Toparlanmaliyim lütfen yardim

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba. Ben 33 yasinda bir evlilik yapip bosanmis özgüveni yasadiklarindan ötürü baya bir azalmis bir kadinim. Cok ilginc bir sekilde kendimi yaslanmis hissediyorum. Cevremdeki insanlarda daha hicbir sey anlatmadan cok acili göründügümü söylüyorlar ki haklilar. Kötü bir evlilik ve bosanma bende büyük bir travma yasatti. Saclarim stresten dökülüyor cildim kötülesti kendime bakmak icimden hic gelmiyor artik. Ama ufaktan baslamak istiyorum yine havali enerjisi yüksek bir kadin olmak istiyorum. Saglikli beslenme ve spor yapma karari aldim. Saclarimi kestirmek yeni bir sekil vermek istiyorum bakimlarimi yapmak istiyorum. Sizin önerebilceginiz baska seyler var mi belki kendinizin de uyguladiginiz? hem ayni problemi yasayanlara da yardimci olur simdiden tesekkürler.

Yaz ayındayız tatile cıkın gezin dolaşın kafanızı dağıtın deniz havası iyi gelir unutmayın tek boşanan siz değilsiniz belkide bundan sonrası çok daha güzel olur.

Saç dökülmeniz için Farmasi'nin sarımsaklı şampuanını öneririm. Cilt bakımı önerisinde bulmam için cilt tipinizi bilmem gerekir. Makyajsız da ev hali ile güzel görünmek için kirpik liftingi yaptırabilirsiniz.
Özgüven konusunda ise kişisel gelişim kitapları okuyup kurslara vs. yazılabilirsiniz. Kimse için yıkmayın kendinizi bu kadar, bu yaşlarınız bir daha gelmeyecek.

İşe nickinizi değiştirmekle başlayabilirsiniz mesela. Farkında olmadan kendimize yakıştırdığımız sıfatlar bir süre sonra bize yapışıyor. Kendinizi tanımlarken bile daha pozitif şekilde yaklaşabilirsiniz.
Hepimiz travmatik ilişkilerden geçiyoruz, bunu deneyim olarak görüp kendinizi daha güçlü hissetmeye çalışın. Sonuçta hastalıklı bir ilişkiyi bitirebilecek kadar güçlü bir kadınsınız aslında. Yeniden doğmak için kendinize bir şans verin, her şeye yeniden başlayın, içinize yönelin, zevk duyduğunuz şeyleri yapın.

Alışma sürecinde acınizi yaşayın maskelemeyin acı çekmek istiyorsanız yaşayın ve vazgeçin yaşadım ve bitti artık vazgeçtim açımdan bana yaşatılan kardan deyin . Zaten o zaman kendiliğinden gelecek bakım isteği

Spor yapmaya karar vermeniz çok güzel olmuş. Kışın sürekli insanlar depresyona girer biliyorsunuz bunlardan biri de benim. Sadece 2 yıl depresyona girmedim o 2 yıl da düzenli spor yapıyordum.

Ayrıca çok güzel kitaplar var bunları da tercih edebilirsiniz. Kişisel gelişim kitapları okuyun

Bu arada evcil hayvan da alabilirsiniz bakabilirim derseniz. Özellikle köpekler kesinlikle her derde deva oluyorlar

Insallah düzenli uygulayabilirim ve etkilerini görürüm. Daha önceden spor yapiyordum ve ruhuma gercekten cok iyi geliyordu. Özgüvenim artiyordu ama depresyondan dolayi sporada ilgimi kaybettim sonra.

ya aslinda üzerinden üc sene gecti ve canim hic acimiyor artik ama enerjisizim ve yüzüme yansimis olan bir aci var.

Evet haklisiniz acilarin kadini modumu atmaliyim üstümden:) Bu iliskiyi bitirmek beni evet güclü yapti ama bosanmanin da bir o kadar zor oldugunu gösterdi bana. Yapi olarakta hassas bir insan oldugum icin toparlanmasi hic kolay olmadi benim icin ve derin izler birakti malesef.

Karma bir cildim var. Yanaklar kuru alin bölgesi hafif yagli. Aslinda cilt ürünlerim var ama disiplinli bir sekilde uygulayamiyorum. Motivasyonum düsük.

Karma bir cildim var. Yanaklar kuru alin bölgesi hafif yagli. Aslinda cilt ürünlerim var ama disiplinli bir sekilde uygulayamiyorum. Motivasyonum düsük.
Sadece birkac gun duzenli uygulayin ve aynaya gulumseyerek bakin bu ise yaradi beni guzellestirdi deyin ve bu hissettiğiniz gızel duyguyu kaybetmemek için zaten bakiminiza dikkat edeceksinizdir(denenmiş ve onaylanmiştir) onun dişinda birseyler uretmek kafanizi dagitacak ve kotu seyleri dusunmeyi birakirsiniz mesela ilginiz varsa guzellik kurslarina gidin hem bir iş olarak oğrenir hemde bakimli bayanlari gordukce sizde dahada bakimli olursunuz ya da dikiş kursuna gidebilirsiniz, birseyler uretmek her zaman iyi gelir

Selam kardeşim bende 32 yaşında ve boşanma aşamasında çekişen biriyim malesef. Zor bilirim. Yaş itibariyle insan gelecek kaygısı yaşıyor ister istemez bu düşük motivasyonun en büyük sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Ama bide şöyle bakmak lazım kim yanında yıkık ve enerjisi düşük birini ister ki? Hem kendimiz hem geleceğimiz için ayağa kalkıp yeniden yürümemiz lazım. Ben kişisel gelişim kurslarına spora vs gidiyorum. Kontrol edemediğim bi iştahım var onun için de meditasyon yapıcam. Meditasyon’un çok çeşidi var size iyi gelenleri yapıp bi nebze olsun rahatlamaya çalışabilirsiniz. Youtube’da beyhan budak insanın ruhunu dinlendiriyo vs vs.. Allah aydınlığa çıkarsın..

Komik skeç ya da film izlemek benim en sevdiğim, enerjimi artıran birşey. Ama, moralimin çok bozuk olduğu zamanlar, onlardan da tat almam. Sabah erken saatlerde yapılan yürüyüş ve hareketli müzikler dinlemekte çok iyi geliyor. Güne mutlu bir başlangıç yapabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.

Bu kararı vermis olmanız bile yeniden ayaga kalkmanız icin önemli bir adım.Dışı zaten saymışsınız içsel olarak da farklı ortamlara girmenizi oneririm.Mesela sehrinizde belediye kültür merkezlerinde yetiskinler icin tiyatro/resim/müzik kursları olabilir.Aksamları veya haftasonu olabilir.Böyle böyle yeni insanlar tanırsınız ve yeni ilgi alanları edinirsiniz kafanız dagılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…