• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplum içinde sevgilisiyle sarılıp ,öpüşen çiftler sizi de rahatsız ediyor mu?

açıkçası ben yolda öpüşen çift gördüğüm zaman tiksiniyorum.....bence bu bir kadının kendi kendisini değersizleştirmesi gibi geliyor,ne kadar savunmasamda ayrılık söz konusu olduğu zaman yine üzülen kızlar oluyor ve kullanıldığıyla kalıyorr....haa eğer evliyse öpüşen git evinde öp kardeşim azdın mı diye geçiriyorum içimden....

konu sahibi fikir sorduğu için bencede abartı olmamak kaydı ile minik buse kondurabilir eilini tutabilir sarılabilir, bunlar beni rahatsız etmiyor ama bazılarıda var ki yatak atıyım mı ablaaa diye bağırası geliyor insanın..tepki vereceksek abartıya tepki verelim herşey dozunda güzel,ve birşeyi anlayamıyorum size hoş gelmez diğeride der ki beni şu daha çok rahatsız ediyor . okursun oda doğru der geçersin ..nedir bu taraf olma muhabbeti seninle aynı düşünmüyorsa al aşşağı etme derdi? çocuklarımız onların gözü önünde diyorsunuz iyi hoşta karısını doğrayan adam haberinide izliyor çocuğunuz, rüşvet yiyen memuru,boyuna bakmadan temizlik görevlisine efelenen sonunda o temizlik görevlisinin meslekten atıldığını yani adaletsizliğide görüyor,en masum çizgi filmlerinde öpüşenleri görüyor ,o en masum çizgi filmlerde silahlar kavgalar dövüşler düşmanlıklar hırslar bunları da görüyor peki o zaman piskolojisi düzgün mü oluyor?yiyişenlere herkez karşı zaten. masum bir öpücüğü olay etmenin sonucu sonrası yani haydar dümende ay erkek arkadaşım öptü hamilemiyim?e gider he bu demek değil ki serbest olsun ama eğitim önemli işte ailede eğitim , çevrede eğitim, okulda eğitim bunlar varsa ne kimse öptüm hamilemiyim der ne de abartacak tarzda sevdiği ile bişi yapar ..konu sahibi arkadaşım senin sorununu da anlayamadım e.arkadaşının arkadaşlarının davranışlarımı kızın mesaj atması mı sevgilinin kalp yollaması mı?

söylediklerinize katılıyorum örfümüz adetimiz var ,toplum kurallarına saygımız olmak zorunda ama bu saygı sadece öpüşen insanlar için değil sokak ortasında karısı döven küfür eden ve buna benzer davranıslarda bulunan insanlar içinde gecerli olmalı....

yazdıklarınızda haklısınız ,3 kızınız var allah bağışlasın endişelenmektede haklısınız ama işimize geldiğinde ahlak toplum kuralı diyip işimize gelmediğinde susmak olmuyor ..

Ben de size katılıyorum. Kelimesi kelimesine hem de. Dövülen kadına müdahale ederim. Hem de cesurca. Göz yumamam. Öpüşenlere sadece ibretle bakar geçerim, kınamam da içimden olur. Eylemim ise kendi evlatlarımı daha düzgün yetiştirmeye çalışmak olur. Nitekim bu yozluğun temeli aileler. Ve ben de kendi ailemden sorumluyum.

evdeymiş ya bende restoranda, sinemada, sokakta filan sandım. kendi ilişkileri. adam kendi evinde sevgilisiyle uzanmış. sonuçta sevişmemişler. iki sevgili sarılıp öpüşmüş. sana noluyo, rahatsız oluyorsan gelme derler adama. bence biraz kıskanmışsın kızı.. rahat ol, sevgiline de arkadaşının sevgilisini kıskandığın için terslenirsen sen kötü olursun.. bence çok saçma bi tepki veriyosun.
ne demek sana noluya yaa!!! kızın nesini kıskansın ki konu sahibi oraya misafirliğe gittiğinde yaşanmış olay ne yani hem misafirliğe gidelim hemde onların karşımızda öpüşmelerini yiyişmelerini beraber uzanmalarını izleyelim oldu canım var mı böyle saçma birşey ben gittikten sonra ne hali varsa görsün o kadar da mı bekleyemiyor?

