Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
El kadar cocugu cekio koyup napacaklar ? Ya allah askina sizin beyniniz anormal calisyor cevap veemiycem artik
Sen şaka mısın???? Bebeklere tecavüz edilen bir ülke burası. Hiç mi haber okumuyosun? Hiç mi "pedofili" ne demek haberin yok? Oha artık ya gerçekten

Azıcık beynim olsaydı saman altından yuruturdum herşeyi ama ben kocama dürüst oldum. Herşeyi anlattım. Sizin gibi beddua eden bir ahmak olmaktansa gerizekali olurum sıkıntı değil
Bencede azicik beynim olsaydi yazmisin . Olmadigin kabul etmende bisey.

Sen şaka mısın???? Bebeklere tecavüz edilen bir ülke burası. Hiç mi haber okumuyosun? Hiç mi "pedofili" ne demek haberin yok? Oha artık ya gerçekten
Maalesef sadece Türkiye de olmuyor bu olaylar. Heryer de oluyor.
Bu kadar korkuyosak artık çocuklara şortta giydirmeyelim bu pedofili olanlar biyerlerini görmese bile yapacağını yapar mahluklar.
Ama siz (genel) otobüste alt değiştirmeyi pedofiliye malzeme görüp 7 8 yaşındaki çocuğunuza şort giydirirseniz buda tezat olur.

Uslubunuza dikkat edin hadsizlik etmeyin. Size bir sey diyen olmadi.
Arkadasin profilini incelerseniz daha 22 yasinda 5 yillik evli lise mezunu egitimsiz biri oldugunu anlarsiniz. Konulari da bi acayip. Egitim sart arkadaslar okullarinizi bitirin oyle evlenin. Sonra sizin egitemedignz cocuklarla biz ugrasiyoruz

El kadar cocugu cekio koyup napacaklar ? Ya allah askina sizin beyniniz anormal calisyor cevap veemiycem artik
Bence beyni anormal çalışmıyor. Gayet haklı. El kadar bebelere tecavüz ediliyor hanımefendi bu dünyada.

Şurada açın konuları okuyun. Dayılar, amcalar, enişteler ve hatta abiler tacizci tecavüzcüyken otobüsteki 40 kat yabancının ne olduğunu nereden bileceğiz?

Bencede azicik beynim olsaydi yazmisin . Olmadigin kabul etmende bisey.
Beyinsiz olsaydim diyorum saman altından yapardım diyorum ama kime diyorum. Zavallı kadına inşallah bebek sahibi olamazsın diyen insan ne kadar insansa artik tek sensin üstün zekalı. Klavye başında beddua etmekle olmuyor bu işler.

Çok bilgin var ki "el kadar çocuğu çekip napacaklar" diyorsun. Napacaklarını söyleyeyim mi?
Tövbe tövbe ya. Cahil cesaretinden korkmak lazım gerçekten.

Bak nasilsa banlanicam sana oyle seyler yazarim ki dudagin ucuklar. Artik hadini bil . Defol git cahil senin sulalendir.
Adam akili konus.

Arkadasin profilini incelerseniz daha 22 yasinda 5 yillik evli lise mezunu egitimsiz biri oldugunu anlarsiniz. Konulari da bi acayip. Egitim sart arkadaslar okullarinizi bitirin oyle evlenin. Sonra sizin egitemedignz cocuklarla biz ugrasiyoruz
Ay hiç bakmadım ben de buna laf anlatmaya çalışıyorum.

Önce benim eğitim seviyeme gel öyle konuşalım - Pudra Pembe - - Pudra Pembe -

Beyinsiz olsaydim diyorum saman altından yapardım diyorum ama kime diyorum. Zavallı kadına inşallah bebek sahibi olamazsın diyen insan ne kadar insansa artik tek sensin üstün zekalı. Klavye başında beddua etmekle olmuyor bu işler.
Nasil oluyor sen daha iyi bilirsin.
Ya he hee kinamiyorum ama gozumde zavalisin.

Lise mezunları eğitimsizmi ? Öğretimsiz oluyor insan kendini okulda eğitmez.
Bişeyleri söylerken ucu nereye gidiyor bir düşünün artık ne bu pervasızlık.

Maalesef sadece Türkiye de olmuyor bu olaylar. Heryer de oluyor.
Bu kadar korkuyosak artık çocuklara şortta giydirmeyelim bu pedofili olanlar biyerlerini görmese bile yapacağını yapar mahluklar.
Ama siz (genel) otobüste alt değiştirmeyi pedofiliye malzeme görüp 7 8 yaşındaki çocuğunuza şort giydirirseniz buda tezat olur.
Gerçekten şort giymekle bunu bir mi tutuyorsunuz?

Dehşet içerisindeyim. İnanın, 60 yaşındaki İngiliz Müdürüme çevirdim sayfa sayfa, yazayım buraya da belki biraz utanırsınız rezil olduk diye. Ben katıla katıla güldüm baştan, sonra o dedi, böyle bir seviyesizlik senin için komik mi diye. Sayenizde gözünden de düştüm adamın.

Konu sahibi açıklamış, genç, çocuğuna ilgi göstermeyen, alt almak dışında yaptığı davranışlar ile bile insanları rahatsız eden bir annenin sorumsuz bir davranışından bahsediyor. Bence konu sahibi de benim gibi, annenin sorumsuzluğundan dolayı böyle bir şey yaptığını düşünmüş. Gerçekten zor durumda olan bir anne bu zor durumu belli ederdi, ona da kimse söz söylemezdi diye düşünüyorum.

Nasıl olmuşsa, birisinin bebeğine laf edilmiş, sonra konu sahibine beddua edilmiş, zaten anne olma diye, sonra geri zekalılar, aptallar ... Kaç yaşındasınız??? Dehşetle okuyorum "mahalle" kavganızı.

Ay hiç bakmadım ben de buna laf anlatmaya çalışıyorum.

Önce benim eğitim seviyeme gel öyle konuşalım - Pudra Pembe - - Pudra Pembe -

Senin egtim seviyeni yerim ben ham yaparim. Okulla ogretmenle olsaydi bu isler, sen egitilirdin. Konusmasini bilmiyosun. Gereksiz bir insansin. Senin gibi beyin yoksulugu yuzunden gidicem.

Dehşet içerisindeyim. İnanın, 60 yaşındaki İngiliz Müdürüme çevirdim sayfa sayfa, yazayım buraya da belki biraz utanırsınız rezil olduk diye. Ben katıla katıla güldüm baştan, sonra o dedi, böyle bir seviyesizlik senin için komik mi diye. Sayenizde gözünden de düştüm adamın.

Konu sahibi açıklamış, genç, çocuğuna ilgi göstermeyen, alt almak dışında yaptığı davranışlar ile bile insanları rahatsız eden bir annenin sorumsuz bir davranışından bahsediyor. Bence konu sahibi de benim gibi, annenin sorumsuzluğundan dolayı böyle bir şey yaptığını düşünmüş. Gerçekten zor durumda olan bir anne bu zor durumu belli ederdi, ona da kimse söz söylemezdi diye düşünüyorum.

Nasıl olmuşsa, birisinin bebeğine laf edilmiş, sonra konu sahibine beddua edilmiş, zaten anne olma diye, sonra geri zekalılar, aptallar ... Kaç yaşındasınız??? Dehşetle okuyorum "mahalle" kavganızı.
Çok umurumdaydı yav.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X