- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Irkçılıkla itham edilmek istemiyorum. Suriyelilerle kişisel bir derdim yok. Ama bu kadarına müsaade edilmesine hayret ediyorum. Klasik cümleler aslında ama klasik olması gerçek olmadıgı anlamına gelmez. Geçen bir devlet hastanesine gittim, kadın dogum ğzerşne. Orada vaziyet aynen bu şekilde. Suriyeli sayısı Türklerden daha fazla. Gerçekten çok gamsız ve mutluluklar. Bizde eksik olan ne bunu anlamıyorum.
devlet böyle bilinçsizce mülteci alıp bedava beslemeye devam ederse daha çok ölüm vakası yaşanacaktırAllah rahmet eylesin çocuklar için çok üzüldüm.en güvendiğiniz insanların sizi öldürmesi ne kadar trajik.
İste o sebep miyim diye dusunmeyenlere karsi tum toplum birlesse hersey bambaska olur ulkedeAynen cinayette var ilk mesajımda yazdim anne baba karar veriyor ama o cocuklar habersiz yani cinayet kimse çocuğuna kıyamaz , o psikolojiyi bilemeyiz ama çocuklar arkada kalır kimse bakmaz düşüncesi var sanirim. Ne desem gerçekten havada kaliyor cok üzüldüm. Baba ellerinden tutmuş bunu dusunmek anne banyoda belki çocuklarının ölmesini gormek istemedi cok Cok kötü hissediyorum ayrinti düşününce, ama bakin herkesin ayaklanmasi gerek diyorsunuz haklisiniz ama ne yazık ki sizde biliyorsunuz 2 günlük gündem kimseninde gerçketen umrunda değil. Kimse vebal aldığını düşünmuyor ki kimse sebep miyim demiyor
Yanlız açlık sınırının kat ve kat altında yaşıyoruz bir sürü zam zam zam zam zam zam enfilasyon düşükmüş vallahi siyaset yapmak istemiyorum ama suriye meselesi olmasaydı çoktan ayaklanmistik hemde oy verdiğim partiye karşı hınca hınç doluyum ne Yazık ki diğer partiler başa gelse daha beterini yapıp ülkeyi kopie satacaklar bile var kötünün iyisi diyip katlanıyoruz iyce cazittilar benimde esim ıssız aylardır iş arıyorİşte kendi başlarına gelmediği sürece anlayamazlar ki böyleleri. Empati sıfır ve en kötüsü de zannediyorlar ki onlara hiçbirşey olmaz. Halbuki bu gidişatla her an hepimiz açlık sınırında yaşamaya başlayabiliriz.
Hanimefendi yasiniz kac? Diger partiler bugune kadar neyi kime satmis ? Oy verdiginiz parti neleri kime satmis?Yanlız açlık sınırının kat ve kat altında yaşıyoruz bir sürü zam zam zam zam zam zam enfilasyon düşükmüş vallahi siyaset yapmak istemiyorum ama suriye meselesi olmasaydı çoktan ayaklanmistik hemde oy verdiğim partiye karşı hınca hınç doluyum ne Yazık ki diğer partiler başa gelse daha beterini yapıp ülkeyi kopie satacaklar bile var kötünün iyisi diyip katlanıyoruz iyce cazittilar benimde esim ıssız aylardır iş arıyor
Yanlız açlık sınırının kat ve kat altında yaşıyoruz bir sürü zam zam zam zam zam zam enfilasyon düşükmüş vallahi siyaset yapmak istemiyorum ama suriye meselesi olmasaydı çoktan ayaklanmistik hemde oy verdiğim partiye karşı hınca hınç doluyum ne Yazık ki diğer partiler başa gelse daha beterini yapıp ülkeyi kopie satacaklar bile var kötünün iyisi diyip katlanıyoruz iyce cazittilar benimde esim ıssız aylardır iş arıyor
Satılacak bir maden, orman, kıyılar vs kalmıştı. Onları da satıyorlar yavaş yavaş.
Daha ülke ne kadar satılabilir bilmiyorum.
Satılacak bir maden, orman, kıyılar vs kalmıştı. Onları da satıyorlar yavaş yavaş.
Daha ülke ne kadar satılabilir bilmiyorum.
Hanimefendi yasiniz kac? Diger partiler bugune kadar neyi kime satmis ? Oy verdiginiz parti neleri kime satmis?
Biraz google arastirmasiyla hepsini ogrenebilirsiniz
Son 20 senedir ulkenin tum sirketleri ozellestirildi ( bir ikisi haric) , insanlar issiz kaldi , yerli tohum uretimi yasaklandi , bunlar son 15 seneki iktidar zamaninda yapildi
Mesela yerli tohum yasak , israil tohumu ekmek zorunda turk ciftcisi ?
Biraz arastirin , sadece yandas medya okumayin rica ediyorum
Ulkenin geldigi nokta ortada , bunu da son 20 yildir hicbir soz hakki olmayan diger partiler degil iktidardaki parti yapti
bence kimsenin kendi çocukları dahil kimsenin canını almaya hakkı yok.evet anne-baba intihar edince belki onları çok kötü bir gelecek bekliyordu yinede çocukların yaşama haklarını elinden almak bana doğru gelmiyor.anne-baba haklı değiller kesinlikle ama umutsuzluğa kapıldıkları kesin bu konuda onları suçlayamam.ne denebilir ki ölümlerinde payı olanların günahları boyunlarına.kimsenin ahı kimsede kalmaz.Asliinda bir yandan o anne babayi da anliyorum. Onlar olseler, cocuklarini kime emanet edecekler? Ulkenin sozde cocuklari korumakla yukumlu kurumlari cocuklari ne kadar koruyor. Zaten o guven ortami olsaydi bu intihar olayi yasanmazdi. Trajik ama haklilik paylari var.
En son vatandaşlarıyla beraber satılık ülke diye ilan çıkmadığı kaldı zaten
Ağlanacak halimize gülüyorum :))
E hani kendi gidecekler diyordu geçen gün.Erdoğan: Bizim anlayışımız Suriyelileri göndermeye izin vermez
Suriyelilerin geri gitmesini isteyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan, buna izin vermeyeceğini söyledi.m.ensonhaber.com
Delirmemek elde değil
Çok üzgünüm Allahım bu nasıl bir çaresizlik...
Ne haldeydiler kim bilir, hiç mi el uzatanları olmamış, hangi insan çocuklarıyla birlikte ölmeyi düşünecek kadar akli melekelerini kaybeder
İnsan hayatının bu kadar ucuz olduğu ama bunu gerçekten çok az kişinin fark ettiği kaç ülke daha var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?