Arkadaşlar arkadaş gruplarınızın ayarladıkları organizasyonlara sizi çağırmadıklarını görünce nasıl tepki veriyorsunuz? Yani gerek iş yerinde olsun gerek başka çevrelerde. Şimdi 30 küsür yaşında biri olarak çocuk gibi küsmek istemiyorum, gerek de yok yani. Eskiden daha çok kafama takardım, şimdi daha az umursuyorum. Ama buraya konu açtığıma göre hiç de umursamıyor değilim demek ki. Siz böyle anlarda nasıl tepki veriyorsunuz acaba?
Hahah çok sevdim tavrınızı. Buraya konu açtığıma göre hiç de takmıyor değilim diyerek kendinizi yakalamanız çok tatlı. Zorla davet edilemeyeceğinize göre yapacak pek bir şeyiniz yok aslında. Çağırmazlarsa çağırmasınlar, daha çok eğleneceğiniz başka kişilerle buluşun ya da kendi kendinize güzel vakit geçirin. Bırakın onlar size imrenip sizinle buluşmayı teklif etsinler...
arkadas grubuma baglı
bır grup arkadasım var gorunce hadı bır cay ıcelım suraya gıdelımlık yanı benı cagırsalarda olur cagırmasalarda
bır grup arkadasım var asla bırbırımız olmadan toplanmayız bırımızın ısı varsa ertelenır baska zamana ... herkesın musaıt oldugu gun secılır
o samımı oldugum arkadas grubum benı cagırmasa gorusmek ıstemıyorlar demek kı der mesafe koyarım bu kusmek degıl kı ıstenmedıgımın anlasılmasını ıstedıklerını anladıgımı belırtmek olur sadece
Tepki vermem. Haber verilmiyorsa iki secenek vardir ya istenmiyorsunuz ya da önemsenmiyorsunuzdur ki ikisi de ayni şey zaten.
Ama şöyle birsey var atiyorum misal grubunuz 7 kisidir ve sadece 3 kisi gorusmustur o gun, denk gelmistir olabilir ama tam anlamiyla plan yapilip gruptaki herkes katiliyorsa ve tek haberi olmayan sizseniz dedigim gibi istenmiyorsunuz cok bariz. Boyle bir durumda küsmem ben arkadasligimi keserdim.
İş arkadaşı grubu mu gelmeli gitmeli arkadaş grubu mu ?
Bir defasında arkadaşım okulda diğer arkadaşları kahvaltıya çağırdı boş gününde benim de o gün dersim geç başlıyordu benim de yarın dersim geç dedim unutmuştur belki diye ay iyi o zaman sen de gel hadi dedi güldü ki bu bahsettiğim yakın ardakşalarımdan biriydi bir daha eskisi gibi olmadık sonra
Söyletince de bu durum benzeri bir şey olabilir
Başıma geldi. Benim onları koyduğum yere onlar beni koymamışlar demek ki dedim. Ne kadar değer gördüysem o kadar verdim. En doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum
Konu acip ona buna atar yapmadan kendinizi elestirip yorum istediginiz icin tesekkure geldim.
Konuya gelirsek bu da sizin cevrenizi tanimaniz icin bir firsat bu acidan bakin.
Şöyle. Mesela dün bir arkadaşım yeni işe başlamıştı. Ona bir kutlama organizasyonu yapalım, o ara da para toplayıp bir hediye alalım diye bir kaç arkadaşa teklif götürdüm. Sonra diğerleri toplanıp başka yerde kutlAmışlar bile. Benim de haberim olmadı. Sorduğumda bana neden haber vermediniz diye, aniden gelişti öyle bir plan yapmamıştık dedi birisi. Ben de hediye alıcaktım vazgeçtim. Sadece aradım telefonda tebrik ettim.