Toparlayabikmek...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slm kızlar... Eşiyle ciddi problemler, sorunlar yaşayıp daha sonra toparlayabilen var mı, yani karşılıklı düzeltmek geçmişi unutmak mümkün mü,yüz göz olmuşken toparlanabilinir mi yine de.... Aldatma vs yok..

Slm kızlar... Eşiyle ciddi problemler, sorunlar yaşayıp daha sonra toparlayabilen var mı, yani karşılıklı düzeltmek geçmişi unutmak mümkün mü,yüz göz olmuşken toparlanabilinir mi yine de.... Aldatma vs yok..
Sorunlarınızın ne olduğuna ve ne kadar büyüdüğüne bağlı.

Bir kere çatlama olduysa sonu mutlaka kırılmak oluyor . Ha 5 gün sonra ha 5 sene sonra.

Detaylı yazsan aslında daha mantıklı yorumlar alırsın. Çok seviyorsanız düzelebilir ama çok sevsenizz yüz göz olurmusunuz bilmiyorum. Taraflar birbirnin canını yakmaktan, kırmaktan, dökmekten çekinmeli yani kıyamamalı

Güven sarsacak, onurunuzu zedeleyecek, aradaki saygıyı bitirecek sorunlar değilse ve iki taraf da kendindeki sorunları görüyor ve ilişkiyi düzeltmek için istekliyse, tabi ki mümkün. Aldatmak yok demişsiniz. Şiddetin de geri dönüşü yok bence. Sizin unutmak istediğiniz sorunlar ne ki?

Güven sarsacak, onurunuzu zedeleyecek, aradaki saygıyı bitirecek sorunlar değilse ve iki taraf da kendindeki sorunları görüyor ve ilişkiyi düzeltmek için istekliyse, tabi ki mümkün. Aldatmak yok demişsiniz. Şiddetin de geri dönüşü yok bence. Sizin unutmak istediğiniz sorunlar ne ki?
İki defa tokat attı.. Hani dövmek değil ama tokat atması.. Bi türlü toparlanamadık... Ve birbirimizin ailesini sevmiyoruz gidip gelmek istemiyoruz.. Arada çocuk var ondan vazgeçip ayrılığa yanaşmıyor.. Bende bi umut toparlanabilinir mi toparlayanlar var mı diye merak ettim..

Hataların ve sorunların büyüklüğüne bağlı, kavgalarda sarf edilen cümlelerin ağırlığına ve çirkinlik derecesine bağlı olarak değişir. ama ben genel olarak insanların değişeceğine de inanmam, biten duyguların geri dönüşü olduğuna da inanmam, kopan ilişkinin tekrar bağlanabileceğine de inanmam. Genel kanım bu yönde..

ben toparlayamadım okadar yüzgöz olduktan sonra şahsen benimki düzelmedi , sorununuz nedir bilmiyorum , ama umarım siz başarırsınız

Cnm şiddet olunca bitmiştr o iş. Hih ama toparlamak istiyorsaniz yinede toparlaniyor tabiki. Yalnz toparlansada hep kuşkuyla beklersin. Ama asla ne sen onun ailesini sindirirsin nede o senin aileni.

İki defa tokat attı.. Hani dövmek değil ama tokat atması.. Bi türlü toparlanamadık... Ve birbirimizin ailesini sevmiyoruz gidip gelmek istemiyoruz.. Arada çocuk var ondan vazgeçip ayrılığa yanaşmıyor.. Bende bi umut toparlanabilinir mi toparlayanlar var mı diye merak ettim..
şiddet 1 kere olduysa mütemadiyen olur. Şiddeti affetmem affedeni de sevmem. Yapanın da Allah belasını versin.

ah be yaa aldatma vs dediğin vs nin içinde zaten şiddet var.
yani bu ikisi çok önemli aldatma ve şiddet...
Her şey halloluyor da bu ikisini ben de yaşamak hiç istemem açıkçası.
yaşamışsam da gururuma yediremem
gururuma yedirsem bile sonrasında olmayacağının garantisini veremem kendime
sürekli tedirginlik içinde de yaşanmaz ki
zaten durum o kadar kötü ki sen de bildiğinden ilk mesajına yazmamışsın, sen bile dile getiremiyorsun, dile getirmek istemiyorsun yani...

Tabi ki toparlanır yaptğından o da pişmansa, yani burda ki kadınlar şiddet mi hemen terk et modundalar ama kimsenin bİr tokatla evini terk etmediğini biliyoruz yani...

Bence eşinin tutumu çok önemli, yani gerçekten pişmansa bunu doğal gören bir adam değilse denemelisiniz. Birbirinize saygılı olmayı öfkeli anlarda kontrolcü olmayı ve ağızdan çıkan sözlere dikkat etmeye çalışın. Birbirinizin ailesiyle görüşmeyin sevmiyorsanız ama yorumda yapmayın. Belki zor olur ama imkansız değil bence çünkü sevgi bitmemiş.. ama eğer o anlattıklarınız bir kısır döngüyse ve yıllardır böyleyseniz malasef olmuyor.

Tokat atmakta şiddet illa tekme yumruk şiddet olmuyor arada saygı bittiyse evlilik yürümez yüz göz olduk demişsiniz tabi yaşayan sizsiniz sizin kararınız

Çok üzüldüm yaşadığınız şeye. Şiddetin büyüğü küçüğü olmuyor, hangi boyutta olursa olsun karşınızdaki gerçek; sevdiğiniz adamın ne kadar alçalabildiği oluyor çünkü.

Eşlerimizle birbirimizin ailelerini sevmek zorunda değiliz ama saygı göstermek, belli sınırları korumak zorundayız. Gidip gelmek istemeyebilirsiniz ama bana göre arada büyük saygısızlıklar olmadıysa ve sık sık gidip gelmeniz beklenmiyorsa, görüşülebilir.

Ve arada çocuk olduğu için ayrılmak istememesi de ayrı bir saçmalık. Sizin bir hükmünüz yok yani o zaman. Çocuk olmasa boşanırdınız demek bu. Eee o zaman eş olmanın anlamı ne ki? Bu da gurur kırıcı. Bilemedim.

ben cok sorun yasadim cok defa ayrilmanin esiginden dondum
sevgim bitti bile diyebilirim
sonra cok degisti ama ben unutamadim
birgun bir doktorun gecmisi unutun mutlu olun yazisindan sonra hersey degisti
o degistiyse sende unut mutlu olmaya bak

Back
X