Toplanın da çözelim şunu ?

alyanak258

Böyle mi olmalı solmalı sevgililer?
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
1.082
1.465
53
Merhabalar . İçimde aşırı bır duygusallık var , mutsuzluk .
Hiç bir şeyden mutlu değilim ben olamıyorum . Her şey bana karsıymıs gıbı . ( Ergenlıkten değildir umarım ) .
Çok yanlızım mesela tum gun evde ( sınava hazırlanıyorum ) . Aşırı tepkıler verıyorum .
Söyledıklerımın sozlerımın hıc bır onemı yok . Annemle çok ıyı anlasırız mesela ama bır kavga sırasında laf anlatamıyorum gerçekten . Kardesımle ılgılı ne desem batıyormuş gibi .
Sinirden gerçekten basım agrıyor hıc bır seye adapte olamıyorum . Süreklı bır erteleme ıstegı var . Siz bunu nasıl yenıyorsunuz mesela ? Kendımle hı mutlu değilim olamıyorum , hep yerımde sayıyorum . Dert mı bılmıyorum ama kotu hıssedıyorum .

Bunalmissin yorulmussun sıkılmissin biraz degisiklik yapmayi dene ne biliyim gunde 20 dk yuruyus yap mesela ya da sinemaya git, kafani bosaltmaya calis...Ayy anacigim hep bana "su zanlmanlarinin kiymetini bil. anin tadini cikar" derdi simdi ne kadar da dogru soyluyormus diyorum..

Bunalmissin yorulmussun sıkılmissin biraz degisiklik yapmayi dene ne biliyim gunde 20 dk yuruyus yap mesela ya da sinemaya git, kafani bosaltmaya calis...Ayy anacigim hep bana "su zanlmanlarinin kiymetini bil. anin tadini cikar" derdi simdi ne kadar da dogru soyluyormus diyorum..

Okuyunca gozlerım doldu . Sanırım ben bır anda bu kadar asosyallıgı evde olmayı kaldıramadım enyakın arkadasım tasındı çok yanlız kaldım .

Hangi sınava hazırlanıyorsun belki onun yarattigi bir strestir sosyal hayatın hakkinda fikrim yok bence biraz dısarıya açılabilirsin..sınav ,ev,anne,kardes..bazen biraz uzaklasmak gerekebiliyor ..

Hangi sınava hazırlanıyorsun belki onun yarattigi bir strestir sosyal hayatın hakkinda fikrim yok bence biraz dısarıya açılabilirsin..sınav ,ev,anne,kardes..bazen biraz uzaklasmak gerekebiliyor ..

Sınavın stresı var evet ama ben sureklı bır seyler ertelıyorum . Çok arkadasımda yok oyle benım bulustugum zaman keyıf alamıyorum ıyı gecıyor ama hep gıtmeseydım keske oluyor .

Back
X