- 11 Aralık 2018
- 41.155
- 255.726
- 598
- Konu Sahibi Kingdom9821
Boşver şekerim umursama. Ya bu heyecanları hiç yaşamamışlar ya da çok eskilerde kalmış unutmuşlar, içlerindeki genç kız ölmüş.Gerçekten bazi insanlar heves kırmaya birebir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver şekerim umursama. Ya bu heyecanları hiç yaşamamışlar ya da çok eskilerde kalmış unutmuşlar, içlerindeki genç kız ölmüş.Gerçekten bazi insanlar heves kırmaya birebir
Gerçekten bazi insanlar heves kırmaya birebir
kendimi kötü hissettim, ben de sanki heves kırmış gibi oldumBoşver şekerim umursama. Ya bu heyecanları hiç yaşamamışlar ya da çok eskilerde kalmış unutmuşlar, içlerindeki genç kız ölmüş.
Yo hayır sizin için demedim ki siz tahmininizi söylediniz insallah dediğiniz gibi bizler de yaşarızkendimi kötü hissettim, ben de sanki heves kırmış gibi oldum
sadece aklıma geleni yazmış oldum
kusura bakma lütfen, seni çok iyi anlıyorum üniversiteye ilk girdiğim sene baştan yaratmıştım kendimi, o heyecanı iyi bilirim o yüzden
inşallah pandemi bir an önce biter herşey yoluna girer sizlerde bu tatlı telaşları doyasıya yaşarsınız![]()
biliyorum benim için demedin ama ben de nahoş şeyler yazdım sen bu kadar heyecanlıyken ona üzüldümYo hayır sizin için demedim ki siz tahmininizi söylediniz insallah dediğiniz gibi bizler de yaşarız
Bize ne....Nasıl okurum nerde kalırım nasıl bir çevrem olur şeklinde düşünmen daha uygun benim kızımda senle aynı durumda ne giyecegını degıl nasıl bir ortamda olucagını ve derslerini düşünüyor.
Tam bir boomer kafasına sahipsiniz. Sanirim yaşınız daha genç ama kafa yapınız boomer...Nasıl okurum nerde kalırım nasıl bir çevrem olur şeklinde düşünmen daha uygun benim kızımda senle aynı durumda ne giyecegını degıl nasıl bir ortamda olucagını ve derslerini düşünüyor.
Şey gibi sürekli çocuğunu milletin çocuklarıyla kıyaslayan modellerden bu. Bütün çocukları ezik görüp en mükemmel çocuk benimki modunda geziyorlar.Gerçekten bazi insanlar heves kırmaya birebir
Vallahi ya geldi alakasiz saçma yorum yapti hevesimi aldiŞey gibi sürekli çocuğunu milletin çocuklarıyla kıyaslayan modellerden bu. Bütün çocukları ezik görüp en mükemmel çocuk benimki modunda geziyorlar.
Gencecik kızsın. Tabi ki giyineceksin. Bilmem kimin kızıyla seni kıyaslaması kendi görgüsünü gösterir boşver.Vallahi ya geldi alakasiz saçma yorum yapti hevesimi aldi![]()
hevesin kırılmasın lütfenVallahi ya geldi alakasiz saçma yorum yapti hevesimi aldi![]()
Çok teşekkür ederim hepinize tek tek beni motive ettiğiniz için bu forumu işte bu yüzden seviyorum yahevesin kırılmasın lütfen
şu yaşadığımız dünyada gençlerimize çok acıyorum, en sorumsuz en vurdumduymaz yaşlarında binlerce dert çekiyorlar
giyinmek süslenmek bakımlı olmak bütün kadınların hele hele genç kızların en doğal hakkı
hele ki sen ailene yük olmamak adına kendi kendine irikim yaparak bunları yapmaya çalışıyorsun ki bence bu bile aslında senin sorumluluk sahibi olduğunu gösterir
Gencecik kızsın. Tabi ki giyineceksin. Bilmem kimin kızıyla seni kıyaslaması kendi görgüsünü gösterir boşver.