Toplum içinde sevgilisiyle sarılıp ,öpüşen çiftler sizi de rahatsız ediyor mu?

Bize göre bizim yaptığımız her şeyin biraz fazlası yanlış, bizim yaptığımız her şey doğru Bazıları görücü usulü evlenmek ister, sevgilisi olanlara ne ayıp derler, sevgilisi olanlar ben elini bile tutmuyorum ne ayıp elini tutmak derler, el ele tutuşanlar sarılanlara, sarılanlar öpüşenlere...
Kendimizi bu kadar kaf dağında görmesek keşke, başkalarını yargılama hakkını görmesek kendimizde.. dünya daha yaşanır bir yer olurdu bence.Çocuklar aşktan sevgiden şoka girmez, travmaya uğramaz merak etmeyin.Hepimizin ihtiyacı olan birazcık hoşgörü sadece.
Konu sahibine gelince, gençlerin olduğu samimi bir ortama gitmişsiniz bence normal yaptıkları en yakın arkadaşlarımın yanında sevgilimle sarılırım tabi, onların bu durumdan rahatsız olacağını düşünmem, ben rahatsız olmam çünkü mutlu olurum arkadaşlarım ne kadar tatlı diye.Yani benim ahlak ölçütlerimde aşk, sevgi yok sanırım, ama mesela misafirliğe gittiğim evdeki arkadaşlarım( en azından onlar beni arkadaş olarak görüyor ki çağırmışlar) hakkında böyle ulu orta konuşmak, ahlaksızklıkla suçlamak falan pek hoş gelmiyor bana

Eeeeee ben girmeyeli ne oldu TOPLUMUN İÇİNDE öpüşmeyemi karar verdik.şokaklar öpüşen ,sevişenlerle dolsun nasıl olsa normal bir şey.eşimi alayım odada tıkılıp kalıyoruz havadar alanlarda birazda öpüşelim.HERKEZ GÖRSÜN NASIL ÖPÜŞTÜĞÜMÜZÜ kimse görmeden tadı çıkmıyor.neden kasıyoruz kendimizi anlamadım .cadde,pazar,çarşı,sahil,park,kreş hem hatta okul bahçelerinde canınız nerde nezaman farketmez öpüşün sevişin heryer bizim evimiz ve mahremimiz.

Son düzenleme:
hayatımda en nefret ettiğim şeydir yılışık hareketler...
geçenlerde yeni evli bir çift geldi iş yerime odama tabi odamdaki başka bir memura ay görmeniz lazım resmen yatmadıkları kaldı rahatsız oldum çıktım gittim odadan ayıp be kabahat de gizli ibadetde ya

ben anlamadım hanımefendi sayfaların tamamınıda okumadım sevişelim mi deniliyor ? :) siz tamamen kopmuşsunuz olaydan.tam tersi sevişmeye varmadan masum öpücükleri normal bulduğumuzu söyledi arkadaşlarım bende aynı görüşteyim.erkek arkadaşımla bunca senedir bi kere yolda dışarda öyle bi hareketimiz olmadı ama deli gibi sarılırım sıkı sıkı oda aynı şekilde öyle bence bunun kadar masum bi öpücükte (abartıya kaçmadan) gayet normal.ki çok gördüm normal küçücük dudaktan öpen ama hiç bir şekilde terbiyesizce dik dik bakmadım.he kucakta olanlarıda gördüm ayıptır söylemesi onlara da dik dik bakmadım o tamamen terbiyesizliğe giriyor tabiki bunu kastediyorsanız çokca haklısınız.insanlar olayları olduğu yerden koparıp bambaşka yerlere çekmeyi çok seviyor sanki...

ufak tefek ve uzun sürmeyen öpücükleri,sarılmaları romantik ve sevimli buluyorum, ama süre uzayınca ve temas arttıkça elbette rahatsız oluyorum. geçen gün metrobüs durağında turnikelerin önünde bir çift sarıla öpe bir hal oldular birbirlerini sekiz yüz elli saat. eeh anasını dedim sanırsın fizana gidiyor metrobüs.

Son düzenleme:
abartılmadığı takdirde öpüşmek sarılmak hoşuma gidiyor

ha ben yapmam dışarda utanırım zaten ama yapanlarda hiç rahatsız etmez beni

Sevgili olduğumuz kişiyi çevresinden soyutlamak yaptığımız en büyük hatalardan biri şöyle ki sen yokken onlar onun hayatında idi. Böyle yaparsanız en fazla 1yıl dayanır. Sevgilinin arkadaşlarına gelecek olursak o onların yaşam tarzı karışamazsın sen sana karışılmasından hoşlanır mısın? Karışman kesinlikle sevgilinle aranı açar. Ama sevgilin ve o kızın mesajlaşmalarından memnun değilsen bunu belli et fakat hayatına çok müdahale etme

Aynı evin içinde ya da bir arkadaş grubunun önünde bence de olmaz, belki onların yakınlaşma sorunları var, belki hiç öpüşmediler ya da kendilerini bizim aşkımızı görüp yeterince aşık hissetmicekler, biz neden öyle değiliz diye içten içe üzülecekler diye düşünüp sevgilimle sarılmam bile. Sokakta ise öpüşen sarılanları görünce çok mutlu oluyorum, sevgi dolu masum insanlar var diye seviniyorum ama böyle yorumları gördükçe kendim yapamamaya başladım, herkes bizim öpüşmemizden tahrik olacakmış gibi geliyor. Sevgiden öpüşmeden sarılmadan rahatsız olmak saçmalığın daniskası. Konu sahibine gelince, siz erkek arkadaşınızı kıskanmışsınız, ona bunu söyleyin, ben böyle hareketlerden mesajlardan rahatsız oluyorum deyin, o da bunları yapmayınca ölmez heralde, ama bazı erkekler çok salak oluyor, gidip rahatsız olduğunuz kıza sevgilim senden rahatsız oluyor, kıskanıyor, onun yanında yapma vs. diyip sizi rezil edebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…