• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topiclere yorum yaparken dozu kaçıranlar bu sözlerim size !!

sevimistanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
821
3
0
İstanbul
bazi üyeler eş ve eşinin ailesiyle ilgili sorunlarini dile getiren arkadaşlara;
ağır eleştirilerde bulunup, rencide edici, suçlayıcı, hatta aşağılayıcı yorumlar yapıyorlar..
Yorumlarında o kadar ileri gidiyorlar ki bi süre sonra;
konu sahibi bu arkadaşlara açıklama yapmakla zamanını harcadığından konu unutuluyor, geriye atışmalar,

sonuç : Ya konu sahibi artık konu açmaya çekinir oluyor ya Kadınlar Kulübünü çok az ziyaret ediyor.. Ya da üyeliğini iptal ettiriyor (( benim gibi ))

Zaten konuyu açanın sıkıntısı var ve bunu hayatında danışacağı kimselerin azlığı nedeniyle bu sitede kendisini bulmuş, olayı olduğu gibi anlatıp,
yorum bekliyor.. İnsanların aklından zoru mu var ki burda olmayan şeyleri olmuş gibi göstersin ?? Konu sahibi burda kime rant sağlanılmaya çalışsın ki ??

Konumda bana "nedir bu yaa kız kısmı ağır olur" denmişti... "insanlara iyi olmaya çalışmak herkesle iyi geçinmek yaradılanı yaradandan ötürü hoş görmek hafiflik midir ?? ben yeterince ağırım.. Güler yüzüm iyi niyetim suistimal ediliyosa bu benim ağır olmadığım anlamına gelmez ki" .. açıklamasını yaptım diye

geveze oldum, kimbilir ben neler çeviriyo oldum... eminlermiş ben sütten çıkma ak kaşık değildirmişim.... kimse cnozleme yorum yapmasınmış....
dik kafalıymışım.... Kullanmadığım kelimeleri kullanmışım gibi konuşmalar..
Net bağlantısı gidince teknik arızadan dolayı iki kez yorum yapınca
beni bütün herkezin içinde ne biçim insan bi kere yorum yaptık defalarca yorum yapmış demeler.. Bu teknik arızadan dolayı bana masum değilsindir demeler... bazı arkadaşlar bana eğitim durumumu ve beni üzen kişinin yaşam standartlarını sorusuna cevap veririm, aynı kişi beni kıskanç ilan eder herkesin benim hakkımda böyle düşünmesi için sabah akşam ittifak kurmuş gibi çalışırlar.. Açıklama yapar insanları aydınlatmak isterim ağızlara laf tıkıp koyuyo olurumm, ay özlem ne cene var sende artık sus lütfen ve cevap falan yazma bana inan sıkıldım yazıları gelir..
Ben olayları çarpıtıp anlatıyomuşum (( OPSS )) pes yani burda kim kimi tanıyo ?? kim kime neye rant sağlayacak ????

insanları düzeye davet ederim benden şikayetçi olurlar..

Yanlız hep aynı üç kişi ( ! ) diline dolar beni.. sanki aralarında anlaşmışlar gibi .. sanki bi ittifak içerisinde.. bırakmazlar ki ben sıkıntımı anlatayım...
bi süre sonra cevap vermem özelden msj atarlar, demediklerini bırakmazlar....:47::47::47::47::47:

böyle insanlar yüzünden üyeliğimi iptal ettirdim......

bi sakin olun lütfen... enerjinizi iyi yönde kullanın.. ne bu öfke ????

bütün arkadaşlarıma Sakin,saygılı ve seviyeli paylaşımlar diliyorum:68::68::68:.

Kusura bakmayın ama buraya konu açan bir çok kişi hep pohpohlanmak istiyor.Burada binlerce üye var herkes farklı düşünüyor.Düşüncesini söyleyince de kötü oluyor.Zaten terbiye sınırı aşan varsa da onu kötü içerik bildire tıklarsınız.Olur biter .Dediğiniz gibi burada kimse kimseyi tanımıyor o yüzden insanlar burada ki insanların görüşüne de saygı göstermeli.Zaten tanımadığı birinin yorumuna neden bozulur konu sahipleri anlamam.Yorum almak için konular açılıyor.Sonra da yorum yapanlar suçlanıyor.

Back
X