- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
insan begenmedigi biriyle neden gorussun ki, benimle iletisimi kesen cok oldu istemeyen kimseyi de ne yapsam da gorusturemedim...Bence boşluktan sizinle.gorusuyor, zaten koronadan millet koca, sevgili bulamiyor.
Sizinle sohbet edip vakit gecirmeyi seviyor olabilir ama begenmiyor sizi bu cok acik bisey.
boyu cok uzun kaliyor bana. ben hizli yurudugumu farketmiyorum diyor yavasliyor sonra farketmeden tekrar hizli gidiyorSizi koruması yapmış arkasından gittiginize göre
soyluyorum bacaklarim uzun kaliyoe sana farketmiyorum hizli gittigimi diyorOnden yurumek cok kaba ..ee o onden yuruyunce siz ne yapiyorsunuz..yurume meselesi haric diger konularda biraz yavas ilerlemek isteyebilir..malesef biz kadinlar cok detayci ve aceleciyiz ilk ay flort 6 ayda nisan sene sonu dugun ...
insan begenmedigi biriyle neden gorussun ki, benimle iletisimi kesen cok oldu istemeyen kimseyi de ne yapsam da gorusturemedim...
bide kahve iciyoruz hani bi cikari olsa neyse...
boyu cok uzun kaliyor bana. ben hizli yurudugumu farketmiyorum diyor yavasliyor sonra farketmeden tekrar hizli gidiyor
E o zaman öküz altında buzağı arıyorsunuz. Bu kadar takılmayın her şeyine hemen acaba şöyle mi böyle mi diye düşünerek hayat geçmez. Adam açıklamış kendini ve haklı gayet. Ya tadını çıkarın bu ilişkinin ya da böyle kendinize zehir edecekseniz devam etmeyin bence.soyluyorum bacaklarim uzun kaliyoe sana farketmiyorum hizli gittigimi diyor
aahhahaha insallah durum odurHer başarılı erkeğin arkasında bir kadin vardiri Yanlis anlamis olabilir mi?
asla sey icin soylemiyorum cok yakisikli daha once cok fazla kizla gorusmus. kendi tanidigimin bile ona asildigini gormuslugum var.. anlamiyorum arkadas olmak istese ona da okeyim bana uyar ama kendisi bulusmak istiyor kendisi deger veriyorum ediyorum begeniyorum seni bilmemne diyor. bi kere laf arasinda kendimi de begeniyorum seni de demisti. acaba kendini begendigi icin mi bu davranisiBir kadınla yürümesini bilmeyen erkek ya çok toydur ya da hödüktur.
O zaman size ogretmencilik düşecek.
Başka yolu yok bu ilişkinin .
sizinle vakit geciriyor dediler yukarda da...E o zaman öküz altında buzağı arıyorsunuz. Bu kadar takılmayın her şeyine hemen acaba şöyle mi böyle mi diye düşünerek hayat geçmez. Adam açıklamış kendini ve haklı gayet. Ya tadını çıkarın bu ilişkinin ya da böyle kendinize zehir edecekseniz devam etmeyin bence.
Bu mesajınızdan sonra sizinle vakit geçirmek ve ego tatmini için birlikte olduğuna kani oldum. Seni beğeniyorum kendimi de beğeniyorum ne ya, kenarımın Narcissus'u.asla sey icin soylemiyorum cok yakisikli daha once cok fazla kizla gorusmus. kendi tanidigimin bile ona asildigini gormuslugum var.. anlamiyorum arkadas olmak istese ona da okeyim bana uyar ama kendisi bulusmak istiyor kendisi deger veriyorum ediyorum begeniyorum seni bilmemne diyor. bi kere laf arasinda kendimi de begeniyorum seni de demisti. acaba kendini begendigi icin mi bu davranisi
yakisiklisi da cirkini de ayri dert bu cinsin
ahahhaa durun sakin olun.. bu sefer de yanilmak istemiyorum cok yoruldum artik mutlu olmak istiyorum bi kere deBu mesajınızdan sonra sizinle vakit geçirmek ve ego tatmini için birlikte olduğuna kani oldum. Seni beğeniyorum kendimi de beğeniyorum ne ya, kenarımın Narcissus'u.
Bu mesajınızdan sonra sizinle vakit geçirmek ve ego tatmini için birlikte olduğuna kani oldum. Seni beğeniyorum kendimi de beğeniyorum ne ya, kenarımın Narcissus'u.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?