valla arkadaşlar açıkcası yazılarınızı şaşırarak ve üzülerek okudum.bende bir hamilelik dönemi geçrdim ve şu an bebeğim 2 yaşına girdi.ama ben sizin aksinize böle sorunlar hiç yaşamadım.daha otobüse veya minübüse biner binmez hemen herkes yer vermek için yarışa giriyodu sanki.zaten şöförde kimseye gerek kalmadan hemen uyarısını yapıyodu araca bindiğim an.hamile bayana yer verin diye.:))sadece bikere böle bi durum yaşadım oda otobüse bindim ayakta bekleyen kimse yok ama oturacak yerde yoktu.bende ayakta kaldım ve en önde genç bi kız oturuyodu sanki ona bişey sölemişim gibi hemen bana bağırmaya başladı.ne biniyosun otobüse oturacak yermi var görmüyomusun git taksiye bin.insanları ne mecbur bırakıyosunuz ben sana yer vermek zorundamıyım deyince ağzım şaşkınlıktan beş karış açık kaldı çünkü daha otobüse yeni binmiş ve kızın suratına bile bakmamıştım.daha benim laf sölememe gerek kalmadan bütün otobüs bi ayaklandı.kıza bağırmaya başladılar.terbiyesizlik yapma onun yerinde sende olabilirdin herkesin taksiye binecek gücümü var hem kadın sana bişeymi söledide üstüne alınıyosun saygısız ahlaksız gibi bir sürü eleştirilere maruz kaldı.ve hemen herkes ayağa kalkıp bana yer vermek istedi.demek istediğim ben hep iiyi insanlarla karşılaştım.aralarında kötüleride var ama insanların bu kadar duyarsız olduğuna inanmak istemiyorum.şu an bebeğim 2 yaşında ve hala araçlara bindiğimde hemen yer veriliyo.üstelik ben çok gezentiyimdir.hergün bebeğimide alır gidecek bir yer bulurum kendime ve hiç ayakta kalmadım açıkcası.ya ben çok şanslıyım yada siz çok şanssızsınız.ama adınıza üzüldüm.umarım bu duyarsız toplum yerini daha bilinçli mantıklı düşünen iyliksever ve duyarlı insanların yerine bırakır