estagfurullah. ben anneleri kücümsemedim, sadece surekli anneligini one cıkararak bunu bahane ederek kendine her seyı mubah goren insanları elestirdim. kadının nasıl oldugu konu sahibi tarafından tasvir edilmis ben de ona istinaden bir yorum yaptım. asıl sizin bana ofkeniz nereden anlamadım, dedigim seye itiraz etmekten once direkt benim kisiligime kimligime saldırmıssınız. cok merak ediyorsanız ben kendim savcı stajyeri, doktorama devam eden aynı zamanda 3 senelik avukat ve görme engelliler icin gidip her haftasonu kitap okuyan, haftada bir gun de otizmli cocuklarla calısan biriyim. premature dogan bebekler icin kurulan yardım derneginde de aktif calısıyorum. dedigim gibi kimseye bir öfkem yok, surekli ben anneyim her seyı yaparım otobuste de cocugumun altını acarım diye bunu kendine hak gören, halbuki kendi ozgurlugunun baskasının ozgurlugunun basladıgı yerde bittigini bilmeyen insanlara sinirlenmek, tepki göstermek de hakkım. anneyse anneligini bahane etmez, anneliginden guc alır. ya neyse, burada kime ne laf anlatıyorsam, siz yine yazdıklarıma degil tanımadan bilmeden kisiligime laf eder saldırırsınız. cok merak ediyorsanız da sicil numaramı gonderirim. bunları ozellıkle yazdım ki söylediklerinizi bir dusunursunuz belki diye. burada insanlara öfkemi kusacak fırsat arayacak da vaktim yok, arada bir girip okuyorum yorum yazıyorum. biri bir sey dese de saldırsam annelere öfkemi kussam diye aranmıyorum.