toplumda baska davraniyor

Ya çok saçma değil mi ama, yan yana görünmek istemiyorsan neden buluşursun ki biriyle

cok iyi yapmissiniz...
bugune kadar hep bi kotuluk buldum herkesle konusmayi kestim.. ama baktim adam kalmadi artik herkes takir takir kaciyor kimse de aman lokma tatlisi boyle dedi demiyor.. sorun bende diye bu sefer fevri davranmak istemedim...

Ya çok saçma değil mi ama, yan yana görünmek istemiyorsan neden buluşursun ki biriyle

Nebileyim adamin iç dunyasini ama cok begendigin biriyle yururken niye önden önden yürüyesin ki? Buna bahane olarakta bacagim uzun demek???
Bana başka bisey dusundurmuyor. Yurumesini duzeltirse bilmeden yapmistir diyebiliriz ama bahane bulup ayni harekete devamsa... Uzgunum.

ben de ayni seyi dusundum, normal erkek arkadaslarim da var onlar da hizli yuruyor mesela :/ dusununce... bu bi de tezcanli biraz konusurken falan da cok hizli konusuyor hizli hareket ediyor arabayi bile oyle kullaniyor denebilir

Birdahakine deki tempolu yürüyeceksek eşofman giyeyim de bakalım anlar belki.

Konu sahibi bu alıntı yaptığım yeri iyi okuyun bence sizin de yapmanız haktır

Erkek arkadaşım da genelde çok hızlı yürür ama otobüse yetişmeye çalışırken bile bir kez olsun beni gerisinde bırakmadı. İlk buluşmalarımızda hep yürüyüş yapardık, sohbet ederken çok keyif aldığı için hızlı yürümezdi. Konu sahibini anlıyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyor ama realist olması lazım. O da bu durumun normal olmadığını biliyor ki konu açacak kadar canını sıkmış. Umarım kendisine gerçekten değer veren biriyle beraber olur

Önden mi yürüyor?

O önden siz arkadan yürüyorsunuz? Anladım. Hiç hoş değil hem de hiç. Sizden utanıyor mu başka bir sebebi mi var bilmem ama saygısızlık resmen

Önden mi yürüyor?

O önden siz arkadan yürüyorsunuz? Anladım. Hiç hoş değil hem de hiç. Sizden utanıyor mu başka bir sebebi mi var bilmem ama saygısızlık resmen
ya aslinda surekli olan bi sey degil, bi kere oldu bugun, cardakta oturduk kahve ictik. soguktu arabaya donuyorduk arabaya yaklasinca hizlandi onden yurudu ben de hizli yuruyosun arkanda kaldim dedim farketmedim ki adimlarim buyuk zaten arabaya geldik o yuzden dedi

Yav olur o kadar bir kere olmuş zaten. Sonrasını gözlemleyin biraz.
Eşim de benden oldukça uzun, beraber yürüyüş yapıyoruz. Bazen bi kaptırıyor, onun için yürütüş temposu ben nerdeyse koşmaya yakın durumda kalıyorum. Uyarınca o da pardon ya kaptırmışım diyor.

ah az once gelseydiniz keske...
ona yazdim dedim sen boyle yaptin beni begenmiyor musun bilmemne.. o da farketmedim bile kucuk seylere takilma falan dedi... ama al iste kilcigi soktuk bi kere adamin aklina..

ah az once gelseydiniz keske...
ona yazdim dedim sen boyle yaptin beni begenmiyor musun bilmemne.. o da farketmedim bile kucuk seylere takilma falan dedi... ama al iste kilcigi soktuk bi kere adamin aklina..
Ya az önce dediniz ya, arkadaş da olsak ok ama beni beğendiğini söylüyor diye, kendinin farkındaysa asıl sizin o “sen bilirsin benim için hava hoş” tavrınız çekici geliyordur. Daha adı da konulmamış, niye adamı beni beğenmiyor musun diye darlıyosun? Beğenmezse basar tekmeyi, ne mecburiyeti var?

Adama neden kendinizi değersiz gösterip “beni beğenmiyor musun?” diye sorular uzatıyorsunuz? Beğenmese beğenmesin çok mu lazım? Kendinize değer verin ve önemseyin bu tip soruların sorulmasını aşırı itici buluyorum lütfen.

Adamın böyle hareket karşısında gidip kendisine söylemenizde yersiz olmus bana göre. Çünkü ilk defa oldu diyorsunuz biraz bekleyip sonraki adımlardada aynısı gerçeklestiğinde dile getirebilirsiniz.

Bir diğeri ise cocuk cok kızla beraber olmus tabi nasıl adım atması gerektigini yürümesi gerektigini veyahutta nezaket görgü kurallarından (odun, hödük degilse) bi haber oldugunu biliyordur diye düşünüyorum. Herşey olabilir. Siz sordugunuzda sizi üzmemek icinde öyle cevap vermis olabilir eski sevgilisi veya konuştuğu biri varsa biri görür eder korkusuyla hareket edip kimse yanlıs anlamasın diye de yürümüs olabilir. Yani akla cok sey geliyor. Önemli olan sizin mantıklı hareket etmeniz. İleriki zamanlardada devam ederse iletisiminizi gözden gecirin.

Bir de ne öyle? Seni beğeniyorum, kendimide beğeniyorum demek? Iy.

ben de ayni seyi dusundum, normal erkek arkadaslarim da var onlar da hizli yuruyor mesela :/ dusununce... bu bi de tezcanli biraz konusurken falan da cok hizli konusuyor hizli hareket ediyor arabayi bile oyle kullaniyor denebilir
Bence bir kere de üçlü buluşun. Ya onun ya kendinizin bir arkadaşınızı davet edin buluşmaya. Henüz o noktada değiliz derseniz plan kurun fjdjd arkadaşınız gideceğiniz yerde sizi beklesin görünce aa Ece sen de mi burdasın olayları. Biraz takılın beraber bakın bakalım o varken de mi önden önden yürüyor ya da şüphelendiğiniz diğer şeyleri yapıyor. Hala aynıysa gerçekten doğru söylüyordur adam farkında olmadan yapıyordur belki.

Yuruyus seklinden seviyor sevmiyor tahlili biraz fazla bence.Ama size bir ornek vereyim; Kizkardesimle yuruyuse, alisverise vs cikariz,ayni anda baslayan yürüyüşümüz mutlaka onun one gecmesi ile devam eder.uyaririm arkada kaldim diye, ayni arkadasiniz gibi yavaslar sonra..Bence adamin yürüyüşü oyle. Kimisi cok hizli yürür. Sizi geçtiğini bile farketmiyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…