bende de aynı kaygı var ama ben genel anesteziden korkuyorum, uyanması zor mu oluyor?
Arkadaşlar Bir Soru Daha,
18-25 Mm Boyutlari Arasinda 5 Yumurta Tespit Edildi...iyi Mi Sizce Bu Rakam?burayi Okuyunca 20 Adet Filan Olanlari Gördüm..hemen Moral çöktü Tabi...bu Arada Durumumu Kisaca Yazayim Sizlere: Ben 2 Kez Normal Yolla Hamile Kaldim Ve Fakat Kürtaj Oldum...2005 Yilinda Korunmayi Biraktim Ve 1 Yilin Sonunda Olmayinca Doktora Gitttim..endometrium üzerinde Myom Tespit Ettiler..belki Bundan Hamile Kalamiyorsundur Değip Ameliyat Ettiler...ameliyat Sonrasi Endometriumum Tekrar Eski Ideal Kalinlik Ve şekline Dönmedi..artik Ameliyat Hatasi Mi, Allah Yazgisi Mi Bilmiyorum...tüp Bebek Girişimi öncesi De Kalinlaşsin Diye Epey östrojen Kullandim...bugün Itibariyle Endometrium Kalinliği 9.7 Cm...embriyolarin Tutunmasi Için Yeterli Mi Bilmiyorum..acibadem Hastanesinde Görüyorum Tedavi Mi? Sizler Arasinda Acibadem De Tedavi Gören Var Mi Acaba?
canım benim ya kuzi Allah razı olsun beni rahatlatacak tek cevap buydu, şimdi gönül rahatlığıyla genel anestezi diyebilirim. acıya çok dayanıklı değilim ama genel anesteziden de uyanmaktan çok korkuyordum. oh beeee.
Kuzi Sağol..farkindayim Bu Sayi Az...bu 5 I çabuk Gelişti Benim..diğerleri Yetişemedi...6 Günde 20 Mm I Buldular...demekki çok Yaramaz Ve Aceleci Bir Bebiş Doğuracağim:))niyeyse Içimde Hiç Hamile Kalacakmişim Gibi Bir Duygu Olmuyor...2 Kürtajim Olduğu Için Allahi Küstürmüşüm Gibi Geliyor Sanki...dualarinizi Esirgemeyin...hepimizin Gönlüne Göre Versin Allahim....
Sevgili nestle...insan daima bilmediği ve yaşamadığı şeyler için endişe duyar..korkar..hak veriyorum sana ama sen iki kürtaj bir de ameliyat olmuşsun..Bence endişelenmene bile gerek yok..Belki senin geçirdiğin bu durumlardan daha acısız ve ağrısızdır..Benim 18 yumurtam toplandı..uyandığımda hafif ağrılarım vardı..Genel anestezi işin kolayı bile..Hiç bişey hatırlamıyorsun...Rahat ol yani..
Birde benim doktorumun dediğine göre kadının rahim yumurtalık vs. bir rahatsızlığı yoksa 10 ile 20 yumurta toplamak ideal olan ..ne fazla ne az...Ama diğer arkadaşında dediği gibi önemli olan kaliteleri..tabi ki sayı ne kadar fazla ise içlerinden kaliteli olanları seçebilme şansı yüksek oluyor..Ayrıca endometrium kalınlığın şu an için gayet iyi görünüyor..Ama az olupta hepsinin kaliteli olma şansları da var..İçini ferah tut..Kaygılar stresleri doğuruyor bu da bizim anotomimizi etkiliyor..Bol şans sana....
Kuzi Sağol..farkindayim Bu Sayi Az...bu 5 I çabuk Gelişti Benim..diğerleri Yetişemedi...6 Günde 20 Mm I Buldular...demekki çok Yaramaz Ve Aceleci Bir Bebiş Doğuracağim:))niyeyse Içimde Hiç Hamile Kalacakmişim Gibi Bir Duygu Olmuyor...2 Kürtajim Olduğu Için Allahi Küstürmüşüm Gibi Geliyor Sanki...dualarinizi Esirgemeyin...hepimizin Gönlüne Göre Versin Allahim....
bende de aynı kaygı var ama ben genel anesteziden korkuyorum, uyanması zor mu oluyor?
:roflol: tahmin etmiştim neden sorduğunu, yengem sezeryan doğumdan sonra 2 saat kendine gelemeyip sürekli saçma sapan konuşunca bende böyle olucam sanıp korkmuştum hiçte öyle olmadı, tabi uyurken sayıkladıysam bilmem ama doktorlara ayıp olmaz boşver :icecream:
kizlar rahim kalinligi 8 veya uzeri olmasi gerekiyor yani simdi tutunmasi icin embryonun oylemi????ya 7 cikarsa ?yada 6.5 ???tutunmazmi???
kizlar rahim kalinligi 8 veya uzeri olmasi gerekiyor yani simdi tutunmasi icin embryonun oylemi????ya 7 cikarsa ?yada 6.5 ???tutunmazmi???
KUZİ SEN TÜP BEBİŞİ NERDE YAPTIRDIN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?