- 27 Ağustos 2020
- 654
- 1.157
- 63
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
Ya çok saçma değil mi ama, yan yana görünmek istemiyorsan neden buluşursun ki biriyleBir sürü kizla birlikte olan insan yan yana nasil yurunecegini biliyordur bence, bunun yalan oldugu meydana cikti. Yan yana yurudugu herkesle ayni boyda miymiş hep önden önden gidiyor.
Eşim 185 hiç onden gittigini gormedim. 190 sevgilim de oldu kimse onden onden gitmedi ki ben de kisayimdir 160 bile yokum. Boyla alakasi yok birlikte yurumenin.
cok iyi yapmissiniz...Bigun benim sevgilim de öyle önden önden yürürken durup, bi yere saklandım ve beni farketmesini bekledim. Baya bi gitti, sonra arkasına dönüp beni göremeyince aradı beni, bilmem neredeyim acaba dedim, arkana bakmadan önden önden yurursen bidaha hiç bulamazsin eve giderim direkt dedim. Sonrasında hiç hatirlamam öyle önden yürüdüğünü
Ya çok saçma değil mi ama, yan yana görünmek istemiyorsan neden buluşursun ki biriyle
ben de ayni seyi dusundum, normal erkek arkadaslarim da var onlar da hizli yuruyor mesela :/ dusununce... bu bi de tezcanli biraz konusurken falan da cok hizli konusuyor hizli hareket ediyor arabayi bile oyle kullaniyor denebilirYa çok saçma değil mi ama, yan yana görünmek istemiyorsan neden buluşursun ki biriyle
Birdahakine deki tempolu yürüyeceksek eşofman giyeyim de bakalım anlar belki.Her seyi i buraya danisir oldum ama... biri var 1 aydir gorusuyoruz... haftada bir vs okulum yogun biraz.. .cok iyi saygili, beni dinliyor, anlamaya calisiyor, yaziyor ediyor vs hos biri de.
sorun şu ki; biz karantinadan dolayi arabayla ugrayip kahve alip srabada sohbet ederek iciyoruz genelde bugun hava nazaran sicakti. yuruyelim dedik fakat sunu farkettim surekli onden yuruyor. yani beni beklemiyor flort gibiyiz elimi tutmuyor otururken oyle yaklasayim falan da yapmiyor.
muhafazakar biri degil niye boyle yapiyoe anlamadim. internette sizle birlikte gozukmekten utaniyordur yaziyor ama kendi davet ediyor? ustelik yani arabada bi sey de yapmiyoruz sohbet ediyoruz... anlamadim ben mi abartiyoe anlam yukluyorum her seye.. tesekkur ederim simdiden..
Bigun benim sevgilim de öyle önden önden yürürken durup, bi yere saklandım ve beni farketmesini bekledim. Baya bi gitti, sonra arkasına dönüp beni göremeyince aradı beni, bilmem neredeyim acaba dedim, arkana bakmadan önden önden yurursen bidaha hiç bulamazsin eve giderim direkt dedim. Sonrasında hiç hatirlamam öyle önden yürüdüğünü
Erkek arkadaşım da genelde çok hızlı yürür ama otobüse yetişmeye çalışırken bile bir kez olsun beni gerisinde bırakmadı. İlk buluşmalarımızda hep yürüyüş yapardık, sohbet ederken çok keyif aldığı için hızlı yürümezdi. Konu sahibini anlıyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyor ama realist olması lazım. O da bu durumun normal olmadığını biliyor ki konu açacak kadar canını sıkmış. Umarım kendisine gerçekten değer veren biriyle beraber olurNebileyim adamin iç dunyasini ama cok begendigin biriyle yururken niye önden önden yürüyesin ki? Buna bahane olarakta bacagim uzun demek???
Bana başka bisey dusundurmuyor. Yurumesini duzeltirse bilmeden yapmistir diyebiliriz ama bahane bulup ayni harekete devamsa... Uzgunum.
ya aslinda surekli olan bi sey degil, bi kere oldu bugun, cardakta oturduk kahve ictik. soguktu arabaya donuyorduk arabaya yaklasinca hizlandi onden yurudu ben de hizli yuruyosun arkanda kaldim dedim farketmedim ki adimlarim buyuk zaten arabaya geldik o yuzden dediÖnden mi yürüyor?
