- 25 Şubat 2008
- 770
- 299
- 648
beni sokakta dayak yiyen kadınlar, kocasının üç adım gerisinden başı yerde yürüyen kadınlar rahatsız ediyor. öpmek, öpüşmek, sarılmak bunlar sevgi gösterisidir. rahatsız olacak bir şey yok. bıırakın insanlar istediği gibi yaşasın. evdeki o duruma gelince. daha 21 yaşındaki insanlardan söz ediyoruz. ve bunlar samimi arkadaşlar bu görüntünün nesi tuhaf. elbette yakın arkadaşlar birbirinin yanında rahat olur hele ki bu kadar gençken. bu durum 40 yaşında insanların resmi bir misafirlik ziyaretinde yaşansa tuhaf kaçar ama bu yaştaki insanlar için gayet güzel şeyler.
biz toplumca sevmeyi bilmiyoruz. sevmek deyince akla gelen kapalı kapılar ardında, perdeleri sıkıca örtüp, aman kimse ses duymasın stresiyle sevişmekten ibaret. öpüşmek sarılmak da sevişme sırasında gerçekleştirilen eylemlerden ibaret sayıldığı için haliyle sokakta öpüşen çift görünce aman ortalıkta sevişiyorlar diye dövünmeye başlıyor millet.
Vanillaskycım sana katılıyorum güzel ifade etmişsin :) ayrıca ben o yaşlarda hayal ediyorum; şimdi bir de bahsi geçen kız erkeğin akrabasıymış, konuyu açan kızımız gidip çocuğun daha fazla başına ekşirse çocuk baya uzun bir ooofff çekecektir içinden, diğer kızın kulağına giderse de kız çocuğa "salla o kızı ya" falan diyecektir muhtemelen :) ortam bozan gıcık bi kız gibi algılanmak istemiyorsa bence kendi fikirlerini kendine saklamalı

öpüşmek niye burda öcü gibi bahsedilmiş bilemiyorum ama öpüşmek güzeldir, romantiktir. hele üniversite çağlarında ohooo.. allah aşkına bir bahar şenliklerine falan gidin görün, o çimlerde, konserlerde ne şenlikler oluyor

bazıları çocukların yaşayacağı travma falan demiş çok güldüm, çocuk ne travması yaşasın ya ne var altı üstü öpüşme yani :) çocuklarınızı korumak istiyorsanız aşktan sevgiden değil savaş oyunlarından, şiddetten, kavgalardan...vs. koruyun.
konu sahibi sevişme dememiş ama olayı uluorta sevişmeye çekenler olmuş, açıkçası park köşelerinde sinema köşelerinde ev bulamayacak yaşta gençlerimiz tabi işi oraya kadar götürebiliyorlar ama bence bu şekilde kıyıda köşede oluyorsa da yani çok sorun yok, ha illa denk geldiysen başını çevirirsin uzaklaşabiliyorsan uzaklaşırsın çok rahatsız oluyosan. ülkemizde cinsellik koca bir TABU olduğu için insanlar hala "neeeee aazından mı öpmüüüüşşşş" modunda geziyo. çok yazık...
FOR FREEDOM&LOVE:
Eki Görüntüle 752715 Eki Görüntüle 752716 Eki Görüntüle 752717 Eki Görüntüle 752718 Eki Görüntüle 752719 Eki Görüntüle 752720 Eki Görüntüle 752721 Eki Görüntüle 752722 Eki Görüntüle 752723
bu da bonus: High five for first kiss (original) - YouTube