Hmm yani kalıcı incelik yani vücutta toparlanma sağlamıyor. Peki teşekkür ederim.Sadece giydiğinde bi hosluk veriyor aynı korse mantığı.
Tayttan mucize beklemiyorum zaten ama toparlayıcı olması acaba şekil verdirir mi sürekli kullanınca onu merak ediyorum. Sürekli rahat kıyafetler giydikçe vücut rahatlığa alışıyor acaba toparlayıcı tayt ile de toparlanma sağlar mı yani ?Tayt nasil incelme saglayabilir ki?
hayır canım kalıcı bi şekil vermez giyince toparlar sadece o kadarToparlayıcı tayt almak istiyorum fakat merak ettiğim konu var kullananlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Görünüm olarak düzleştiriyor evet ama sürekli kullandıkça vücut yapısının şekillenmesini adında olduğu gibi toparlayıp mu gerçekten onu merak ediyorum. İncelme sağlamıyorsa yani kalıcı vücutta şekil verdirmiyorsa almak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
O zaman işime pek yaramaz çok teşekkürlerhayır canım kalıcı bi şekil vermez giyince toparlar sadece o kadar
Onun icin kendinden sungerli popo gorunumu olan yarim tayt korseler varSquat yapmış görüntüsü veriyor mu ondan haber verin , yorulmadan dikleştirelim kalçamızı
Evet Kocan Kadar Konuş filminde görmüştümOnun icin kendinden sungerli popo gorunumu olan yarim tayt korseler var
O da alttan destekli lastik gibi iki yana acilmis serit gibi poponun altindan yanlardan yukari dogru kavrayan taytlar var o isteginizi karsilayabilir sanirimEvet Kocan Kadar Konuş filminde görmüştümo çok büyütür istemem, olanı spor yapmış gibi göstermesi yeterli
Ben de o markanın ürünlerini beğendim oradan almak istiyorum kesinlikle ama dediğiniz gibi tayt için de pahalı almışken hakkını versin istiyorum. Spor yapamıyorum fazla zaten şimdiye kadar 20 kilo verdim. Kilom istediğim kiloya ulaştı fakat ister istemez biraz da olsa sarkma oldu yani az da olsa toparlama olur mu diye uğraşıyorum. Çok istesem de spor için fırsatım olmuyor maalesefBir tayttan incelme ya da kalıcı vücut şekillendirmesi yapmasını beklemek saçma olur.
Yine de Oysho markasının taytlarına bakın bir isterseniz. Şekillendirici ve toparlayıcı özellikte olduğunu söyleniyor ama bana çok pahalı geldiği için hiç almadım.
Şuan kaç kilosunuz 2019temmuzda 58 yazmışsın kilo verirken 3litre su dışında birşey ictinizmi yesil çay olur tarçınlı limonlu yada maydonozlu su gibiToparlayıcı tayt almak istiyorum fakat merak ettiğim konu var kullananlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Görünüm olarak düzleştiriyor evet ama sürekli kullandıkça vücut yapısının şekillenmesini adında olduğu gibi toparlayıp mu gerçekten onu merak ediyorum. İncelme sağlamıyorsa yani kalıcı vücutta şekil verdirmiyorsa almak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?