O önden siz arkadan yürüyorsunuz? Anladım. Hiç hoş değil hem de hiç. Sizden utanıyor mu başka bir sebebi mi var bilmem ama saygısızlık resmen
Yav olur o kadar bir kere olmuş zaten. Sonrasını gözlemleyin biraz.ya aslinda surekli olan bi sey degil, bi kere oldu bugun, cardakta oturduk kahve ictik. soguktu arabaya donuyorduk arabaya yaklasinca hizlandi onden yurudu ben de hizli yuruyosun arkanda kaldim dedim farketmedim ki adimlarim buyuk zaten arabaya geldik o yuzden dedi
ah az once gelseydiniz keske...Yav olur o kadar bir kere olmuş zaten. Sonrasını gözlemleyin biraz.
Eşim de benden oldukça uzun, beraber yürüyüş yapıyoruz. Bazen bi kaptırıyor, onun için yürütüş temposu ben nerdeyse koşmaya yakın durumda kalıyorum. Uyarınca o da pardon ya kaptırmışım diyor.
yok oyle olsa aramiz uzak yarim saat gelmezdi kiKorona korkusu vardır belki temas dan korkuyodur :)
Kiz şaka yapıyorum yaa tabıkı dogru soyluyorsun.bır sure daha gozlemle bence.yok oyle olsa aramiz uzak yarim saat gelmezdi ki
seninle vakit geciriyor, seni begenmiyor dediler aklima girdiler adami bunalttim aklima tukuriyim afedersinizKiz şaka yapıyorum yaa tabıkı dogru soyluyorsun.bır sure daha gozlemle bence.
Ya az önce dediniz ya, arkadaş da olsak ok ama beni beğendiğini söylüyor diye, kendinin farkındaysa asıl sizin o “sen bilirsin benim için hava hoş” tavrınız çekici geliyordur. Daha adı da konulmamış, niye adamı beni beğenmiyor musun diye darlıyosun? Beğenmezse basar tekmeyi, ne mecburiyeti var?ah az once gelseydiniz keske...
ona yazdim dedim sen boyle yaptin beni begenmiyor musun bilmemne.. o da farketmedim bile kucuk seylere takilma falan dedi... ama al iste kilcigi soktuk bi kere adamin aklina..
Bence bir kere de üçlü buluşun. Ya onun ya kendinizin bir arkadaşınızı davet edin buluşmaya. Henüz o noktada değiliz derseniz plan kurun fjdjd arkadaşınız gideceğiniz yerde sizi beklesin görünce aa Ece sen de mi burdasın olayları. Biraz takılın beraber bakın bakalım o varken de mi önden önden yürüyor ya da şüphelendiğiniz diğer şeyleri yapıyor. Hala aynıysa gerçekten doğru söylüyordur adam farkında olmadan yapıyordur belki.ben de ayni seyi dusundum, normal erkek arkadaslarim da var onlar da hizli yuruyor mesela :/ dusununce... bu bi de tezcanli biraz konusurken falan da cok hizli konusuyor hizli hareket ediyor arabayi bile oyle kullaniyor denebilir
Yuruyus seklinden seviyor sevmiyor tahlili biraz fazla bence.Ama size bir ornek vereyim; Kizkardesimle yuruyuse, alisverise vs cikariz,ayni anda baslayan yürüyüşümüz mutlaka onun one gecmesi ile devam eder.uyaririm arkada kaldim diye, ayni arkadasiniz gibi yavaslar sonra..Bence adamin yürüyüşü oyle. Kimisi cok hizli yürür. Sizi geçtiğini bile farketmiyor olabilir..Her seyi i buraya danisir oldum ama... biri var 1 aydir gorusuyoruz... haftada bir vs okulum yogun biraz.. .cok iyi saygili, beni dinliyor, anlamaya calisiyor, yaziyor ediyor vs hos biri de.
sorun şu ki; biz karantinadan dolayi arabayla ugrayip kahve alip srabada sohbet ederek iciyoruz genelde bugun hava nazaran sicakti. yuruyelim dedik fakat sunu farkettim surekli onden yuruyor. yani beni beklemiyor flort gibiyiz elimi tutmuyor otururken oyle yaklasayim falan da yapmiyor.
muhafazakar biri degil niye boyle yapiyoe anlamadim. internette sizle birlikte gozukmekten utaniyordur yaziyor ama kendi davet ediyor? ustelik yani arabada bi sey de yapmiyoruz sohbet ediyoruz... anlamadim ben mi abartiyoe anlam yukluyorum her seye.. tesekkur ederim simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?