Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla kadın dediğin senin gibi olur işte evi gerçekten yuvaya dönüştürmüşsün, tebrik ederim seni huzurla ve mutlulukla oturun :)
harika görünüyor ağız tadıyla oturun yavrunuzla
sifir mobilyali evler bile bu kadar hoşuma gitmedi ne hamarat hatunsun sen öyleŞeniz
canım harikasın ya. evin çok şirin çok iyi değerlendirmişsin herşeyi iyi günlerde otur
çok şirin olmuş :)
naptın yün yatakları:jeyyar:
Salondaki koltuklara, sandalyelere bayıldım. Yatak odasında ayakucundaki şifoniyeri çok beğendim. Mutfaktaki fırına hasta oldum, bu fırınlar 50'leri hatırlattığından favorim. Türkiye'de olsa düşünmeden alırım. Ayrıca evdeki yaşanmışlık hissi, insanın içini ısıtıyor. :) Ellerinize sağlık... İleride bugünlerin, malikanenizde çocuklarınıza, torunlarınıza anlatacağınız hoş anılar olmasını dilerim. :)
Gerçekten çok hoş bir dizayn küçüklüğü ya da büyüklüğü önemli değil...
Sıcak yuvanızda huzurla oturun..sositososito
canim evin cok sirinmi güle güle otur
bencede en iyisini yapmışınız küçük bütcelerle bişeyleri başarmayı bende severim evin maasallah tertemiz ve sıcak ellerine saglık...
bunu ancak senin gibi marifetli bir kadın yapar benim kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bu kadar uyum gerçekten harika.insanın içinden gelecek bazı şeyler.maşallah
evı ev yapan kadındır emegıne sağlık canım çok guzel olmuş daha guzellerıde senın olsun inşkutluyorum
herşey çok güzel güle güle otur cnm![]()
valla harikasın arkadaşım eşin çok şanslı
Evin cok guzel, cok kisisel olmus. Turkiye'ye donup "yeni" esyalar aldiginizda bile eminim o ev sizin icin hala cok ozel olacak. Gule gule oturun ve tadini cikarin.