• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplum içinde sevgilisiyle sarılıp ,öpüşen çiftler sizi de rahatsız ediyor mu?

iyide burda konu bu kizcaazin fazlaca samimi hareketlerden rahatsiz olmasi…bi topik acin mesela falan filani dovuyordu diye, millet ordada rahatsizligini dile getirir emin olun. Kaldiki buna benzer topiklerde forumda mevcut bildigim kadariyla…

Ayrica kaldiki bi insan sevisirken sesleri duyuluyorsa edebinden kendisi rahatsiz olmali zaten…

Dedim ya beni zerre kadar ilgilendirmiyor isterlerse sokakta sex yapsinlar…zaten yasimizi basimizi almisiz..ama cocuklarimiz icin endiseliyim dedigim gibi…

Öpmek var öpüşmek var. Geçen hafta bir yerde yemek yiyoruz. 17-18 yasında iki cift de yan masadalar. Allahım resmen öpüşüyotlar hem de sehvet dolu. Ben normalde birbirlerini öpenlerden fln asla rahatsız olmam fakat beni bile rahatsız etti, utanmasalar fransız öpücüğüne dönecekti iş :)

o nasıl oluyor şekerim ?

ben sokakta öpüşmeyi sevıyorum
ama uzun değil minikkk
öperim yanı sıkarım yanakları fılanda arkadas ortamında olana uyuz oluyorum ya

o nasıl oluyor şekerim ?

ben sokakta öpüşmeyi sevıyorum
ama uzun değil minikkk
öperim yanı sıkarım yanakları fılanda arkadas ortamında olana uyuz oluyorum ya

Şöyle okuyo sekerim, ufak bir buse kondurmak (dudak yanak boyun boğaz sırt farketmez) öpmek, adamın ağzını komple ağzına almak öpüşmek :D konuşturtmayın beni abdestim kacıyo ahahaha

Son düzenleme:
bende hiç sevmem böyle şeyleri, kimsenin sevişmesini izlemek zorunda değilim.
sevgilinle kız arasındaki msjlaşmalar da saçma olmuş kalp falan, ayrıca sana atarken el alışkanlığı demiş ya o külliyen yalan işte:ssz:

en iyisi kızla konusmam sanırım bu iş başka türlü halledilmicek yoksa

Şöyle okuyo sekerim, ufak bir buse kondurmak (dudak yanak boyun boğaz sırt farketmez) öpmek, adamın ağzını komlpe ağzına almak öpüşmek :D konuşturtmayın beni abdestim kacıyo ahahaha

tazmanya canavarı gbi evlerine gitsinler otele gitsinler ormana gitsinler yuh yani

iyide burda konu bu kizcaazin fazlaca samimi hareketlerden rahatsiz olmasi…bi topik acin mesela falan filani dovuyordu diye, millet ordada rahatsizligini dile getirir emin olun. Kaldiki buna benzer topiklerde forumda mevcut bildigim kadariyla…

Ayrica kaldiki bi insan sevisirken sesleri duyuluyorsa edebinden kendisi rahatsiz olmali zaten…

Dedim ya beni zerre kadar ilgilendirmiyor isterlerse sokakta sex yapsinlar…zaten yasimizi basimizi almisiz..ama cocuklarimiz icin endiseliyim dedigim gibi…

başlığa dikkat edin böyle çiftler sizi rahatsız ediyor mu diye sormuş. biz de hayır bu durumdan rahatsız olmuyorz ama tam tersi şu durumlardan rahatsız oluyoruz dedik.

sokakta görünce püüüh toplumun yüz karaları reziller diye bağırıp, yüzlerine tükürüp ardından bir de "cık cık cık" yapıyorum. ama cılık cılık insanlarla da arkadaşlık kurup onlarla vakit geçiriyorum. onlar benim yanımda neredeyse önsevişme yapıyor. onlara da püüüh yapıp ayrılıyorum yanlarından her seferinde. off orucumu bozduracaksınız. çok ayıp.

çoğumuza göre bu hareketler yanlış,ama insanların davranışlarını değiştiremeyiz herkes istediği gibi davranır,rahatsız olduğumuzda yapabileceğimiz şey uzak durmak olur.
mesaj olayıda çok kötü ama bide sevgilinin yanaklarını sıkıyomuş kız nasıl izin veriyosun,gerçi sevgilinde bitiyo iş

sevgilim kızdan uzak duruyo ama kız cok asırı rahat.kızın sevgilisi de rahat kızın yanında baska kızlara melegım,askım felan dıyo kız da sevgılısıde cok rahat

arkadaşlar bu cinsellikle ilgili kelimelerin türkçesi de var yaa.

sex=seks? sexi=seksi?

:16:

sokakta görünce püüüh toplumun yüz karaları reziller diye bağırıp, yüzlerine tükürüp ardından bir de "cık cık cık" yapıyorum. ama cılık cılık insanlarla da arkadaşlık kurup onlarla vakit geçiriyorum. onlar benim yanımda neredeyse önsevişme yapıyor. onlara da püüüh yapıp ayrılıyorum yanlarından her seferinde. off orucumu bozduracaksınız. çok ayıp.

