• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplum içinde sevgilisiyle sarılıp ,öpüşen çiftler sizi de rahatsız ediyor mu?

beni sokakta dayak yiyen kadınlar, kocasının üç adım gerisinden başı yerde yürüyen kadınlar rahatsız ediyor. öpmek, öpüşmek, sarılmak bunlar sevgi gösterisidir. rahatsız olacak bir şey yok. bıırakın insanlar istediği gibi yaşasın. evdeki o duruma gelince. daha 21 yaşındaki insanlardan söz ediyoruz. ve bunlar samimi arkadaşlar bu görüntünün nesi tuhaf. elbette yakın arkadaşlar birbirinin yanında rahat olur hele ki bu kadar gençken. bu durum 40 yaşında insanların resmi bir misafirlik ziyaretinde yaşansa tuhaf kaçar ama bu yaştaki insanlar için gayet güzel şeyler.

biz toplumca sevmeyi bilmiyoruz. sevmek deyince akla gelen kapalı kapılar ardında, perdeleri sıkıca örtüp, aman kimse ses duymasın stresiyle sevişmekten ibaret. öpüşmek sarılmak da sevişme sırasında gerçekleştirilen eylemlerden ibaret sayıldığı için haliyle sokakta öpüşen çift görünce aman ortalıkta sevişiyorlar diye dövünmeye başlıyor millet.

Vanillaskycım sana katılıyorum güzel ifade etmişsin :) ayrıca ben o yaşlarda hayal ediyorum; şimdi bir de bahsi geçen kız erkeğin akrabasıymış, konuyu açan kızımız gidip çocuğun daha fazla başına ekşirse çocuk baya uzun bir ooofff çekecektir içinden, diğer kızın kulağına giderse de kız çocuğa "salla o kızı ya" falan diyecektir muhtemelen :) ortam bozan gıcık bi kız gibi algılanmak istemiyorsa bence kendi fikirlerini kendine saklamalı :1:
öpüşmek niye burda öcü gibi bahsedilmiş bilemiyorum ama öpüşmek güzeldir, romantiktir. hele üniversite çağlarında ohooo.. allah aşkına bir bahar şenliklerine falan gidin görün, o çimlerde, konserlerde ne şenlikler oluyor :1: öğrenci evlerine hiç girmiyorum :)
bazıları çocukların yaşayacağı travma falan demiş çok güldüm, çocuk ne travması yaşasın ya ne var altı üstü öpüşme yani :) çocuklarınızı korumak istiyorsanız aşktan sevgiden değil savaş oyunlarından, şiddetten, kavgalardan...vs. koruyun.
konu sahibi sevişme dememiş ama olayı uluorta sevişmeye çekenler olmuş, açıkçası park köşelerinde sinema köşelerinde ev bulamayacak yaşta gençlerimiz tabi işi oraya kadar götürebiliyorlar ama bence bu şekilde kıyıda köşede oluyorsa da yani çok sorun yok, ha illa denk geldiysen başını çevirirsin uzaklaşabiliyorsan uzaklaşırsın çok rahatsız oluyosan. ülkemizde cinsellik koca bir TABU olduğu için insanlar hala "neeeee aazından mı öpmüüüüşşşş" modunda geziyo. çok yazık...
FOR FREEDOM&LOVE:
Eki Görüntüle 752715 Eki Görüntüle 752716 Eki Görüntüle 752717 Eki Görüntüle 752718 Eki Görüntüle 752719 Eki Görüntüle 752720 Eki Görüntüle 752721 Eki Görüntüle 752722 Eki Görüntüle 752723
bu da bonus: High five for first kiss (original) - YouTube

