top burun ucu:/

kpss14

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
32
0
6
Adıyaman
Arkadaslar ben ameliyat olali 11 gun oldu sislikler olmadina ragmen kavis kismini ya da buyyklugunu cok begeniyorum tek sorunum ucu top gibi yuvarlak ve cok kalkik durmuyo acaba zamanla ucunun sekli degisir mi ben hafif sivri uclu ve kalkik burunlardan hoslaniyorum da..simdiden tedekkurler kizlar:)

kardeşimin de burun şu an şiş, en son burun ucu şişliği azalıyomuş. 1 seneye kadar beklemek lazım sonucu görmek için. ya 6 ay snra doktorla görüşmeli

Burun ucu daha fazla kalkar mi bilmiyorum bana doktorum cnku sislikler ve odem indikce oturucak ve kalkikligida bi miktar inicek dedi.benim alcim ilk cktgnda burnum cok kalkikti inmesini cok istiyodum ve indi o yuzden senin ki zamanla kalkar mi bilmyrm.ama burun ucu cok degisrn bi sey benim burnumun ucu daha yuvarlakti o da oturdukca daha guzel istedgm gbi bi hal aliyo mesela

Son düzenleme:
Arkadaslar ben ameliyat olali 11 gun oldu sislikler olmadina ragmen kavis kismini ya da buyyklugunu cok begeniyorum tek sorunum ucu top gibi yuvarlak ve cok kalkik durmuyo acaba zamanla ucunun sekli degisir mi ben hafif sivri uclu ve kalkik burunlardan hoslaniyorum da..simdiden tedekkurler kizlar:)

benim 2 ay oldu ve hala burnumun ucu top gibi sabır lazım 1 yıl sonra bakmak gerekiyor:)

süreci kimse değerlendiremiyor ki. sanırım herkeste farklı oluyor. ucunun zamanla biraz düşeceğini top gibi durumun da biraz daha şekilli bir hale geleceğini herkes söylüyor. benim de 4. günüm. cidden sabredip beklemek lazım. inşallah sonuç beklediğimiz gibi olur :)

Back
X