- 11 Kasım 2024
- 1.808
- 5.136
- 73
- 34
- Konu Sahibi CharlesBukowski
-
Valla sorduğun için söyleyeyim.Ablam öyle bir bağırmış ki üst ve alt kattaki komşular duymuş çığlığını.Ben bu korkuyla evlendim.Eşim de korktuğum ve kastığım için ağrı hissettiğimi söyledi.Ablama da kızmadı değil.Neden sana bu şekilde anlattı diye.Merak ettim, ablanız ne anlattı da korkutucu geldi? Ben de birkaç arkadaşımın ilk gecesini dinledim, ya acı duymamışlar ya da çok az ve anlamsız bir seymiş. Ön sevişme ile tahrik ol, erkeğe bırak, kayganlaştırıcı kullan, hepsi buymuş.dediler.
Ne yaptınız canım girdiniz mi gerdeğe? Kusura bakma işlerim vardı yetişemedim valla yoksa kaçırmazdımAblalarım bacılarım merhabalar.Burda açılan 5555. ilk gece konusu olabilir ama üzgünüm derdime ortak olmanız gereken bir durum var…
29 yaşında hiç ilişki yaşamamış biri olarak 5 gün sonra düğünüm var ve bu yaşıma kadar o kadar çok ilginç şeyler okudum/duydum ki hepsinden ama hepsinden çok korkuyorum.Ya kan gelmezse ya vajinusmus olursam ya çok kanarsam ya canım yanarsa ya eşime yetemezsem gibi gibi gibi…Bu mesajımı okuyan evliler çok keyifle okuyorlar buna çokkk eminim ama zihnimdeki sesleri susturup düğünüme ve bu güzel sürece odaklanamıyorum 1 haftadır stres yaşıyorum.Eşim çok çok çok anlayışlıdır her konuda beni rahatlatır bu korkularımdan ona ayrı ayrı bahsettiğimde beni rahatlatıyor,kendisini çok arzuluyorum aynı şekilde o da beni, ama zihnim asla susmuyor bilen deneyimli birilerine ihtiyacım var o güne kadar bir mit belirleyip zihnimi susturmam lazım bana deneyimlerinizi fırlatınnnn
Mesela bugün bir teori buldum kendime…Dedim eğer seks kötü bir şey olsaydı,acı veren bir şey olsaydı buncaaaa insan bunun için savaşmazdıKendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Help meee
Ya şu şöyle anlatılır mı bizim millette hiç empati yok. Orda mesele ablana o muameleyi hak gören adamda, ablan da bunu çok iyi bir şey sandığından anlatıyor.Valla sorduğun için söyleyeyim.Ablam öyle bir bağırmış ki üst ve alt kattaki komşular duymuş çığlığını.Ben bu korkuyla evlendim.Eşim de korktuğum ve kastığım için ağrı hissettiğimi söyledi.Ablama da kızmadı değil.Neden sana bu şekilde anlattı diye.
Yok canım başka bir yere girmemiştir tabikiYa şu şöyle anlatılır mı bizim millette hiç empati yok. Orda mesele ablana o muameleyi hak gören adamda, ablan da bunu çok iyi bir şey sandığından anlatıyor.
adam muhtemelen genitale değil göbeğine ya da başka yerine falan zart diye girmeye çalıştı başka türlü bir açıklaması olmaz.
üzücüymüşYok canım başka bir yere girmemiştir tabikiTahminim ön sevişme falan olmadan olmuş bu yüzden çok acı duymuş ablam.İlk geceden de hamile kalmıştı ablam. 1999 da haziran sonu düğünü olmuştu.24 Mart 2000 de büyük oğlunu doğurdu.
Merak ettim, ablanız ne anlattı da korkutucu geldi? Ben de birkaç arkadaşımın ilk gecesini dinledim, ya acı duymamışlar ya da çok az ve anlamsız bir seymiş. Ön sevişme ile tahrik ol, erkeğe bırak, kayganlaştırıcı kullan, hepsi buymuş.dediler.
Valla sorduğun için söyleyeyim.Ablam öyle bir bağırmış ki üst ve alt kattaki komşular duymuş çığlığını.Ben bu korkuyla evlendim.Eşim de korktuğum ve kastığım için ağrı hissettiğimi söyledi.Ablama da kızmadı değil.Neden sana bu şekilde anlattı diye.
Ya şu şöyle anlatılır mı bizim millette hiç empati yok. Orda mesele ablana o muameleyi hak gören adamda, ablan da bunu çok iyi bir şey sandığından anlatıyor.
adam muhtemelen genitale değil göbeğine ya da başka yerine falan zart diye girmeye çalıştı başka türlü bir açıklaması olmaz.