Vanillaskycım sana katılıyorum güzel ifade etmişsin :) ayrıca ben o yaşlarda hayal ediyorum; şimdi bir de bahsi geçen kız erkeğin akrabasıymış, konuyu açan kızımız gidip çocuğun daha fazla başına ekşirse çocuk baya uzun bir ooofff çekecektir içinden, diğer kızın kulağına giderse de kız çocuğa "salla o kızı ya" falan diyecektir muhtemelen :) ortam bozan gıcık bi kız gibi algılanmak istemiyorsa bence kendi fikirlerini kendine saklamalı :1:
öpüşmek niye burda öcü gibi bahsedilmiş bilemiyorum ama öpüşmek güzeldir, romantiktir. hele üniversite çağlarında ohooo.. allah aşkına bir bahar şenliklerine falan gidin görün, o çimlerde, konserlerde ne şenlikler oluyor :1: öğrenci evlerine hiç girmiyorum :)
bazıları çocukların yaşayacağı travma falan demiş çok güldüm, çocuk ne travması yaşasın ya ne var altı üstü öpüşme yani :) çocuklarınızı korumak istiyorsanız aşktan sevgiden değil savaş oyunlarından, şiddetten, kavgalardan...vs. koruyun.
konu sahibi sevişme dememiş ama olayı uluorta sevişmeye çekenler olmuş, açıkçası park köşelerinde sinema köşelerinde ev bulamayacak yaşta gençlerimiz tabi işi oraya kadar götürebiliyorlar ama bence bu şekilde kıyıda köşede oluyorsa da yani çok sorun yok, ha illa denk geldiysen başını çevirirsin uzaklaşabiliyorsan uzaklaşırsın çok rahatsız oluyosan. ülkemizde cinsellik koca bir TABU olduğu için insanlar hala "neeeee aazından mı öpmüüüüşşşş" modunda geziyo. çok yazık...
FOR FREEDOM&LOVE:
Eki Görüntüle 752715 Eki Görüntüle 752716 Eki Görüntüle 752717 Eki Görüntüle 752718 Eki Görüntüle 752719 Eki Görüntüle 752720 Eki Görüntüle 752721 Eki Görüntüle 752722 Eki Görüntüle 752723
bu da bonus: High five for first kiss (original) - YouTube

gönderdiğin video korkunçtu. dehşet içinde izledim. resmen parkta seks yapmışlar hem de bu yaşta. yaşadığım travmayı tarif edemem. beynimin içinde erotik sesler yankılanıyor. her yerde sevişen insanlar görüyorum. :1:

çocuklara televizyonlarda izlediği şiddet görüntüleri değil de asansörde anne babasının birbirini öpmesi travma yaşatıyor. çocuk kahrolmuştur annemle babam bu alçaklığı nasıl yapabildi diye. :1: niye bu kadar sevgiye düşman bir toplumuz anlayamıyorum.

Masumca birbirini öpen, sarılan, el ele gezen sevgilileri çiftleri gördükçe mutlu oluyorum. (Bizde eşimle el ele gezeriz)

Ama oturupta sokak ortasında öpüşen, birbirlerinin sağına soluna elleyen, resmen sokak ortasında seks yapanları gördükçe midem bulanıyor.

Helede yanımda 5 yaşındaki kızım varsa kafasını nereye çevireceğimi şaşırıyorum.

Son düzenleme:
Herşeyin bi sınırı olmalı bence otobüste tramwayda iç içe olmamalı bence

Masumca birbirini öpen, sarılan, el ele gezen sevgilileri çiftleri gördükçe mutlu oluyorum. (Bizde eşimle el ele gezeriz)

Ama oturupta sokak ortasın öpüşen, birbirlerinin sağına soluna elleyen, resmen sokak ortasında seks yapanları gördükçe midem bulanıyor.

Helede yanımda 5 yaşındaki kızım varsa kafasını nereye çevireceğimi şaşırıyorum.

agzina saglik canim,

sex demek, birbiriyle yiyismek demek bazilarina ask sevgi gibi geliyor sanirim…halbuki bunlar her zaman asktan sevgiden yapilmayan seyler…sevmek baska sevismek baska demis ustad hakan peker…en azindan cogu erkek icin oyle diye dusunuyorum…

herneyse hayir mubarek gun insani gunaha sokuyorlar zorla.

