Toplum olarak nereye gidiyoruz Gelinimiz bir irakliya kacti

yasemin1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
80
1
86
Almanya
Arkadaslar cok zor bir dönem gecirdim 20. 08.2009 annemi kaybettim (Hatta bununla ilgili baska bir konu acmistim). Annem öldükten sonra hatta kirki cikmamisti abim gelinimizi bir irakliyla yakaladi. Meger biz annemin cenazesiyle ugrasirken kadin adami eve alip artik.....:olmaz: rezil kadin. Biz yurtdisinda yasiyoruz annemi gömdük buraya geldik. abim zaten türkiyede bundan süpheleniyormus evi ariyorumus bu evde yok hatta bir kac defa gece aramis telefona cocuklar cikmis annem ev yok demisler, sonra arastirmis burda bir baldizi var herseyi abime anlatmis (meger bu irakli baldizin sevgilisiymis bizimki onun elinden almis bu adami) yani gercekten Yaprak dökümü.) Abim baldizin tarif etti eve gidiyor manzarayi anlatmama gerek yok artik. Tabiki polis geliyor burasi almanya polisler abimi götürüyor abim suclu durama düsüyor polisler abime burasi avrupa herkes istedini yapar diyorlar :1no2: Ama abim orda olay cikartmiyor o abimden sikayetci oluyor beni öldürmeye geldi (namus cinayeti ) diye. kendini öyle ele veriyor. Sundan öyle yazdim sonra inkar ediyor adamla beraber oldunu güya is arkadasimis dertlesmeye gitmis:olmaz:
:olmaz:Aslinda daha cok detay var ama cokta uzun yazmak istemiyorum. Son durum suanda 2 cocugunu birakip o adamla beraber. Cocuklara abim ve biz bakiyoruz. Keyfine göre cocuklari 3-4 hafta arayla 1-2 saat okuldan alip ellerine bir simitle yolluyor.

Yani arkadaslar biz annemizin acisiyla ugrasirken kadinin yaptina bakin. Biz annemize yanarken kadin ne derdindeymis. Bu konuyu acmamin sebebi Toplum olarak nereye gidiyoruz neler oluyor bize. (sunuda belirtim polis abime üzülme tek türk olarak senin basina gelmiyor biz haftada kac türkün böyle olaylariyla karsilasiyoruz demis)

ahlaksizlik diz boyu artik heryerde heryerde .
o kadin nasil bir kadinmis oyle insan evlatlarini yavrularini nasil birakip baska birine kacabilir ya.
hic dusunmez o cocuklar ne zor duruma dusecekler belki alay konusu olucaklar analari kacti diye. cok yazik cocuklaara cok uzuldum.
tamam yurtdisinda sartlar iyi bazi konularda ama bu konuda sevmiyorum abiniz hicbisey yapamamis turkiyede olcaktiki ooooo coktan:oklava:
edepsiz kadin cocuklarinin yuzune nasil bakicak ilerdekötükedihüso

Toplum olarak gunden gune kotuye gidiyoruz,,sadece turkiye degil tabi ama bizi ilgilendiren kisim tabiki kendi insanimiz.
Kimseye guvenilmiyor,ask-i memnu bosuna yazilmamis o yillarda bile her bokluk var afedersiz.
Bu aralar kizdigim bir konuda rusyaya vizenin kaldirilmasi,artik turkiyenin erkekleri eve gec gelir,rus kizlari yuzunden!Valla gidishat hicc iyi degil her konuda,,,,Deniz baykalinda gunahini almayimda yani onlarda yapiyosa ...amaannnn neden bu zaman kotu zaman /?

kizlar panik olmayin. Ahlaksizlik,arsizlik her zaman vardi...butun kutsal kitaplarda yok mu bunlarin hikayeleri? simdi daha rahatsiz edici cunku dunyanin obur ucunda olandan aninda haberimiz oluyor. Avusturyada bir baba kizini bilmem kac sene kilitli tutup tecavuz ediyor biz turkiyeden duyuyoruz, Almanyada bir kadin esini en acili gununde aldatiyor su saatte onu okuyoruz. ama bunlar sizce bu yuzyilin kotulukleri mi sizce? bunlarin hepsi ananelerimiz zamaninda da oluyordu. olay artik herseyin haberinin cabucak duyulmasi.

konu sahibi, cok uzucu bir durum yasamissiniz gercekten. yazik olmus o cocuklara. annelerini hep boyle hatirlayacaklar. cok aci...