Yaa iki ay sonra düğünüm var ve bazen korkuyorum. Bu erkekleri önceden uyarmak mı lazım yoksa ilk ilişkide yönlendirmek mi lazım. Ablanıza üzüldüm yaa, keşke eşini uyarıp yönlendirseydi. Ön sevişmede ıslanmadan kuru kuruya... Peki ama ablanız bunu anlatırken kötü anı olarak anlatıyor da aynı zamanda uyarıyor mu, şöyle şöyle yapın diye?Yok canım başka bir yere girmemiştir tabikiTahminim ön sevişme falan olmadan olmuş bu yüzden çok acı duymuş ablam.İlk geceden de hamile kalmıştı ablam. 1999 da haziran sonu düğünü olmuştu.24 Mart 2000 de büyük oğlunu doğurdu.
Korkma sakın ol . Esının sana dokunmasına senı rahatlatmasına ızın ver e herseyı akışına bırakırsan çok hoşuna gıdecekAblalarım bacılarım merhabalar.Burda açılan 5555. ilk gece konusu olabilir ama üzgünüm derdime ortak olmanız gereken bir durum var…
29 yaşında hiç ilişki yaşamamış biri olarak 5 gün sonra düğünüm var ve bu yaşıma kadar o kadar çok ilginç şeyler okudum/duydum ki hepsinden ama hepsinden çok korkuyorum.Ya kan gelmezse ya vajinusmus olursam ya çok kanarsam ya canım yanarsa ya eşime yetemezsem gibi gibi gibi…Bu mesajımı okuyan evliler çok keyifle okuyorlar buna çokkk eminim ama zihnimdeki sesleri susturup düğünüme ve bu güzel sürece odaklanamıyorum 1 haftadır stres yaşıyorum.Eşim çok çok çok anlayışlıdır her konuda beni rahatlatır bu korkularımdan ona ayrı ayrı bahsettiğimde beni rahatlatıyor,kendisini çok arzuluyorum aynı şekilde o da beni, ama zihnim asla susmuyor bilen deneyimli birilerine ihtiyacım var o güne kadar bir mit belirleyip zihnimi susturmam lazım bana deneyimlerinizi fırlatınnnn
Mesela bugün bir teori buldum kendime…Dedim eğer seks kötü bir şey olsaydı,acı veren bir şey olsaydı buncaaaa insan bunun için savaşmazdıKendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Help meee
5 gün sonra diiyor.perşembe olması lâzim.Ne yaptınız canım girdiniz mi gerdeğe? Kusura bakma işlerim vardı yetişemedim valla yoksa kaçırmazdım
Iyi bari persembeye kadar kıl tüy işlerimi halleder gerdege hazir olurum.5 gün sonra diiyor.perşembe olması lâzim.
Ben gelemem kocam kızıyor ya öffIyi bari persembeye kadar kıl tüy işlerimi halleder gerdege hazir olurum.
Ee kimler geliyor şimdi gerdege ahshdh
Kocan da gelsin?Ben gelemem kocam kızıyor ya öffevlenmeyin
Ulan gene bu benim aklima nasıl gelmediKocan da gelsin?
Evleneceğiniz adama ablanızın ilk gecesini mi anlattınız gercektenValla sorduğun için söyleyeyim.Ablam öyle bir bağırmış ki üst ve alt kattaki komşular duymuş çığlığını.Ben bu korkuyla evlendim.Eşim de korktuğum ve kastığım için ağrı hissettiğimi söyledi.Ablama da kızmadı değil.Neden sana bu şekilde anlattı diye.
Ablamın acı duyduğunu söyledim.İlk geceyi anlattın mı ifadesi başka bir şey.Yaşadıklarını tek tek anlatmışım gibi.Ayrıca ben de acı duydum.Kişiden kişiye değişiyor herkesin vücut yapısı farklı.İki sene oldu.Bazen acı duyduğum oluyor.Ayrıca doktora gittiğimde de vajinal muayenede ağrım oluyor.Doktora ağrım olduğunu söyleyince miyomundan dolayı oluyor ağrın muhtemelen dedi.İrili ufaklı miyomlarım var en büyüğü 9 cm.Evleneceğiniz adama ablanızın ilk gecesini mi anlattınız gercekten
Kasılacak ne var anlamadım yani bunlar hep bastırılmış istekten benceBu kadar insan evlenmeyi bile beklemediğine göre bunun için acı verici ya da kotu bişi yok demek ki
Abla dur bi benim herif beni engelledi zaten isim başımdan aşkın gelemem gerdeğe şu sıralarAblalarım bacılarım merhabalar.Burda açılan 5555. ilk gece konusu olabilir ama üzgünüm derdime ortak olmanız gereken bir durum var…
He iyi bari perşembeye kadar işlerim biter ay bende çok üzüldüm kaçıracağım diye ohhh şimdi rahatladım5 gün sonra diiyor.perşembe olması lâzim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?