Bazi yorumcular konuyu anlamamis galiba. Sorun ciftlerin opusmesi, sevismesi, vs degil. Sorun toplum icinde sinirlarin bilinmemesi. Insan icinde yatak odasindaymis gibi davranmalari. Mahremiyet denen seyin bazi kisilerce bilinmemesi. Bilmem ne kadar aciklayici oldu simdi. :ssz:

Ayrica konu sokakta dayak yiyen kadinlara tepki verilmemesine kadar gelmis, biri oralara cekmese sasardim zaten. Sanki biz ne yaparlarsa yapsinlar, isterlerse dovsunler, ama opusmesinler demisiz. Alakaya maydonoz.
:ssz:

çok iyi yaa.. canım benim belli ki birkaç erkeğin kaldığı öğrenci evine gitmiş kız. ne misafirliği ya, ahah. ilahi siz =)) ayrıca o sevgilisiyle öpüşen çocuğun evi dediğine göre. gençler buluşmuş.. adam evinde sevgilisiyle öpüşmüş yani 21 yaşında gençler bunlar... kafaya bak yaa =))

basbaya kıskanmış işte.. sevgilisine de çatmış üstelik. oluyor böyle şeyler gençler arasında. hiç öyle tepki verilecek bişi değil yani neden heyecan yapıyosunuz, size ne öpüşen öpüşsün kendi evinde.. =))
bence de kafaya bak yaaa gençler arasında derken canım ben de 23 yaşındayım onlardan pek de fazla büyük sayılmam yani :1::1: bunları bu kadar basite indirgediğinize inanamıyorum gerçekten haa pardon biz gerici ve yobaz oluyoruz dimi onları öyle görüpte söyleyince bizim heyecan falan yaptığımız yok doğru öpüşen öpüşsün kendi evinde ama onun evine gittiysem bana biraz saygısı olsun karşımda ki kişinin 21 yaşında gençler diye bu kadar normalleştirmeyelim durumu basit masumane el ele tutuşup öpmeye kimsenin birşey dediği yok ama yanımda uzanmalar öpüşmeler...

Bazi yorumcular konuyu anlamamis galiba. Sorun ciftlerin opusmesi, sevismesi, vs degil. Sorun toplum icinde sinirlarin bilinmemesi. Insan icinde yatak odasindaymis gibi davranmalari. Mahremiyet denen seyin bazi kisilerce bilinmemesi. Bilmem ne kadar aciklayici oldu simdi. :ssz:

Ayrica konu sokakta dayak yiyen kadinlara tepki verilmemesine kadar gelmis, biri oralara cekmese sasardim zaten. Sanki biz ne yaparlarsa yapsinlar, isterlerse dovsunler, ama opusmesinler demisiz. Alakaya maydonoz.
:ssz:
sonuna kadar katılıyorum yorumuna o arkadaşlar konu sahibi arkadaş evi terkettikten sonra da yaşayabilir özelini mahremini ama yokk konu açtı arkadaş rahatsızlığını dile getirdi bu seferde kıskanıyorsun dediler ne saçmaa yaa hayır yani neyini kıskansın

bu ülkede ahlak masası diye bir polisiye bölüm var ancak sadece fuhuş işine bakması çok kötü. bence yollardada cok toplumda yapılmaması gerken şeyler yapılıyor ki bana göre nikahsız bunu evdede yapmak iyi birşey değil ya neyse.

@konusahibi: tatlım sevgilin ailesiyle yaşıyor ya da sevgilinin arkadaşı ailesiyle yaşıyor olabilir. ben onu demiyorum ki. aile varken mi öpüşüyor arkadaşlarınız sanki.. sen aile evine gitmiş olabilirsin ama aile misafirliğine gitmemişsin ki. kızlı erkekli arkadaş grubu takılmışsınız evde. ne yani kızlı erkekli evde oturmuşsunuz, sonra da ben rahatsız oldum.. ne bekliyodun ki..

basbaya kızı kıskanmışsın. ben olsam bende kıskanırdım. sevgilimin yanında birinin iç çamaşırı görünse ya da sevgilime öpücüklü filan msj atsa. yani kıskanmakta haklısın, çok doğal.. ama sonuçta bunun adi kıskanmak oluyor. sallayabilirsin de.. bence sevgilin arkadaşının sevgilisine bakacak karakterde değildir. kız da sevgilisinin arkadaşına göz dikecek değildir.. sadece kız biraz rahatmış, sende gelememişsin işte.. herkes sizin gibi olmak zorunda değil, senin de o kız gibi olmak zorunda olmadığın gibi..