Devir değişti de, insanlar da değişmek zorunda mı?
Ne var ki herkes öpüşüyor, ne var ki çocuklar zaten tvde görüyor diyenleri anlayamıyorum.
Tamam insan aşık olduğunda sarılmak öpmek ister ama iradesine de hakim olmayı bilmeli bence.
Özel hayatlarını bu kadar dış dünyaya yaymamalılar.
Konu sahibine gelince; o ortama bir daha girme, hatta sevgilinle olan ilişkini gözden geçir pek masum durmuyor bu durum :44:

sarılarak oturmak el ele tutusmak sıkıntı deıl ama basklarının yanında öpüşmek yada ılerı boyutta bır seyler paylasmak bence de ayıp..
ama konu sahıbının anlattıklarından ozelllıkle bır seye takıldım ordakı kızlardan bırıne mesajlarda opucuk ve kalp gonderılmesı ne tuhaf bır sey ben bunun altını arardım

Bu soruya sadece evet veya hayır demek benim için zor.
Görmezden gelebileceğim noktalarda öpüşenler veya ufak öpücük kondurmalar beni rahatsız etmez.

Mesela bankta öpüşenlere bakmayabilirim veya vedalaşanlara vs...
Ama geçen gün avm nin ortasında öpüşenler vardı.
Yürüyen merdivenden iniyorum,tabak gibi tam karşımda:)
Benim ne tarafa bakacağımı şaşırmamdansa,onlar kuytuya gitseler daha uygun olurdu bence.
Bir de bir keresinde fast food yemek kuyruğunda önümde öpüşenler oldu,ondan çok rahatsız olmuştum.

Ama bunlar benim rahatsızlık sınırlarım.
Hangi öpücük küçüktür,hangisi büyüktür,müstehcendir veya yeridir değildir,herkese göre değişebilir.
O yüzden kesin bir ifade kullanamıyorum.

türkler sonradan görme bi millet olduğu için nerde öpüşceklerini bilmiyolar.

herkesin ortasında öpüşmeyi modernlik sanıyolar. öpüşmeyenleri ya da rahatsız olanları yobaz olarak görüyorlar.

herkesin ortasında öpüşürler ama biri dik dik bakarsa "neden bakıyosunuz" diye de terslerler. o zaman herkesin içinde yapma kardeşim.

devlet bu konuda bi düzeleme yapmaya kalksa "özgürlüklerimiz kısıtlanıyo" diye söyleniyolar. biz de sizin gibileri görmek istemiyoruz. bizim özgürlüğümüz ne oalcak?

Bu soruya sadece evet veya hayır demek benim için zor.
Görmezden gelebileceğim noktalarda öpüşenler veya ufak öpücük kondurmalar beni rahatsız etmez.

Mesela bankta öpüşenlere bakmayabilirim veya vedalaşanlara vs...
Ama geçen gün avm nin ortasında öpüşenler vardı.
Yürüyen merdivenden iniyorum,tabak gibi tam karşımda:)
Benim ne tarafa bakacağımı şaşırmamdansa,onlar kuytuya gitseler daha uygun olurdu bence.
Bir de bir keresinde fast food yemek kuyruğunda önümde öpüşenler oldu,ondan çok rahatsız olmuştum.

Ama bunlar benim rahatsızlık sınırlarım.
Hangi öpücük küçüktür,hangisi büyüktür,müstehcendir veya yeridir değildir,herkese göre değişebilir.
O yüzden kesin bir ifade kullanamıyorum.
evet katılıyorum bı keresınde banka kuyrugundaydım yan tarafta bi cıft vardı,adam kadına sureklı opucukler konduruyordu ama bu benı rahatsız etmek yerıne gulumsettı cunku erotık bır opucuk değildi cok tatlıydılar:)

Son düzenleme:
:emir_bebek:
Merhabalar,başlıkta da belirttiğim çiftler beni çok rahatsız ediyor.Sevgilimin de en yakın arkadaşları böyle maalesef:5: Geçenlerde sevgilimin arkadaşı evine davet etti kahvaltıya .Kahvaltıya kadar her şey normal sonrasında sevgilimin arkadaşı bir çift var bunlar sarıldılar ama ne sarılma öpüşüp koklaştılar.kızın sarılırken cok afedersınız ıc camasırı gorunuyodu dusuk bel gıymıs.Sonra bunlar bız cok yorgunuz dıyıp ıkısı koltuga uzanıp sarıldılar bir başka arkadaşları da vardı kız.O da başka koltuga uzandı bizde sevgilimle otruduk oyle.Çok asırı rahatsız oldum ben bu durumdan sevgilimi kırmamak için bir şey de diyemedim.Çünkü arkadaşlarıyla yeni tanıstırmıştı.Bir de bahsettığım kız cok rahat sevgilime gelip yanaklarını sıkıyo,mesajlar atıyo :( mesajlarına baktım opucuk gondermıstım bırınde sevgilimde ona kalp gondermıs:( sevgilimle tartıştık o da tek bı sefer oldu o da yanlıslıkla sana msj atarken hep kalp eklıyorum sonuna el alışkanlığı tek bir sefer ona da oyle gıtmıs dedı :( yaslarını soylemeyı unuttum 21 yasında bu ınsanlar ergen ya da çocuk da değiller:(