$640x480_8590yigit_ozgur_karikaturleri_1459.webp

Dikkat edin kendinize. :1:

bir an önce sevgiliini uzaklaştır o ortamdan derim kendinde uzaklaş sevgilinde seni öpmeye kalkıyor mu onların içinde onlar gibi davranmak istiyor mu mahrem ya gidin başka odada yapın kii sevgiline sırnaşması çok kötü cidden takip et :D

Sokakta öpüşenler (birbirlerini yer bitirir gibi olmadıkça) asla rahatsız etmez beni. Karısını kızını dövenler, bağıranlar daha çok rahatsız ediyor.

Arkadaş ortamında ise bu kadar yakınlaşmayı doğru bulmuyorum. eşim beni de küçücük dudağımdan öpmüştür ama durduk yerde değil. ya ortama yeni gelmiştir ya da ayrılıyordur. arkadaşlarımızın yanında koltuğa geçip uzanmayız yani. o da biraz acayip. ve de arkadaşının kız arkadaşıyla asla mesajlaşamaz. arkadaşı olmadan da başbaşa görüşmez.

kızın sevgiline mesaj atması toplum içinde sevgilisiyle sarmaş dolaş olmasından daha vahim.

ewt farkındayım.mesajlarıda sevgılım kendı okuttu ıkı aqrkadasın konusacagı seyler ama o kız rhatsız edyor benı ve sevgılımle akraba oldukları ıcın cok da kırıcı konusmaıyorum kızla

beni sokakta dayak yiyen kadınlar, kocasının üç adım gerisinden başı yerde yürüyen kadınlar rahatsız ediyor. öpmek, öpüşmek, sarılmak bunlar sevgi gösterisidir. rahatsız olacak bir şey yok. bıırakın insanlar istediği gibi yaşasın. evdeki o duruma gelince. daha 21 yaşındaki insanlardan söz ediyoruz. ve bunlar samimi arkadaşlar bu görüntünün nesi tuhaf. elbette yakın arkadaşlar birbirinin yanında rahat olur hele ki bu kadar gençken. bu durum 40 yaşında insanların resmi bir misafirlik ziyaretinde yaşansa tuhaf kaçar ama bu yaştaki insanlar için gayet güzel şeyler.

biz toplumca sevmeyi bilmiyoruz. sevmek deyince akla gelen kapalı kapılar ardında, perdeleri sıkıca örtüp, aman kimse ses duymasın stresiyle sevişmekten ibaret. öpüşmek sarılmak da sevişme sırasında gerçekleştirilen eylemlerden ibaret sayıldığı için haliyle sokakta öpüşen çift görünce aman ortalıkta sevişiyorlar diye dövünmeye başlıyor millet.

Sormayın yahu o kocasınnı 3 adım gerisinden yürüyenlere bende gıcıgım:)Yahu hanımın poposuna biri elleyip yürüse,yada hanım arkasından yok olsa kocanın haberi olmayacak hehe:1:

Son düzenleme:
Öpüşen çiftlerden hiç rahatsız olmadım, ama bu şekilde öpüşenlerden olurum kimse kusura bakmasın.
Yani mahremiyet duyguları yok olmuş bu insanların. Bi iki öpersin de yanına yatmak falan çok aşırı olmuş bence.
Sana da tavsiyem sevgilini uzak tut böylelerinden:6:

başlığa dikkat edin böyle çiftler sizi rahatsız ediyor mu diye sormuş. biz de hayır bu durumdan rahatsız olmuyorz ama tam tersi şu durumlardan rahatsız oluyoruz dedik.

o zaman dunyadaki rahatsiz oldugunuz herseyi siralayabilirsiniz...

kesinlikle tatlım. rahatsız olunması gereken bambaşka şeyler varken..[/Q
evet rahatsız olunması gereken fiziksel şiddet var sokakta malesef .ama sokakta opusen cıftlerı gorunce cocukların psıkolojısını dusunun onlraın yasayacagı travmayı.o da şidddet değil mi .şiddet olmsı için illa kan dökülmesi,birrilerinin gözünün morarması ,burnunun kanaması mı gerekıyor.

o zaman dunyadaki rahatsiz oldugunuz herseyi siralayabilirsiniz...

Hanfendinin sorduğu konuyla benim rahatsız olduğum durum arasında ilişki var farkındaysanız. ben sokaktaki çiftler beni rahatsız etmiyor ama kutupların erimesi çok canımı sıkıyor demedim.

Hanfendinin sorduğu konuyla benim rahatsız olduğum durum arasında ilişki var farkındaysanız. ben sokaktaki çiftler beni rahatsız etmiyor ama kutupların erimesi çok canımı sıkıyor demedim.

Biri savasmak biri sevismek. O kadarini anlamistik zaten…

Herneyse manasiz bir sekilde bu quotelama devam edecek gibi…herkes kendi bilir diyelimde kavga cikmasin.

Şimdi toplumda öpüşen kişiye sorsan.ben özgürüm istediğimi yaparım herkez bana saygı duymak zorunda der.toplum içinde öpüşen, sevişen kişide topluma saygı duymak zorunda kimse onların öpüşmesini görmek zorunda değil.hemde yanımızda çocuklarımız varken.

Back
X