- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi TeraziHanim
-
Salla, bizim toplumun takmadığı birşey var mı? Halen içinde bulundukları çağı yüzyılı malesef idrak edemediler.merhabalar , bizim toplumda 30 yaş oldu mu evlilik, doktora yapmak, çocuk için geç kalındı algısı neden var ? Bu nedenle rahat yaşayamaz olduk, neye dayanıyor bu ? Yani neden 30 ?
Evet ben 17 yasinda evlendim 3 te cocuk yaptim basimda goge erdi o "toplum" bana madalyalar takti odullendirdi 21 yasindayim suan 3 cocukluyum diye bu seferde firca yiyorum acelen neydi diye yani ne yaparsan yap yaranamazsin her turlu bisey derler arkadasim takmamerhabalar , bizim toplumda 30 yaş oldu mu evlilik, doktora yapmak, çocuk için geç kalındı algısı neden var ? Bu nedenle rahat yaşayamaz olduk, neye dayanıyor bu ? Yani neden 30 ?
37 yim ikinci kizim 6 aylik ilki uc yasina girecek.hicte gec degil bunlar nasip isi yas isi degil.omrun garantisi mi var.sana bisey diyimmi asil 30 dan sonra basliyor hayat cahillik bitiyor olgun kararli umursamaz oluyorsun.kisaca it urur kervan yurur sizi cekemeyenler cok fazla ne guzel paranizi kazanacak mesleginiz var sukret be kardesim sukret cok sanslisin kiskananlarda catlasin..En kötüsü de insanlar acıyarak bakiyor. 30 umdayim bekarim ogretmenim doktora yapiyorum. 30 dan sonra cocuk dogurmak sikıntı oluyormus. Bunu yakin bildigim arkadasim soyledi. Ne yazik ki bizim toplumumuzun boyle boktan bi anlayisi var. Cahillik baska bisey degil
merhabalar , bizim toplumda 30 yaş oldu mu evlilik, doktora yapmak, çocuk için geç kalındı algısı neden var ? Bu nedenle rahat yaşayamaz olduk, neye dayanıyor bu ? Yani neden 30 ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?