İnsanlar bu tür konularda yetişme tarzlarına göre çok farklı düşünebilirler..
Ben mesafeli bir ailede büyüdüm. Eşim tutucu bir ailede.. Aile ortamlarının dışında ben eşimi durup dururken öperim o da beni öper sarılırız falan.. Sevgiliyken de böyleydik..
Arkadaşlarımın olduğu ortamlarda da öptüğüm olmuştur herhalde , öpücüklerin ayıp olduğunu düşünmem nerede olduğumuzun benim için önemi yoktur. Hala dışlarda buluşsak arkadaşımı öper gibi yanağından öpmek yerine dudağından öperim.. Ben de böyle bir insanım.

Daha fazlası derseniz, Sokakta yolda dışarıda da sarılmak ve öpücükler sorun olmaz benim için, yolda öpüşen ya da sarılarak oturan bir çift görsem rahatsız olmam.

Ben öpüşme ve sarılma dışına çıkmaya başiladılarsa rahatsız olurum.. Tamam öpücük sorun değil ama neredeyse sevişmeye başlamış insanları ben de seyretmek zorunda kalmak istemem.

Sizi davet ettikleri evde aynı ortamda bulunmak zorunda olduğunuz ve sizin ne düşüneceğinizi önemsemeden böyle bir duruma şahit olmanıza sebep oldukları için ekstra huzursuz hissetmeniz normal. Sevgilinizin samimiyetine güvenerek böyle birşey yaşanmış olabilir diye düşündüm. Sonuçta yetişkin insanlar yeni tanıştıkları birinin olduğu yerde biraz daha mesafeli ölçülü olabilirlerdi.. Bu konuda Haklısınız... Tabii düşünceleri yüzünden kimse kimseyi yargılayamaz.
Belki sevgilinizle yumuşak bir dille konuşsanız durumdan huzursuz olduğunuzu anlatsanız size değer verdiği için arkadaşlarını biraz da olsa uyarabilir. Sonuçta uzun yıllardır arkadaşları onları da kırmak istemeyecektir sizi de... Tekrar eve davet ederlerse ev de buluşmayalım da dışarıda gitmediğimiz değişik bir kafede buluşalım derseniz hayır diyemeyecekleri değişik yerler önerirseniz hem siz o sanelere maruz kalmazsınız hem de sevgilinizle birbirinizi kırmazsınız. Bir orta yol bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

ne demek sana noluya yaa!!! kızın nesini kıskansın ki konu sahibi oraya misafirliğe gittiğinde yaşanmış olay ne yani hem misafirliğe gidelim hemde onların karşımızda öpüşmelerini yiyişmelerini beraber uzanmalarını izleyelim oldu canım var mı böyle saçma birşey ben gittikten sonra ne hali varsa görsün o kadar da mı bekleyemiyor?

çok iyi yaa.. canım benim belli ki birkaç erkeğin kaldığı öğrenci evine gitmiş kız. ne misafirliği ya, ahah. ilahi siz =)) ayrıca o sevgilisiyle öpüşen çocuğun evi dediğine göre. gençler buluşmuş.. adam evinde sevgilisiyle öpüşmüş yani 21 yaşında gençler bunlar... kafaya bak yaa =))

basbaya kıskanmış işte.. sevgilisine de çatmış üstelik. oluyor böyle şeyler gençler arasında. hiç öyle tepki verilecek bişi değil yani neden heyecan yapıyosunuz, size ne öpüşen öpüşsün kendi evinde.. =))

