Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seçeneklerin kesinlikle akdeniz ege marmaradan ötesi olmamalı. Kültür ve boşanmış kadına bakış açıları doğuya doğru gittikçe sertleşiyor bence. Ben Mersinliyim. Kocaeli de yaşıyorum Sakaryada okudum. Hepsini öneririm. . Muğla İzmir Ankara Adana hepsinde bulundum bunları söylemiyorum bile. Büyükşehirlerde ya da il merkezlerinde ulaşım,ekonomik ve sosyal yönlerden rahat edeceğini düşünüyorum. Ekstra ekonomiklik arıyorsan kesinlikle Adana Mersin.Herkese selamlar, arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin.. Kısaca içinde bulunduğum durumdan bahsedeyim, boşanma sürecindeyim kafam çok net başladığım süreçte geçmişi düşünmekten ne kadar kaçınırsam kaçınayım kimi zaman insanlar kimi zaman gözüme ilişen bir şey bir hatıra geçmişe götürüyor düşündürüyor hatalarımı bulduruyor aklımı bugünde tutmak istiyorum bugüne bu ana gelmek her zaman o kadar kolay olmuyor aklımı meşgul edecek yeni şeylere ihtiyacım var.. Şimdi düşünmekten birileriyle konuşmaktan dert anlatmaktan başım şişmişken hayalini kurmak istediğim şey yepyeni bir şehirde yeni bir sayfa açmak.. Bunu düşünmek istiyorum yalnızca... çok sevdiğim mesleğim sayesinde haziran ayında tayin hakkımla gitmek istiyorum şuan bulunduğum yerden. Rotamın neresi olabileceğine karar vermek için sizlerden yorum bekliyorum evlenip ayrılmış genç bir kadın olsaydınız hangi şehirde yeniden başlardınız? Fiziki, sosyal, ekonomik, ulaşım gibi kriterler bakımından da düşünürseniz nereye giderdiniz yerimde olsanız?
Ekleme: ailemin olduğu şehre atanacak kadar puanım yok, bir diğer yandan da zaten istemiyorum beni uzaktayken bile olumsuz etkiliyor bakış açıları...
Şuan küçücük bir ilçede yaşıyorum kırsal bir ilçe... yüzmeyi seviyorum daha çok benimki suda yatmak dinlenmek gerçi ama inanın su deyince bile içime kıpırtı geldi çok teşekkür ederimŞu an hangi şehirdesin?
yüzmeyi sever misin yoksa türbanlı mısın?
denizin insan psikolojisinde acayip bi etkisi var bana çok huzur verir mesela
O yüzden ben Muğla İzmir taraflarını seçerdim haftasonu yüz oh mis :) büyük şehir her seçenek var gezecek yer çok. İnsanlar açık görüşlü daha ne olsun
Ben şuan Samsun’un en içteki ilçesinde yaşıyorum küçücük bir yerdeyim evden dışarı çıkmıyorum bu şekilde süreç yaşadığım içinHerkese şehir sordunuz peki ama siz şuan nerde yaşıyorsunuz
İnanın çok zor küçük yerde olmakBen şunu merak ediyorum boşanmış bir kadın olunca insanlar küçük illerde yada ilçelerde yaşama hakkı yok mu
Hep illa batıya oradaki şehirlere mi yerleşmek zorunda
Aslında buda psikolojik bir baskı.
Bunu herkes diyor sinir oluyorumİnanın çok zor küçük yerde olmak
Keşke öyle olsa..Bunu herkes diyor sinir oluyorum
Kardeşimin yakın arkadaşı yeni bosandi
Kız daha 27,yaşında surekli sakliyor
Okuldakiler duymasin o duymasin bu duymasın
Ne kadar üzüldüm.Sanki suç işlemiş.
Şu yüzyılda birşeyler degismeli.
En iyisi uzak durmaniz.Keşke öyle olsa..
Ben de 30yaşındayım etrafımdaki herkes sanki hayatım bitmiş gibi bakıyor çok seven arkadaşlarım falan öyle acı acı ağlıyorlar ki anlatamam moralim bozuluyor kendimi yükselttiğim gibi yere çakılıyorum.
Çok teşekkür ederimSeçeneklerin kesinlikle akdeniz ege marmaradan ötesi olmamalı. Kültür ve boşanmış kadına bakış açıları doğuya doğru gittikçe sertleşiyor bence. Ben Mersinliyim. Kocaeli de yaşıyorum Sakaryada okudum. Hepsini öneririm. . Muğla İzmir Ankara Adana hepsinde bulundum bunları söylemiyorum bile. Büyükşehirlerde ya da il merkezlerinde ulaşım,ekonomik ve sosyal yönlerden rahat edeceğini düşünüyorum. Ekstra ekonomiklik arıyorsan kesinlikle Adana Mersin.
Öğretmenim ben, puan açısından düşünüyorum olur mu bilmem ama insanlar hep övgüyle bahsediyor.. İnanın yeni arkadaşlıklara o kadar ihtiyacım var ki bugün bunu düşünüp durmuştumBen izmiri seçerdim. Ama antalya da olabilir. İzmire gelirseniz arkadaş olabiliriz.
Çok teşekkür ederim inşallahhEn iyisi uzak durmaniz.
Sizi aşağı çeken kim olursa olsun uzak durun
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
Umarım hersey gönlünüzce olur
Ben de öğretmenim ama atanamadım. Tabi ki, ben de isterimÖğretmenim ben, puan açısından düşünüyorum olur mu bilmem ama insanlar hep övgüyle bahsediyor.. İnanın yeni arkadaşlıklara o kadar ihtiyacım var ki bugün bunu düşünüp durmuştumGelirsem arkadaş olalım ben çok isterim
![]()
Ailem ankarada çanakkale de aklımdan geçmişti inanır mısınızÇanakkale olabilir mi? Haftasonları canın sıkılınca adalarını gezersin. Balıkesir ilçeleride yakın. Ailen İstanbul’da ise günü birlik bile ziyaret edebilirsin. Denizi, yeşili, manzarası, çoğu tatil bölgesine yakınlığı hem Ege hem Marmara bölgesine yakınlığı vs vs . Bu açılardan yeni bir hayat kurmak istesem ilk tercihim olurdu sanırım.
Ha birde kafandakileri her yere yanında götüreceksin ama belli bir zamandan ve olgunluktan sonra daha önemsiz olacak senin için.
Ayvalık'ta sıkılırsınız, yalnızlık bi yere kadar çünküMuğla,Balıkesir, ayvalık, Kuşadası imkanınız varsa otaraflar tam sizlik anlattınız kadarıyla
İzmir'den övgüyle bahsedenler kim, İzmirli mi yoksa İzmire sonradan gidenler mi? Ben de izmirliyim ve izmirde yaşıyorum, izmirlilerde kroniktir o izmiri övme durumu o yüzden diyorumÖğretmenim ben, puan açısından düşünüyorum olur mu bilmem ama insanlar hep övgüyle bahsediyor.. İnanın yeni arkadaşlıklara o kadar ihtiyacım var ki bugün bunu düşünüp durmuştumGelirsem arkadaş olalım ben çok isterim
![]()