Toplanın gerdeğe giriyoruz

Valla sorduğun için söyleyeyim.Ablam öyle bir bağırmış ki üst ve alt kattaki komşular duymuş çığlığını.Ben bu korkuyla evlendim.Eşim de korktuğum ve kastığım için ağrı hissettiğimi söyledi.Ablama da kızmadı değil.Neden sana bu şekilde anlattı diye.

Ne yaptınız canım girdiniz mi gerdeğe? Kusura bakma işlerim vardı yetişemedim valla yoksa kaçırmazdım

Ya şu şöyle anlatılır mı bizim millette hiç empati yok. Orda mesele ablana o muameleyi hak gören adamda, ablan da bunu çok iyi bir şey sandığından anlatıyor.
adam muhtemelen genitale değil göbeğine ya da başka yerine falan zart diye girmeye çalıştı başka türlü bir açıklaması olmaz.

Yok canım başka bir yere girmemiştir tabiki Tahminim ön sevişme falan olmadan olmuş bu yüzden çok acı duymuş ablam.İlk geceden de hamile kalmıştı ablam. 1999 da haziran sonu düğünü olmuştu.24 Mart 2000 de büyük oğlunu doğurdu.

Yaa iki ay sonra düğünüm var ve bazen korkuyorum. Bu erkekleri önceden uyarmak mı lazım yoksa ilk ilişkide yönlendirmek mi lazım. Ablanıza üzüldüm yaa, keşke eşini uyarıp yönlendirseydi. Ön sevişmede ıslanmadan kuru kuruya... Peki ama ablanız bunu anlatırken kötü anı olarak anlatıyor da aynı zamanda uyarıyor mu, şöyle şöyle yapın diye?

Korkma sakın ol . Esının sana dokunmasına senı rahatlatmasına ızın ver e herseyı akışına bırakırsan çok hoşuna gıdecek

Evleneceğiniz adama ablanızın ilk gecesini mi anlattınız gercekten
Kasılacak ne var anlamadım yani bunlar hep bastırılmış istekten bence Bu kadar insan evlenmeyi bile beklemediğine göre bunun için acı verici ya da kotu bişi yok demek ki

Ablamın acı duyduğunu söyledim.İlk geceyi anlattın mı ifadesi başka bir şey.Yaşadıklarını tek tek anlatmışım gibi.Ayrıca ben de acı duydum.Kişiden kişiye değişiyor herkesin vücut yapısı farklı.İki sene oldu.Bazen acı duyduğum oluyor.Ayrıca doktora gittiğimde de vajinal muayenede ağrım oluyor.Doktora ağrım olduğunu söyleyince miyomundan dolayı oluyor ağrın muhtemelen dedi.İrili ufaklı miyomlarım var en büyüğü 9 cm.

Abla dur bi benim herif beni engelledi zaten isim başımdan aşkın gelemem gerdeğe şu sıralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…