bahsettiğiniz insanlar çocuk değil yetişkin değil mi? yaptıkları hareketlerden de o veya bu şekilde kendileri sorumlular o insanlardan ve davranışlarından rahatsız oluyorsanız onların olduğu ortama bi daha girmezseniz sorun çözülür.sonuç da her koyun kendi bacağından asılır siz kendinizden sorumlusunuz onlarda kendilerinden
Tabii ki herkesin içinde yaşanmaması gereken durumlar .
Sevgilinizin de kalp göndermesi o kızın öpücüklü falan mesajlar atması doğru gelmedi bana .
Ki yerinde olsam sevgilimi o kızdan tamamıyla uzaklaştırır o kızı da sert bir dille uyarırdım .
Bilmiyorum da sevgilisi olan bir erkeğin diğer kızlarla mesajlaşması konuşması temas halinde olması bana yanlış geliyor .
En azından benim sevgilim yapamaz böyle şeyler .
böyle bır ortamda bende rahatsız oluyorum vıcık vıcık seylerdenden ama yolda kapıda pazarda bakkalda bende öperim sarılırım kocama rahatsız olmuyorum
ama boyle arkadas ortamında sarılsın sevsın yanak sıksın poposuna vursun
her grıdıgımız ortamdada bır catlak cıkıyor bundan sonra oncelıgı ben yapmayı dusunuyorum ben gerılecegıme onlar gerılsın valla
hafta sonu lcw asansörüne binmiştim oğlumla (1,5 yaşında)2 kat sonra bir çift bindi yanlarında 4-5 yaşında kız çocuğu ve adamla kadın sesli bir şekilde dudaktan öptüler birbirlerini onlar utanmadı ben yerin dibini gördüm...sadece terbiyesizlikti bunu söyleyebilirim...bir bayana da erkeğede yakışmaz ev diye bişey var ki bunlar evliydi..bekarlara hadi bir nebze genç diyip geçiyoruzda artık bunların ki neee yaniii .....sevgi mi buuu rezillik sadece tterbiyesizlik
aslında haklısnız ama ben yapamam
Merhabalar,başlıkta da belirttiğim çiftler beni çok rahatsız ediyor.Sevgilimin de en yakın arkadaşları böyle maalesefGeçenlerde sevgilimin arkadaşı evine davet etti kahvaltıya .Kahvaltıya kadar her şey normal sonrasında sevgilimin arkadaşı bir çift var bunlar sarıldılar ama ne sarılma öpüşüp koklaştılar.kızın sarılırken cok afedersınız ıc camasırı gorunuyodu dusuk bel gıymıs.Sonra bunlar bız cok yorgunuz dıyıp ıkısı koltuga uzanıp sarıldılar bir başka arkadaşları da vardı kız.O da başka koltuga uzandı bizde sevgilimle otruduk oyle.Çok asırı rahatsız oldum ben bu durumdan sevgilimi kırmamak için bir şey de diyemedim.Çünkü arkadaşlarıyla yeni tanıstırmıştı.Bir de bahsettığım kız cok rahat sevgilime gelip yanaklarını sıkıyo,mesajlar atıyo mesajlarına baktım opucuk gondermıstım bırınde sevgilimde ona kalp gondermıs sevgilimle tartıştık o da tek bı sefer oldu o da yanlıslıkla sana msj atarken hep kalp eklıyorum sonuna el alışkanlığı tek bir sefer ona da oyle gıtmıs dedı yaslarını soylemeyı unuttum 21 yasında bu ınsanlar ergen ya da çocuk da değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?