Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım evin çok sade ve çok hoş güle güle oturun.
canım yaaaaaaaa diyecek bir sözüm yok......sadece sana bravo diyorum gerisi anlaşılmıştır.....
kadın eli dediğin bu olur ancak....
mutluluklar dilerim hayatım...
Ay çok hoşuma gitti gerçektendeee :)
güle güle oturun..
mutluluklar.... :))
canım seni tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile5
fazla seçeneğin olmamasına rağmen böyle şirin bir ev yaratmışsın.
huzurla sağlıkla oturun inşallahŞeniz
Cnm çok şirin ve kullanışlı bir ev yaratmışsın tebrik ederim.Mutluluk ve kahkaha hiç eksilmesin evinizden inşallah.Sevgiler
hiç toplama gibi değil
çok tarz olmuş hatta bana göre
güle güle otur canım
Gerçekten çok şirin gözüküyor,masa ve sandalyeleriniz de çok cici gözüküyor.
güle güle oturun canım
cok güzel yapmıssın a.s.
çok temiz ve düzenli bir evin var yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler kutlarım canım
sağlıklı, huzurlu oturman dileğiyle
Bundan iyisi mi olacak kadın eli değdiği nasılda belli önemli olan huzur değilmidir zaten güle güle sağlıkla huzurla oturun evinizde![]()
harıka olmus sade ve sıcak eskı olsun ama temız ve derlı toplu olsun
tebrık ederım canım allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın
bence kadın eli değmesinden öte bir Türk kadınının elinin değdiği belli oluyor. her toplumun kadınları bu kadar temiz,düzenli ve tutumlu değil maalesef. önemli olan mutlu olmanız canım evin 1+1 olması yada eşyaların değil. gayette şık olmuşlar. boşver elin amerikanlarına bol bol para kazandırmaktan iyidir. 6 ayım kaldı demişsin. Türkiyeye dönüş içinmi 6 ay? onu anlayamadım. eğerki öyleyse zaten ordan buraya eşyada getiremezsin. daha iyi olmuş böyle yapman.
güle güle mutlulukla otur canım a.s.
bencede hiç toplama gibi durmuyor gayet güzel olmuş çok güzel tasarlamışsınız
bence cok hos olmus sade ve derlı toplu gorunuyor..
gule gule oturun a.s.
çok güzel yaa..
ne güzel düşünmüşsünüz ve sıcacık bir ev haline getirmişsiniz yuvanızı..
ben burdan bunu hissettim resmen..
tebrikler..
mutluluklar..
bence de süper olmuşşş.
ya varya harika bayıldım tam tarzım..bende bayılırım böyle eski şeyleri değerlendirmeye...
kadın faktörü budur kardeşim işte!
tebrik ederim çok başarılı olmuş.. mutlulukla huzurla oturun inşallah..
Bravo.çok takdir edilecek bir insanmışın.Allah inşallah sana yuvaların en şıkını nasip eder Türkiyeye döndüğünde.şimdi bile neler başarmışın.işte kocasının yanında olan kadın diye buna derim.maşallah
kibelecim bence önemli olan eşyaların eski olması değil temiz olması ki sen bunu fazlasıyla başarmışsın,hem tertiplisin hemde beceriklisin ,inşallah ileride kendi evini gönlünce dayayıp döşersin,önemli olan huzurlu olman,gerisi o kadar önemli değil bence,ayrıca şirin evini de çok beğendim :1hug:
sana kocaman bir alkış
süpersin ne kadarda güzel anlatmışsın herşeyi
ve evin çok da şirin olmuş.
çok yaratıcısın maşallah...
çok güzel olmuş canım evın güle güle otur inşalah tr ye döndüğünde rabbim daha güzellerini versin inaşşahhh...
allah huzuru eksik etmesinde öenemli olan oo
evin gayet şirin ve temiz
benim için ilk vazgeçemediğim şart şey temizlıktir küçük olmuş uyumsuz olmuş hiç önemli diil temiz olssun ben onu bi şekilde uyumlu hale getirirm aynen senin yaptıpığın gibi
üretken olmak önemli ne güzel aza kannatt ediyosun kendin uğraşıyosun tebrik ederim zaten insan mutluysa her yer saray ona :)))
yanlızz yatağının ayakucundaki antika gibi duran çekmece cok hoşuma gitti
zamnala herşey olur zaten herşeyin farklı bi modeli çıkıyo :)
Canım seni çok takdir ettim...
Hesabını bilen akıllı bir kadınsın.
Evine gelince ben çok beğendim çok şirin olmuş güle güle otur canım...
gayet hoş,elllerine ve aklına sağlık
walla kadın dediğin senin gibi olur işte evi gerçekten yuvaya dönüştürmüşsün, tebrik ederim seni huzurla ve mutlulukla oturun :)
canim gule gule otur cok guzel olmus. camasir sorunu bende de ayni. evimin icinde camasir makinam yok binada oturuyorum, ayni katta ama 1 saatlik isi 3 saatte bitiriyorum. senin neyseki az bir suren kalmis. kavusacaksin annelerimizin bembeyaz yikayan camasir makinalarina.
o şartlara göre evin gerçekten çok güzel ve şirin tatlım önemli olan temiz olması ki pırıl pırıl görünüyo maaşallahhhhh inşallah türkiyeye döndüğünde evini istediğin gibi döşersin güzelim hem az da kalmışşş
Canım evin sade,temiz ve şık bence gülerek otura.s.
harikasın canım:)
ömür boyu mutluluklar dilerim:)