Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunlarınızın ne olduğuna ve ne kadar büyüdüğüne bağlı.Slm kızlar... Eşiyle ciddi problemler, sorunlar yaşayıp daha sonra toparlayabilen var mı, yani karşılıklı düzeltmek geçmişi unutmak mümkün mü,yüz göz olmuşken toparlanabilinir mi yine de.... Aldatma vs yok..
İki defa tokat attı.. Hani dövmek değil ama tokat atması.. Bi türlü toparlanamadık... Ve birbirimizin ailesini sevmiyoruz gidip gelmek istemiyoruz.. Arada çocuk var ondan vazgeçip ayrılığa yanaşmıyor.. Bende bi umut toparlanabilinir mi toparlayanlar var mı diye merak ettim..Güven sarsacak, onurunuzu zedeleyecek, aradaki saygıyı bitirecek sorunlar değilse ve iki taraf da kendindeki sorunları görüyor ve ilişkiyi düzeltmek için istekliyse, tabi ki mümkün. Aldatmak yok demişsiniz. Şiddetin de geri dönüşü yok bence. Sizin unutmak istediğiniz sorunlar ne ki?
Hataların ve sorunların büyüklüğüne bağlı, kavgalarda sarf edilen cümlelerin ağırlığına ve çirkinlik derecesine bağlı olarak değişir. ama ben genel olarak insanların değişeceğine de inanmam, biten duyguların geri dönüşü olduğuna da inanmam, kopan ilişkinin tekrar bağlanabileceğine de inanmam. Genel kanım bu yönde..Slm kızlar... Eşiyle ciddi problemler, sorunlar yaşayıp daha sonra toparlayabilen var mı, yani karşılıklı düzeltmek geçmişi unutmak mümkün mü,yüz göz olmuşken toparlanabilinir mi yine de.... Aldatma vs yok..
şiddet 1 kere olduysa mütemadiyen olur. Şiddeti affetmem affedeni de sevmem. Yapanın da Allah belasını versin.İki defa tokat attı.. Hani dövmek değil ama tokat atması.. Bi türlü toparlanamadık... Ve birbirimizin ailesini sevmiyoruz gidip gelmek istemiyoruz.. Arada çocuk var ondan vazgeçip ayrılığa yanaşmıyor.. Bende bi umut toparlanabilinir mi toparlayanlar var mı diye merak ettim..
İki defa tokat attı.. Hani dövmek değil ama tokat atması.. Bi türlü toparlanamadık... Ve birbirimizin ailesini sevmiyoruz gidip gelmek istemiyoruz.. Arada çocuk var ondan vazgeçip ayrılığa yanaşmıyor.. Bende bi umut toparlanabilinir mi toparlayanlar var mı diye merak ettim..
Tabi ki toparlanır yaptğından o da pişmansa, yani burda ki kadınlar şiddet mi hemen terk et modundalar ama kimsenin bİr tokatla evini terk etmediğini biliyoruz yani...İki defa tokat attı.. Hani dövmek değil ama tokat atması.. Bi türlü toparlanamadık... Ve birbirimizin ailesini sevmiyoruz gidip gelmek istemiyoruz.. Arada çocuk var ondan vazgeçip ayrılığa yanaşmıyor.. Bende bi umut toparlanabilinir mi toparlayanlar var mı diye merak ettim..
Tokat atmakta şiddet illa tekme yumruk şiddet olmuyor arada saygı bittiyse evlilik yürümez yüz göz olduk demişsiniz tabi yaşayan sizsiniz sizin kararınızSlm kızlar... Eşiyle ciddi problemler, sorunlar yaşayıp daha sonra toparlayabilen var mı, yani karşılıklı düzeltmek geçmişi unutmak mümkün mü,yüz göz olmuşken toparlanabilinir mi yine de.... Aldatma vs yok..
Çok üzüldüm yaşadığınız şeye. Şiddetin büyüğü küçüğü olmuyor, hangi boyutta olursa olsun karşınızdaki gerçek; sevdiğiniz adamın ne kadar alçalabildiği oluyor çünkü.İki defa tokat attı.. Hani dövmek değil ama tokat atması.. Bi türlü toparlanamadık... Ve birbirimizin ailesini sevmiyoruz gidip gelmek istemiyoruz.. Arada çocuk var ondan vazgeçip ayrılığa yanaşmıyor.. Bende bi umut toparlanabilinir mi toparlayanlar var mı diye merak ettim..