Toplum ve geldiğimiz hali

Ladycharms

Kalbin işine bak yüzüne bakamaz. Ağlar durur
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
2.884
5.569
108
Sevgili ablalarım şöyle bi bakıyorum geldiğimiz nokta
İnsanlar yalancı masumluklarını kaybetmişler menfaatleei olmadıkça eyvallah ddmezler
Zihniyetler kötü. İnsanların süzerek yorumlayan o kadar çok insan var ki her konusa bir de bunu hissettiriyorlar.Elalem ne der kuralı var hala.
Dışarıda ben şunu asla yapmıyorum deyip aslında yapan o kadar çok insan varki.
Sizi saf olarak görüp işinizi yaptıracak o kadar çok insan var. Giderek yalnızlaşıyorum diyorlar ki niye arkadaşın yok
Niye mi yok?
Ben arkadaşlarıma aileme değer vermeye çalışırım sevdigimi söylemesem bile hissettiririm fakat bugüne kadar ben onlara yardımcı olduğum kadar onlar sadece kendilerini düşündüler bana yardım etmediler. Ben zaten çevremdekilere yardım ettim bir kendime yardım edemedim.
Bu yüzden öğrendim yalnız olmayı bazen iyi diyorum aslında @lonelybuthappy haklı aslında

Herkes elinde ki zımbırtılar en iyi arkadaşı oldu maalesef..
Neden insanlar yalnızlaşıyor diye kimse sormuyor.
Çünkü zaten bir cevapları var. Teknoloji ilişkileri bitirmiş. Pardon hangi ilişki ?
Hic sorma. Bazen diyorum ki Allah o teknolojiyi bildiği gibi yapsın. İki çimen göreyim diye pikniğe gideriz o telefon çıkar bir taraftan. Sohbet edersin o telefon yine ortada. Lanet olası telefon... :işsiz:

Bana sahte dostluklar en çok teknolojiden etkilenen kısım gibi geliyor.
Herkesin elinde bir akıllı(!) telefon, elalemin hayatına imrene imrene olmadığı insan gibi davranıyor herkes bu yüzden doğru dostu bulmak ve olanı kaybetmemek mucize resmen.

Back
X