Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiiç rahatsız olmam, çünkü ben de yaparım
aşka gelince insan kendini kontrol edemez ki :))
iyi de sosyal öğrenmeyle de öğrenecek çocuklar. büyürken başımıza iyi şeyler gelerek büyümüüyor kimse. doğruyla yanlışın farkını görmek için karşılaşacağı durumlar olaylar olacak. çocuklarınızı cam fanuusun içinde büyütemezsiniz.
merak etmeyin hanfendi, tv sosyal medya derken bolca ogrenecekleri yerler var zaten...
Sokakta öpüşenler (birbirlerini yer bitirir gibi olmadıkça) asla rahatsız etmez beni. Karısını kızını dövenler, bağıranlar daha çok rahatsız ediyor.
Arkadaş ortamında ise bu kadar yakınlaşmayı doğru bulmuyorum. eşim beni de küçücük dudağımdan öpmüştür ama durduk yerde değil. ya ortama yeni gelmiştir ya da ayrılıyordur. arkadaşlarımızın yanında koltuğa geçip uzanmayız yani. o da biraz acayip. ve de arkadaşının kız arkadaşıyla asla mesajlaşamaz. arkadaşı olmadan da başbaşa görüşmez.
kızın sevgiline mesaj atması toplum içinde sevgilisiyle sarmaş dolaş olmasından daha vahim.
Sokakta öpüşenler (birbirlerini yer bitirir gibi olmadıkça) asla rahatsız etmez beni. Karısını kızını dövenler, bağıranlar daha çok rahatsız ediyor.
Arkadaş ortamında ise bu kadar yakınlaşmayı doğru bulmuyorum. eşim beni de küçücük dudağımdan öpmüştür ama durduk yerde değil. ya ortama yeni gelmiştir ya da ayrılıyordur. arkadaşlarımızın yanında koltuğa geçip uzanmayız yani. o da biraz acayip. ve de arkadaşının kız arkadaşıyla asla mesajlaşamaz. arkadaşı olmadan da başbaşa görüşmez.
kızın sevgiline mesaj atması toplum içinde sevgilisiyle sarmaş dolaş olmasından daha vahim.
Ben de bazen eşimi dudağından öperim dışarıda. Bunda da çok abes bir durum görmüyorum. İnsanların ilgisini çekecek derecede uzun uzun "öpüşmekten" bahsetmiyorum tabi,yanağından değil de dudağından öpmek benimkisi. Evet çok muhafazakar bir toplumda yaşasaydık belki çekinebilirdim ama toplumumuz değişti. İki gündür tanışan bacak kadar çocuklar cinselliğe vardıracak derecede yakınlaşıyorlar,ben bu kadarcık şeyden mi utanacağım?
İkisinide yapmasınlar.nasıl olur:)..Bacak kadar çocuklarda cinselliğe (hele sokak ortasında)davranmasa,kocalarda karısını dövmese iyi olur:).Birinden birini tercih etmek durumunda değiliz yani
İkisinide yapmasınlar.nasıl olur:)..Bacak kadar çocuklarda cinselliğe (hele sokak ortasında)davranmasa,kocalarda karısını dövmese iyi olur:).Birinden birini tercih etmek durumunda değiliz yani
beni sokakta dayak yiyen kadınlar, kocasının üç adım gerisinden başı yerde yürüyen kadınlar rahatsız ediyor. öpmek, öpüşmek, sarılmak bunlar sevgi gösterisidir. rahatsız olacak bir şey yok. bıırakın insanlar istediği gibi yaşasın. evdeki o duruma gelince. daha 21 yaşındaki insanlardan söz ediyoruz. ve bunlar samimi arkadaşlar bu görüntünün nesi tuhaf. elbette yakın arkadaşlar birbirinin yanında rahat olur hele ki bu kadar gençken. bu durum 40 yaşında insanların resmi bir misafirlik ziyaretinde yaşansa tuhaf kaçar ama bu yaştaki insanlar için gayet güzel şeyler.
biz toplumca sevmeyi bilmiyoruz. sevmek deyince akla gelen kapalı kapılar ardında, perdeleri sıkıca örtüp, aman kimse ses duymasın stresiyle sevişmekten ibaret. öpüşmek sarılmak da sevişme sırasında gerçekleştirilen eylemlerden ibaret sayıldığı için haliyle sokakta öpüşen çift görünce aman ortalıkta sevişiyorlar diye dövünmeye başlıyor millet.