Toplanın gerdeğe giriyoruz

Sende yeterli miktarda ıslanma olmazsa (kuruluk olursa) çok acı yapıyor (hele benim gibi de naziksen, canın tatliysa). Bu ihtimal için halkımız gadınları yatak odasında, el altinda zeytinyağı olmasını tavsiye ediyor, biraz işi bilen kesim, güzel kokulu kayganlastirici bulundurmayı tavsiye ediyor. Kayganlık iyi olursa rahat edersiniz.
Kolay gelsin.

Ben de çok korkuyordum ama 18 yaşında yaşadım ilk ilişkimi sevgilimin de ilkiydi acı var mıydı hatırlamıyorum ama zevk yoktu bu ne böyle ne gerek vardı diye üzülmüştüm hatta abartıp ayrılmıştım. Düşününce bu adam senelerdir kahrımı çekiyo. Biraz sarhoş ol öpüşüp koklaşın stressten kupkuru olabilirsin kayganlaştırıcı al hatta bi marka çeyiz seti çıkarmış kondom ve kayganlaştırıcı var. Kanama olmayabiliyor bende olmuştu.

Geldim geldim zifaf gecesi dinlenilecekler mp3 dosyası hazırlıyodum konu sahibi için
Yaz kızım. Sıralama boyle olmali ama.

Bayıldım - Gökhan Tepe
Yavaş Yavaş - Demir Demirkan
Kapış Kapış - Emre Altuğ
Lambaya Püf De - Barış Manço
Pompalamasyon - Diyar Pala
Adina da Derler Seks - Sevil Öztatlı

Benden de yabancı şarkılar gelsin o zaman sıralamasıyla;
1. Foolish Casanova - Petek Dinçöz dansı eşliğinde
2. I'm sexy Mustafa (Burda oyuna erkek dahil olmalı)
3. Can't Get You Out of My Head - Kylie Minogue
4. Blurred Lines - Robin Thicke
5. Sex bomb - Tom Jones & Moussa T.
6. Hey sexy lady - Shaggy
7. Love sex magic - Ciara
8. Hurra Die Welt Geht Unter - AnnenMayKantereit & K.I.Z. (damarları yeter)
9. Wait - Nombe (çok sıkışılan yerlerde ismi erkeğe mesaj verir)
10. Çikolata kız - Ragga Oktay (bu kız bana bana gelmiyor aşamasında kadının gelişini kolaylaştırmak adına)
11. Hoş geldin - Gülçin Ergül
12. Sarıl tadını çıkar ağlama - Cem Pilevneli
13. Cigarettes After Sex ' den bir şarkı (herşey olup bittikten sonra)

Tıkanılan yerlerde Sean Paul ve Pitbull sexi ses tınıları ve mimikleri ile ortamı coşturabilir

Kiz dogru soyle senin de Spotifyda fikfik sarkilari listen var di mi

Tövbeler tövbesi toplu gerdeğe gireceksek isek, oda da nerede durmam gerekiyor. En iyisi ben üzerinize çarşaf tutayım, avret yerlerinizi görmeyelim utanmayın…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…