Ne biçim bir kadınmış, kocasını aldattığı kişi de kız kardeşinin sevgilisi... Bir de çocukları var kadının, insan biraz sorumluluklarını düşünür. Bu kadar bencil insanlar olduğu sürece ortalıkta, böyle iğrenç ve karışık olayların yaşanması da malesef kaçınılmaz oluyor... Allah bizi böyle insanlardan uzak tutsun...

kizlar panik olmayin. Ahlaksizlik,arsizlik her zaman vardi...butun kutsal kitaplarda yok mu bunlarin hikayeleri? simdi daha rahatsiz edici cunku dunyanin obur ucunda olandan aninda haberimiz oluyor. Avusturyada bir baba kizini bilmem kac sene kilitli tutup tecavuz ediyor biz turkiyeden duyuyoruz, Almanyada bir kadin esini en acili gununde aldatiyor su saatte onu okuyoruz. ama bunlar sizce bu yuzyilin kotulukleri mi sizce? bunlarin hepsi ananelerimiz zamaninda da oluyordu. olay artik herseyin haberinin cabucak duyulmasi.

konu sahibi, cok uzucu bir durum yasamissiniz gercekten. yazik olmus o cocuklara. annelerini hep boyle hatirlayacaklar. cok aci...

Arkadasim aslinda sana tamamen katiliyorum bu ahlasizlik herzaman var ama yasadim sehire, cevreme bakinda aldatan aldatana. Türkiyeýe bakiyorum bazi kadin programlarina hep konu ayni aldatilma, yok karisi kacmis gitmis hep ayni seyler. Sanki Türkiyenin baska derdi yokmus gibi hep aldatmakyasakkelime

Arkadasim aslinda sana tamamen katiliyorum bu ahlasizlik herzaman var ama yasadim sehire, cevreme bakinda aldatan aldatana. Türkiyeýe bakiyorum bazi kadin programlarina hep konu ayni aldatilma, yok karisi kacmis gitmis hep ayni seyler. Sanki Türkiyenin baska derdi yokmus gibi hep aldatmakyasakkelime

kim kiminle nerede ne yapmış... çok meraklıyız... milleti uyutmanın yolu o programlar

Allah'In yararttıkları insanlıklarını unutunca ortaya böyle manzaralar çıkması normal.. bunlar iyi durumlar hatta. ileride daha kötü şeyler olacak, uluortakafamçokkarıştı

Allah korusun. bazı şeyleri unutturmasın insanlarabenneyaptımki

Herkes birey olarak biryere gidiyor aslında. Bireyler düzgün olsa, toplumda biryere gidecek.

Karakter işte, bozuksa bozuk, yapacak birşey yok. ınsanın aklı ve yüreği almıyor, bu tarz olayları, nasıl olur diye, ama oluyor işte.

Başınız sağolsun bu arada. Mekanı cennet olsun annenizin.

Abinizde böyle gereksiz, karaktersiz bir insandan kurtulmuş. ınş bundan sonra güzel günler gösterir Rabbim, çocuklarıyla beraber. Hayırlı biriyle karşılaştırır.Yeniden hakettiği gibi bir yuva kurar inş.

Herkes birey olarak biryere gidiyor aslında. Bireyler düzgün olsa, toplumda biryere gidecek.

Karakter işte, bozuksa bozuk, yapacak birşey yok. İnsanın aklı ve yüreği almıyor, bu tarz olayları, nasıl olur diye, ama oluyor işte.

Başınız sağolsun bu arada. Mekanı cennet olsun annenizin.

