,kardeşlerim ben bu sitenin eski üyelerindendim fakat şifre probleminden dolayı tekrar hesap açtım.Çat diye konu açarak aranıza geldiğim için özür dilerim şimdiden hepinizle tekrar tekrar tanıştığıma çok memnun oldum. Sitenin aktiflerinden değildim fakat her birinizi neredeyse tanıdım tek tek yorumlar günlükler okudum bazen kilosuna üzülenlerle üzüldüm,zayıfladığını söyleyenlere mutlu oldum ama artık aktif olmanın zamanı geldi diye düşündüm... Ben Büşra isimli önceden 55 kilo olan üniversiteye başladıktan sonra vitaminler,fastfood,hareketsizlik vb.nedenlerden dolayı 73 (!) kiloya çıkmış bir kardeşinizim
20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum ve bu kilolar her geçen gün daha da yük oluyor bana. Defalarca kez zayıfladım 60lara düştüm tekrar aldım ver al ver al derken artık nerede hata yaptığımı anladım ben hızlı ve kısa süreli zayıflamalar peşindeydim ama artık öyle değilim sağlıklı ,emin adımlarla, yavaş yavaş ama kalıcı olarak vereceğim kilolarımı tabikide bu sizin sayenizde bugün başıyor serüvenim yardımlarınızı,desteklerinizi,önerilerinizi eksik etmeyin üzerimden hepinize sevgiler,saygılar...
Günlüğüm;
YEMEKLER
Güne karışık bitki çayımı içerek başladım. Kahvaltımı atlamadım kahvaltıdan önce 1 büyük bardak ılık su içtim. kahvaltıda ise 1 dilim tam buğday ekmeği yedim(üzerine tat vermesi için biraz bal gezdirdim) 3-4 çatal peynir aldım.3 tane zeytin yedim. 2 bardak açık,şekersiz çay içtim... Artık şeker ihtiyacımı doğal şekerlerden alıyorum.Yapay şekerlere hayatımda yer yok! öğle arasında açlığımı bastırması için 1 adet yeşil alma yedim ve şuan yeşil çayımı yudumluyorum. Akşam yemeğinde Çorbamı ve yarım porsiyon yemeğimi yiyeceğim tabiki yemekten öncede karışık bitki çayımı ve ılık suyumu içeceğim mutlaka..
SPOR:
Gün içersinde; 20x2 mekik çekip 20x5 boyun hareketi yapacağımı (egzersizi az tutma sebebim bugün başladığım için bir anda yüklenmek istemedim) 45 dakikalık yürüyüş.
Teşekkürler yarın görüşmek üzeregünlüğümü okuyan gözlerinizin içi hep gülsün

Günlüğüm;
YEMEKLER
Güne karışık bitki çayımı içerek başladım. Kahvaltımı atlamadım kahvaltıdan önce 1 büyük bardak ılık su içtim. kahvaltıda ise 1 dilim tam buğday ekmeği yedim(üzerine tat vermesi için biraz bal gezdirdim) 3-4 çatal peynir aldım.3 tane zeytin yedim. 2 bardak açık,şekersiz çay içtim... Artık şeker ihtiyacımı doğal şekerlerden alıyorum.Yapay şekerlere hayatımda yer yok! öğle arasında açlığımı bastırması için 1 adet yeşil alma yedim ve şuan yeşil çayımı yudumluyorum. Akşam yemeğinde Çorbamı ve yarım porsiyon yemeğimi yiyeceğim tabiki yemekten öncede karışık bitki çayımı ve ılık suyumu içeceğim mutlaka..
SPOR:
Gün içersinde; 20x2 mekik çekip 20x5 boyun hareketi yapacağımı (egzersizi az tutma sebebim bugün başladığım için bir anda yüklenmek istemedim) 45 dakikalık yürüyüş.
Teşekkürler yarın görüşmek üzeregünlüğümü okuyan gözlerinizin içi hep gülsün