aslında ben çok konuşan biri değilim utangaç bir yapımda var. toplum içinde çok sesim çıkmaz. ama iki kişi olduğumuzda gayet ii konuşuorum. bi kaç kişi bi araya geldiğimizde ise söyleyecek bi laf bulamıyorum. yada bişey söylersem komik gelir die susuyorum. genelde olmuştur topluluk içinde konuşurken bi anda saçma apan bişey söylerim millet gülmeye başlar.
sizce bu durumdan nasıl kurtulabilir. insanlar arasında konuşan birisi olmak istiyorum. işyerinde arkadaşlar kendi aralarında konuşur şakalaşır ben susarım bana sorarlarsa cevap veririm. bazen derler çok ciddi çalııyorsun hiç konuşmuyorsun die ama konuşacak konu bulamıyorum. birde konuştuğumda çok dikkate almıyorlar onu anladım.
sizce bu durumdan nasıl kurtulabilir. insanlar arasında konuşan birisi olmak istiyorum. işyerinde arkadaşlar kendi aralarında konuşur şakalaşır ben susarım bana sorarlarsa cevap veririm. bazen derler çok ciddi çalııyorsun hiç konuşmuyorsun die ama konuşacak konu bulamıyorum. birde konuştuğumda çok dikkate almıyorlar onu anladım.