- 13 Aralık 2015
- 634
- 545
- 103
Herkese selamlar, arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin.. Kısaca içinde bulunduğum durumdan bahsedeyim, boşanma sürecindeyim kafam çok net başladığım süreçte geçmişi düşünmekten ne kadar kaçınırsam kaçınayım kimi zaman insanlar kimi zaman gözüme ilişen bir şey bir hatıra geçmişe götürüyor düşündürüyor hatalarımı bulduruyor aklımı bugünde tutmak istiyorum bugüne bu ana gelmek her zaman o kadar kolay olmuyor aklımı meşgul edecek yeni şeylere ihtiyacım var.. Şimdi düşünmekten birileriyle konuşmaktan dert anlatmaktan başım şişmişken hayalini kurmak istediğim şey yepyeni bir şehirde yeni bir sayfa açmak.. Bunu düşünmek istiyorum yalnızca... çok sevdiğim mesleğim sayesinde haziran ayında tayin hakkımla gitmek istiyorum şuan bulunduğum yerden. Rotamın neresi olabileceğine karar vermek için sizlerden yorum bekliyorum evlenip ayrılmış genç bir kadın olsaydınız hangi şehirde yeniden başlardınız? Fiziki, sosyal, ekonomik, ulaşım gibi kriterler bakımından da düşünürseniz nereye giderdiniz yerimde olsanız?
Ekleme: ailemin olduğu şehre atanacak kadar puanım yok, bir diğer yandan da zaten istemiyorum beni uzaktayken bile olumsuz etkiliyor bakış açıları...
Ekleme: ailemin olduğu şehre atanacak kadar puanım yok, bir diğer yandan da zaten istemiyorum beni uzaktayken bile olumsuz etkiliyor bakış açıları...