Son düzenleme:
hafta sonu lcw asansörüne binmiştim oğlumla (1,5 yaşında)2 kat sonra bir çift bindi yanlarında 4-5 yaşında kız çocuğu ve adamla kadın sesli bir şekilde dudaktan öptüler birbirlerini onlar utanmadı ben yerin dibini gördüm...sadece terbiyesizlikti bunu söyleyebilirim...bir bayana da erkeğede yakışmaz ev diye bişey var ki bunlar evliydi..bekarlara hadi bir nebze genç diyip geçiyoruzda artık bunların ki neee yaniii .....sevgi mi buuu rezillik sadece tterbiyesizlik

arkadaş ne var bunda cinsel ilişkiyemi giriyorlar öpüyor ya sadece öpüyor.birbirlerini öpmek için illede eve gitmelerimi gerek

çok iyi yaa.. canım benim belli ki birkaç erkeğin kaldığı öğrenci evine gitmiş kız. ne misafirliği ya, ahah. ilahi siz =)) ayrıca o sevgilisiyle öpüşen çocuğun evi dediğine göre. gençler buluşmuş.. adam evinde sevgilisiyle öpüşmüş yani 21 yaşında gençler bunlar... kafaya bak yaa =))

basbaya kıskanmış işte.. sevgilisine de çatmış üstelik. oluyor böyle şeyler gençler arasında. hiç öyle tepki verilecek bişi değil yani neden heyecan yapıyosunuz, size ne öpüşen öpüşsün kendi evinde.. =))

ne kadar kalıp yargılar ıcınde dusunuyosunuz.cok guldum yorumunuza.ben baska şehirde üniversite okuyorum sevgilim baska sehırde .sevgilim aılemın oldugu sehırde okuyor ve aılesnın yanında kalıyor.evine gittiğim arkadaşta aılesıyle kalıyor.yanı ogrencı evıne gıtmedım .

evdeymiş ya bende restoranda, sinemada, sokakta filan sandım. kendi ilişkileri. adam kendi evinde sevgilisiyle uzanmış. sonuçta sevişmemişler. iki sevgili sarılıp öpüşmüş. sana noluyo, rahatsız oluyorsan gelme derler adama. bence biraz kıskanmışsın kızı.. rahat ol, sevgiline de arkadaşının sevgilisini kıskandığın için terslenirsen sen kötü olursun.. bence çok saçma bi tepki veriyosun.

kızın nesini kıskanacağımı sorabılır mıyım?

konu sahibi arkadaşım sen sapına kadar haklısın
inanılmaz rahatsız olurum bende ulu orta yerde başka çiftlerin yanında göstermelik insanlık dışı hareketler
basit gösteren davranış Allahım ıslah etsin diyorum.
ben ailemin yanında yada ev dışında yalnız dahi olsak asla sarılmam öpmem onu geç ismiyle seslenirim
bi evim var ve herşeyin yeri zamanı var yaşanılması gereken birşeyler varsa evde olur
kavga küfür öpüşme vs vs evde arkadaş ulu orta yerde rezilliğe ne gerek var.
eşim öpmez benim nasıl öptüğümü dışardaki insanlar neden görsün der. sonuna kadar haklı
bu benim görüşüm senin onu kıskandığını hiç sanmıyorum ailenin seni yetiştirdiği çercevede aykırı davranış...

neyin kafasını yaşıyorsun...

benim çok hoşuma gidiyor, yolda sokakta otobüste veya dediğin gibi arkadaş ortamlarında... birbirlerine sarılıp gözlerinin içine bakan öpüşen koklaşan çiftler her yere mutluluk yayıyor. keşke her yer sevgi pıtırcıklarıyla dolsa, aşkı sevgiyi hayatı huzuru hissediyor insan.

böyle çiftler görünce otomatik yüzüme gülücük konuveriyor. uzun süre öyle ışıldıyorum. özellikle kampüste çok görürdük böyle sahneleri. sevgi yumakları :38:

:16::16::16::16::16::16:

Sormayın yahu o kocasınnı 3 adım gerisinden yürüyenlere bende gıcıgım:)Yahu hanımın poposuna biri elleyip yürüse,yada hanım arkasından yok olsa kocanın haberi olmayacak hehe:1:

Hahahah ilahi Elif abla çok güldüm bu yoruma :1::1:

beni rahatsız ediyor mehmet emreyi çok seviyorum ve kıskanıyorum oda beni zaten sokakta öpmex bende öptürmem ayıp ya.afedersiniz şeyma anlattı ben üniversite 2 yim 3e geçiçem şeyma bizim sınıftan neyse işte afedersiniz camide bikiniyle öpüşen birisi var izmrde.
yani kısknıyorum .göze çarpyo oda bakmak istiyo seninkinede ya aklının başına getir yada ayrıl kızı zaten bellle.zor durumdası biraz.

Back
X