@melek: sen hangi kafayla okuyosan bende o kafayla yazıyorum canım. sen raad ol.

evet canım sorma ben cok kıskancım:27: genciz,üniversitedeyiz diye ulu orta cıftlesmemizde lazım ama öğretmediler bana onu üniversitede :14: sorun özel hayatın kalmaması başbaşa insanlar ne isterse yaşasınlar el ele tutusmak ,kucuk buseler ,sarılmak neyse benım kast ettıgımı anladıgınız dusunuyorum.Neyse arkadasım senın öğrenci evi veya arkadaslarla evde olmak anlayısın benımkınden cok farklı

konunun anlasılmadıgını ya da baska yonlere cekıldıgını dusunuyorum.kucuk buseler,el ele tutusmak ,,sarılmak bunlara lafım yok ama ne kast ettıgımın de anlasıldı sanırım.mahremıyet ,özel hayat benım bahsettıgım ,toplum ıcınde yapılmamsı gerekn seyler ,nasıl kı gece yattıgmız pıjamalrımızla toplum ıcıne cıkamıyoruz yok ayıp oyleolmaz baska ınsanlara ayıp olur dıyoruz ,rahat edemıyoruz dıyoruz.Mahremıyette bana gore oyle ıkı kısı arasında yasanır bunu topluma gostermenın ne bana ne de gorene faydası vardır.Ne dıye ozelımı baskasına gostereyım kı .ulu orta yerde sevişip de videosu nete düşen arkadasımda var .ne dıye zor durumlara gıreeyım ne dıye mıletı rahatsız edeyı

konunun anlasılmadıgını ya da baska yonlere cekıldıgını dusunuyorum.kucuk buseler,el ele tutusmak ,,sarılmak bunlara lafım yok ama ne kast ettıgımın de anlasıldı sanırım.mahremıyet ,özel hayat benım bahsettıgım ,toplum ıcınde yapılmamsı gerekn seyler ,nasıl kı gece yattıgmız pıjamalrımızla toplum ıcıne cıkamıyoruz yok ayıp oyleolmaz baska ınsanlara ayıp olur dıyoruz ,rahat edemıyoruz dıyoruz.Mahremıyette bana gore oyle ıkı kısı arasında yasanır bunu topluma gostermenın ne bana ne de gorene faydası vardır.Ne dıye ozelımı baskasına gostereyım kı .ulu orta yerde sevişip de videosu nete düşen arkadasımda var .ne dıye zor durumlara gıreeyım ne dıye mıletı rahatsız edeyı
kesinlikle katılıyorum canım sana ben gittikten sonra pek ala da özelini yaşayabilirler bunu gözüme gözüme sokmalarının bir manası yok ve bunun kıskançlıkla da hiç mi hiç alakası yok lütfen bunun ayrımını yapalım...

Ergenler yapar onların aklı bir karış havada bakıp geçerim. ALLAH ıslah etsn derim. Amaaa burda durum farklı 21 yaşındaki bireyden söz ediyoruz.. Hiç doğru değil.. Bende rahatsız olurdum. Sokakta birbirlerini yiyecek gibi öpüşenlerden çok rahatsız oluyorum. Ailem yanımda bakamıyoruz yerin dibine giriyoruz. Yok mu bunların evi ! Neyse Kısaca beni rahatsız eder. Masumm öpücük birşey olmaz belki ama dikkat çeker en iyisi evde dilediğince öp :)

Son düzenleme:
sevdiğini öpmek, sarılmak ne güzel bir şey bundan rahatsız olanları anlamıyorum? kavga eden bir çiftten kimse rahatsız olmaz ama öpüşseler ayıplanır. keşke etrafta birbirlerini bu şekilde seven insanlardan daha çok olsa dünya daha güzel bir yer olurdu eminim ki! ayrıca utananları da anlamıyorum gerçekten 2 insanın birbirine severek dokunmasını görmekten mutluluk duyarım ben.

sevdiğini öpmek, sarılmak ne güzel bir şey bundan rahatsız olanları anlamıyorum? kavga eden bir çiftten kimse rahatsız olmaz ama öpüşseler ayıplanır. keşke etrafta birbirlerini bu şekilde seven insanlardan daha çok olsa dünya daha güzel bir yer olurdu eminim ki! ayrıca utananları da anlamıyorum gerçekten 2 insanın birbirine severek dokunmasını görmekten mutluluk duyarım ben.
neden hala bizim anlatmak istediğimizi anlamamakta ısrar ediyorsunuz?mesele sadece küçük bir öpücük veya sarılmak değil ki lütfen konuyu iyice okuduktan sonra yorumunuzu yapın...

