toplumda baska davraniyor

lokmatatlisiyim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
355
269
23
28
Her seyi i buraya danisir oldum ama... biri var 1 aydir gorusuyoruz... haftada bir vs okulum yogun biraz.. .cok iyi saygili, beni dinliyor, anlamaya calisiyor, yaziyor ediyor vs hos biri de.
sorun şu ki; biz karantinadan dolayi arabayla ugrayip kahve alip srabada sohbet ederek iciyoruz genelde bugun hava nazaran sicakti. yuruyelim dedik fakat sunu farkettim surekli onden yuruyor. yani beni beklemiyor flort gibiyiz elimi tutmuyor otururken oyle yaklasayim falan da yapmiyor.
muhafazakar biri degil niye boyle yapiyoe anlamadim. internette sizle birlikte gozukmekten utaniyordur yaziyor ama kendi davet ediyor? ustelik yani arabada bi sey de yapmiyoruz sohbet ediyoruz... anlamadim ben mi abartiyoe anlam yukluyorum her seye.. tesekkur ederim simdiden..

Onden yurumek cok kaba ..ee o onden yuruyunce siz ne yapiyorsunuz..yurume meselesi haric diger konularda biraz yavas ilerlemek isteyebilir..malesef biz kadinlar cok detayci ve aceleciyiz ilk ay flort 6 ayda nisan sene sonu dugun ...

Bence boşluktan sizinle.gorusuyor, zaten koronadan millet koca, sevgili bulamiyor.
Sizinle sohbet edip vakit gecirmeyi seviyor olabilir ama begenmiyor sizi bu cok acik bisey.
insan begenmedigi biriyle neden gorussun ki, benimle iletisimi kesen cok oldu istemeyen kimseyi de ne yapsam da gorusturemedim...
bide kahve iciyoruz hani bi cikari olsa neyse...

Onden yurumek cok kaba ..ee o onden yuruyunce siz ne yapiyorsunuz..yurume meselesi haric diger konularda biraz yavas ilerlemek isteyebilir..malesef biz kadinlar cok detayci ve aceleciyiz ilk ay flort 6 ayda nisan sene sonu dugun ...
soyluyorum bacaklarim uzun kaliyoe sana farketmiyorum hizli gittigimi diyor

Elini tutsa, yaklaşsa flört değil sevgili olursunuz. Daha emin değil demek ki...1 ayda emin olmaması da anormal bir şey değil.

insan begenmedigi biriyle neden gorussun ki, benimle iletisimi kesen cok oldu istemeyen kimseyi de ne yapsam da gorusturemedim...
bide kahve iciyoruz hani bi cikari olsa neyse...

Tamam işte boş vaktini dolduruyor belli ki, muhabbetiniz de hoşuna gidiyordur muhtemelen.
Evli ya da sevgilisi yoksa yani gorulmekten cekinecegi bu tarz durumlar yoksa sizi yanina yakistirmiyordur bir sekilde biseyinizden rahatsizdir başka secenek yok.

İnsanlarin hayatinda muhabbeti hoşuna giden insanligini sevdigi ama kendisini cokta begenmedigi insanlar olmuş olabilir, oluyor yani bunlar.
Elini tutmamasini geçtim önden yurumesinin bir aciklamasi yok, magaradan cikmadiysa...

Bir yere yetişmeye çalışıyor olsaydınız derdim ki herhalde o daha hızlı yürüyordur ama amacınız sohbet ederek yürüyüş yapmak. Bence duyguları yoğun değil, daha çok vakit geçirmek için berabermiş gibi bir hali var

boyu cok uzun kaliyor bana. ben hizli yurudugumu farketmiyorum diyor yavasliyor sonra farketmeden tekrar hizli gidiyor

Bir kadınla yürümesini bilmeyen erkek ya çok toydur ya da hödüktur.

O zaman size ogretmencilik düşecek.
Başka yolu yok bu ilişkinin .

soyluyorum bacaklarim uzun kaliyoe sana farketmiyorum hizli gittigimi diyor
E o zaman öküz altında buzağı arıyorsunuz. Bu kadar takılmayın her şeyine hemen acaba şöyle mi böyle mi diye düşünerek hayat geçmez. Adam açıklamış kendini ve haklı gayet. Ya tadını çıkarın bu ilişkinin ya da böyle kendinize zehir edecekseniz devam etmeyin bence.

Bir kadınla yürümesini bilmeyen erkek ya çok toydur ya da hödüktur.

O zaman size ogretmencilik düşecek.
Başka yolu yok bu ilişkinin .
asla sey icin soylemiyorum cok yakisikli daha once cok fazla kizla gorusmus. kendi tanidigimin bile ona asildigini gormuslugum var.. anlamiyorum arkadas olmak istese ona da okeyim bana uyar ama kendisi bulusmak istiyor kendisi deger veriyorum ediyorum begeniyorum seni bilmemne diyor. bi kere laf arasinda kendimi de begeniyorum seni de demisti. acaba kendini begendigi icin mi bu davranisi

yakisiklisi da cirkini de ayri dert bu cinsin

sizinle vakit geciriyor dediler yukarda da...

Bu mesajınızdan sonra sizinle vakit geçirmek ve ego tatmini için birlikte olduğuna kani oldum. Seni beğeniyorum kendimi de beğeniyorum ne ya, kenarımın Narcissus'u.

Bu mesajınızdan sonra sizinle vakit geçirmek ve ego tatmini için birlikte olduğuna kani oldum. Seni beğeniyorum kendimi de beğeniyorum ne ya, kenarımın Narcissus'u.

Bir sürü kizla birlikte olan insan yan yana nasil yurunecegini biliyordur bence, bunun yalan oldugu meydana cikti. Yan yana yurudugu herkesle ayni boyda miymiş hep önden önden gidiyor.

Eşim 185 hiç onden gittigini gormedim. 190 sevgilim de oldu kimse onden onden gitmedi ki ben de kisayimdir 160 bile yokum. Boyla alakasi yok birlikte yurumenin.

Bigun benim sevgilim de öyle önden önden yürürken durup, bi yere saklandım ve beni farketmesini bekledim. Baya bi gitti, sonra arkasına dönüp beni göremeyince aradı beni, bilmem neredeyim acaba dedim, arkana bakmadan önden önden yurursen bidaha hiç bulamazsin eve giderim direkt dedim. Sonrasında hiç hatirlamam öyle önden yürüdüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…