- Konu Sahibi yasemin1976
Arkadaslar cok zor bir dönem gecirdim 20. 08.2009 annemi kaybettim (Hatta bununla ilgili baska bir konu acmistim). Annem öldükten sonra hatta kirki cikmamisti abim gelinimizi bir irakliyla yakaladi. Meger biz annemin cenazesiyle ugrasirken kadin adami eve alip artik.....
lmaz: rezil kadin. Biz yurtdisinda yasiyoruz annemi gömdük buraya geldik. abim zaten türkiyede bundan süpheleniyormus evi ariyorumus bu evde yok hatta bir kac defa gece aramis telefona cocuklar cikmis annem ev yok demisler, sonra arastirmis burda bir baldizi var herseyi abime anlatmis (meger bu irakli baldizin sevgilisiymis bizimki onun elinden almis bu adami) yani gercekten Yaprak dökümü.) Abim baldizin tarif etti eve gidiyor manzarayi anlatmama gerek yok artik. Tabiki polis geliyor burasi almanya polisler abimi götürüyor abim suclu durama düsüyor polisler abime burasi avrupa herkes istedini yapar diyorlar :1no2: Ama abim orda olay cikartmiyor o abimden sikayetci oluyor beni öldürmeye geldi (namus cinayeti ) diye. kendini öyle ele veriyor. Sundan öyle yazdim sonra inkar ediyor adamla beraber oldunu güya is arkadasimis dertlesmeye gitmis
lmaz:
lmaz:Aslinda daha cok detay var ama cokta uzun yazmak istemiyorum. Son durum suanda 2 cocugunu birakip o adamla beraber. Cocuklara abim ve biz bakiyoruz. Keyfine göre cocuklari 3-4 hafta arayla 1-2 saat okuldan alip ellerine bir simitle yolluyor.
Yani arkadaslar biz annemizin acisiyla ugrasirken kadinin yaptina bakin. Biz annemize yanarken kadin ne derdindeymis. Bu konuyu acmamin sebebi Toplum olarak nereye gidiyoruz neler oluyor bize. (sunuda belirtim polis abime üzülme tek türk olarak senin basina gelmiyor biz haftada kac türkün böyle olaylariyla karsilasiyoruz demis)

Yani arkadaslar biz annemizin acisiyla ugrasirken kadinin yaptina bakin. Biz annemize yanarken kadin ne derdindeymis. Bu konuyu acmamin sebebi Toplum olarak nereye gidiyoruz neler oluyor bize. (sunuda belirtim polis abime üzülme tek türk olarak senin basina gelmiyor biz haftada kac türkün böyle olaylariyla karsilasiyoruz demis)