Sokakta kendi hallerinde takılırken öpüşen sarılan çiftler beni rahatsız etmiyor, aksine mutlu ediyor. Dünya'da o kadar kötülük, savaş, açlık, suç var ki.. Bazen onları görünce aşk, sevgi gibi güzel duygular da varmış diyorum.

Fakat arkadaş ortamında takılırken yanımda vıcık vıcık öpüşen koklaşan çiftler olunca ister istemez geriliyorum. Nereye bakacağımı şaşırıyorum. Genel de masaya kafamı dayıyorujm hiç bir yere bakmamak iç.in, bu daha garip oluyor tabi ki :D

Siz de biraz anlayış göstermeye çalısın, biliyorum zor olacak ama umursamayın çok fazla. Zira bu durumları yanınızda sevgiliniz yokken yaşasaydınız daha rahatsız olurdu, diğer tek kız gibi aldırmayın, sevgilinizle ilgilenin (Bence) =))

bu size tecrübe olmuş,bir daha o kişilerle aynı ortamda bulunmazsınız..demek ki onların anlayışı bu.
ama malesef sokakta ufak bir buseyi sarılmayı bırakıp durumu abartanlara denebilecek ve yapılabilecek bir şey yok.kafamızı çevirip geçmek zorunda kalıyoruz.

evet canım sorma ben cok kıskancım:27: genciz,üniversitedeyiz diye ulu orta cıftlesmemizde lazım ama öğretmediler bana onu üniversitede :14: sorun özel hayatın kalmaması başbaşa insanlar ne isterse yaşasınlar el ele tutusmak ,kucuk buseler ,sarılmak neyse benım kast ettıgımı anladıgınız dusunuyorum.Neyse arkadasım senın öğrenci evi veya arkadaslarla evde olmak anlayısın benımkınden cok farklı

ha orasını bilemem, çiftleşmen gerektiğini düşünüyorsan saygı duyarım. öğretmelerine gerek yok hayatım kaç yaşına gelmişsin, biliyosundur neyin nasıl olduğunu :54:

e ağzın dilin yok mu uyarsaydın o zaman. rahatsızlık duyduysan bi daha gitmezsin olur biter. burda şimdi olay onların öpüşmesi mi, kızın çamaşırının görünmesi mi yoksa kızın sevgiline msj atması mı. bence sen bi karar ver neyden rahatsız olduğunu. çünkü ahlak polisliğine gitmiş iş, asıp kesiyosunuz maşallah ev kadınları ordusu.. yani kimse sizin hayatınıza konuşmanıza giyiminize sevgilinizle el ele tutuşmanıza bişi demiyor. e yani nedir bu yargılama merakınız o onların hayatı, acısını da çekerler, sefasını da sürerler kimseyi ilgilendirmez. burda yazıcağına git yüzlerine söyle bakalım. git o kızla konuş sevgiline kızacağına. dürüst olun biraz dürüst. rahatsız olsaydın kalkar giderdin ya da iki kelime ederdin yani.. güzelim geç bunları!

herkesin kendi düşüncesi ama ben anlamıyorum gerçekten..sokakta öpüşmenin nesi doğal.....
iyice kültürümüze yabancılaşıyoruz.....
annelerimiz babalarımız sokakta el ele dolaşmaya utanırken bizler artık öpüşmenin normal oldugunu söyleyebiliyoruz....
tamam geliştik,büyüdük ama örfümüzü adetlerimizi unutacak kadar da gelişmedik....
burası avrupa değil ......ki ben onların yapmasından bile rahatsızlık duyuyorum.....
3 -4 gun önce denize gittik eşimle.....çok az ilerim de turistler nasıl öpüşüyor......
ben böyle:53::53::53::53::53: yani çok afedersiniz resmen yediler bitirdiler birbirlerini....yani suyun üstünde ki kısmını gördüm ben altta neler oluyordu bilemicem......
onlara baka baka gençlerimiz,çocuklarımız da sanki normal bir şeymiş gibi algılamaya başlıyor.....

herkesin kendi tercihi tabi......insanlar tercihleriyle yaşar.....

Back
X