- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi Cigdem2610
Ne zaman baslayacaksin?Bu arada doktorum rahmini iki ay dinlendiricez dedi bana.. Kalan embriyo lar dondurup 2 adet sonrası transfer olacak dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman baslayacaksin?Bu arada doktorum rahmini iki ay dinlendiricez dedi bana.. Kalan embriyo lar dondurup 2 adet sonrası transfer olacak dedi
En onemlisi saglikli olmakmis sayi gercekten cok onemli degilmis sen taze transfer mi olacaksin yoksa bekletip sonra mi?benm ilk tedavimde 12 toplanmıştı ama 5. güne sadece 1 tane kalmıştı yine öyle olursa diye korkuyorum tabi bitane olsun sağlıklı olsun :/
İnşallah canımBenimde kasim bu sefer olsun ya![]()
Kasım başı gibi muhtemelen 2 adet sonrasında dedi doktorumNe zaman baslayacaksin?
inşallah o kadar gider ilk tedvimden hiç embriyom kalmadı çok üzülmüştümBenim de 24 toplandı 10 tanesi 5.güne gitti canını sıkma sayımız aynı hemen hemen gene bi 10 tane gider![]()
inşallahhh amiiinİnsAllah kaliteli embriyoların olurda sımsıkı tutunurlar sana canım
Her seferinde yeniden tedaviye başlamak çok zor hem maddi hem manevi
İçinizi ferah tutun ve kötü düşünceler getirmeyin aklınıza bende 3.güne 10 kalınca kesin yarısı gider kalmaz 5.güne dedim ama hepsi gitmiş doktor bak boşuna telaş yaptın dedi inşallah sizinde aynı olurinşallah o kadar gider ilk tedvimden hiç embriyom kalmadı çok üzülmüştüm![]()
kimlerin kasımda olacak trasferi bana ikinci adet dönemnde gel dedi kasım başı gibi giderim sanırım
ne zaman toplandı yumurtalarınız kaçıncı gündesinizBenim de ekimde olcak diye düşünüyodm ama 2 adet dönemi sonra dedi bana da o yüzden kasımda gidicem bi an önce olsun istiyordum bunu duyunca moralim bozulmadı değil ama sabır. Sanırım bu işin formülü![]()
Benim 6 eylül de toplandı 5.güne 10 tanesi gitti ancak doktorum 2 adet sonrası transfer olacağımı söyledi pko görüntüsünden dolayı ohss riski istemiyorum hormonların düzelsin kendi hormonlarınla transfer istiyorum dedi ve kasıma ertelemiş oldukne zaman toplandı yumurtalarınız kaçıncı gündesiniz
Kaç tane folikül vardı ilaçlarla mı 3 oldu? Benim de rezervim az.Selam benim 4 tane toplandı 3 tanesi olgundu 5. Güne 1 tanesi gitti. Donduruldu. Ben de iki adet sonra transfer olacağım. Yani kasımdainşallah hayırlısı olur. Sayı önemli değil ama tabi ne kadar çok o kadar az ilaç kullanımı. Biz her seferinde baştan başlıyoruz
![]()
Bu tedaviler hangi merkezlerde oldu?Amh değerim 9 hafif pko olduğumu söyledi doktorum hormonlar ve adetlerim düzenli diyerek yazayım:
İlk tedavi 19 yumurta 3. Güne bir tane gitti 5 e beklediler gitmedi
2. Tedavi az dozda ilaç 9 yumurta elde var 0
3. Tedavi 24 yumurta elde var 0 sebep ne bilinmiyor![]()
4 tane vardı canım. Aslında 6 taneydi ama diğer ikisi arkadan geliyordu. İlaçlarla çok hızlı büyüdü. 4 tanesi toplanabildi bir tanesi olgun değildi o yüzden 3 tanesi döllendi. 2 tanesi devam ediyordu 4. Günde biri daha gelişemedi. Sonuçta 1 tane kaldı.Kaç tane folikül vardı ilaçlarla mı 3 oldu? Benim de rezervim az.
Hangi merkezde yaptırdın? Benim toplamda 4 görünüyor daha başlamadım tedaviye adet olmayı bekliyorum. Tekrar hsg çektiricm.4 tane vardı canım. Aslında 6 taneydi ama diğer ikisi arkadan geliyordu. İlaçlarla çok hızlı büyüdü. 4 tanesi toplanabildi bir tanesi olgun değildi o yüzden 3 tanesi döllendi. 2 tanesi devam ediyordu 4. Günde biri daha gelişemedi. Sonuçta 1 tane kaldı.