Abinizde böyle gereksiz, karaktersiz bir insandan kurtulmuş. İnş bundan sonra güzel günler gösterir Rabbim, çocuklarıyla beraber. Hayırlı biriyle karşılaştırır.Yeniden hakettiği gibi bir yuva kurar inş.

Cok sagol arkadasim bu güzel yazin icin bizde abime ayni seyi söylüyoruz bundan sonra cocuklari icin akilli bir evlilik yapsin. tek sorunumuz abim o kadindan hemen bosanamiyor, Almayada bir sene ayri yasamalari lazim sonra dava acabiliyorsun. Isin en kötü yani o karektersiz kadini sürekli o adamla karsimiza cikiyor ve bizi tahrik ediyor adamla cilvelesiyor ama gecende dayanamadim iki tokat gecirdim tabiki araya girenler oldu artik ruh halim nekadar bozulmuski ben bu seviyeye düstüm neyse en azindan hirsimi aldimalsanaalsanasmile

igrenclik diz boyu artik tiksiniyorum bu dunyadan,insanliklardan...

Herkez anne olamaz,annelik kutsal bir gorevdir...

Kocayi artik bir kenara biraktik, sen ANNE'sin be kadin ANNE

neyin pesindesin Allahim aklima mukayet ol sen benimmm rabbim akil fikir versin cocuklara

uzulurum hic birseye degilde:1no2:

Avrupa iste ar yok, namus yok insanlarinda kimin eli kimin cebinde belli degil..ahlaksiz millet,ahlaksiz toplum,poliside her birseyde erkegi suclu tutar..:mymeka::kızgın:popo

Son düzenleme:
Öncelikle başınız sağolsun .Mekanı cennet olsun annenizin.

Toplum olarak kötü yerlere doğru yol aldığımız kesin evet.

Nereye gittiğimizi kimse bilmiyor sadece gidişat iyi değil.

Gelininiz olacak kişiye dencek laf bile bulamıyorum.Yaptığı zina.Bunun affı bile yok.

Çocuklara yazık gerçekten.Sanmasın ki kaçtığı adamla mutlu olacak,çok pişman olup dizlerini dövecek ama iş işten geçmiş olacak

öncelikle allah rahmet eylesin ve basiniz sag olsun
su bi gercek almanyada ki türklerin büyük bir kisminin malesefki piskolojileri bozuk

türkiyeden uzak ayri mentalitede farkli kültür icinde yinede kendi kültürünü yasamaya
calisan maddi SIKINTILAR toplumun baskisi dislamasi vs. hepsi bir etken
yengenizin yaptiklari elbette hic normal degil ama mutlaka onu bu hale getiren etkenlerde vardir
cok mutlu olsaydi cocuklarini terk edip bir baskasina gitmezdi sanirim tabi sirf kendi simarikligindansa
onu bilememtabi öyle bir zamanda yapmasida onun vicdani biri olmadigini gösteriyor tv programlarinda sürekli bu tarz seyler gösteriliyor ama bu bizim yani türk halkinin birazda bu tarz cinsellik aldatma konularini sevmemizden kaynaklaniyor
allah yardimciniz olsun öyle bir kadin cocuklarin piskolojisinide bozardi
belki bu sekilde daha saglikla büyürler sizde halalari olarak desteginizi eksik etmeyin

demekki kadın mutluluğu ıraklıda bulmuş suçluyoruz ama kadın demekki mutsuzdu kocası sütten çıkmış ak kaşıkmıyımış

mutluluğu ıraklıda mı bulmuş akannehir
valla insan eşinden bile olmasa çocuklarından utanır
boşandıktan sonra napıyorsa yapsın
iyi ozaman her mutsuz kadın böyle ahlaksız şeyler mi yapsın :bbo:

toplum olarak nereye mı gıdıyoz herkes kendı ısıyle mesgul olsa gıdıcemız yer bellıde..
sonucda bu yengenızın ve abınızın yasantısıymıs belkı aralarında baska sebepler vardır ha neolursa olsun..bole bısıyı evlıyken yapması uygun degıl ..ama onu kınamak asıl sebeplerı bılmeden nereye gıttın bılemeyız burda..

Back
X