- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
Toplu taşımada mümkün olduğunca oturmaya çalışıyorum, yaslanabileceğim bi cam vs tarafını seçmeye çalışıyorum.. hiçbiri olmadıysa birsürü erkeğin arasında kaldıysam hep tetikteyim, hafif belki kasıtsız bi temasta arkam dönükse yan dönüyorum ya da yerimi değiştiriyorum filan.. toplu taşımada sadece 2 kez taciz edildim birince yerimi değiştirdim neden bağırmadım bilmiyorum biraz ufaktım.. diğerinde de herife dirseğimle geçirmiştim sadece.. geçen gün de eve giderken takip ve akabinde taciz edildim, bas bas bağırdım herifi dövüyordum nerdeyse sonra da polisi çağırdım.. 2 sene önce de yine sokakta benimle tanışmak isteyen bi erkeğe "defol git" dedim diye bana küfretti, ağzıma geleni saydım kimsin sen seni bulucam filan diye.. normalde tırsağım ama taciz olaylarında cesaret geliyor Allah'a çok şükür.. pişman ediyorum yani...
tacizden korunmak istiyorsanız
1- tedbirli olun
2- korkusuz olun, korksanız bile belli etmeyin
3- kimseden yardım beklemeyin umursamıyorlar, toplu taşımadaysanız şoföre kapıyı açma polis çağırıyorum diyin, sokaktaysanız avazınız çıktığı kadar bağırıp yardım isteyin
Tacizciler almaları gereken cezayı almıyorlar belki ama susmak yok.. korkmak yok.. cesur olun, kimse biz istemediğimiz sürece bizim bedenimize dokunamaz, izin vermeyin.. Allah hepimizi korusun canlar..
tacizden korunmak istiyorsanız
1- tedbirli olun
2- korkusuz olun, korksanız bile belli etmeyin
3- kimseden yardım beklemeyin umursamıyorlar, toplu taşımadaysanız şoföre kapıyı açma polis çağırıyorum diyin, sokaktaysanız avazınız çıktığı kadar bağırıp yardım isteyin
Tacizciler almaları gereken cezayı almıyorlar belki ama susmak yok.. korkmak yok.. cesur olun, kimse biz istemediğimiz sürece bizim bedenimize dokunamaz, izin vermeyin.. Allah hepimizi korusun canlar..