Topuk kanı Pku ve Be

kocakafam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba, 2 şubatta oğlum dünyaya geldi akciğer yaşlığı sebebiyle direkt yoğun bakıma alındı. 8 gün yoğun bakımda kaldı. Bu arada topuk kanları üniversite hastanesi tarafından alındı. Enabızdan girip kontrol edeyim dediğimde diğer değerleri normal ama Pku ve Be değeri için yeni bir numune vermeniz gerekmektedir yazıyor. Sağlık ocağından da aranmadım. Böyle yazıp ikinci bir testte sonucu normal çıkan var mı lütfen görün mesajımı. İlk bebeğimi preeklampsi ile kaybetmiştim geceden beri uyuyamıyorum.

Siz sağlık ocağına başvurun yeniden alsınlar. Bilgim yok ama inşallah ikinci test normal cikar. Kendinizi strese sokmayın. Allahın izniyle bebeğiniz iyidir inşallah 🌼

Sağlık ocağına gittim aramadınız dedim ikinci topuk kanı çıkmamış daha kötü bi şey olsaydı bugüne kadar aranırdı 7 şubatta alınmış ikinci topuk kanı dedi. 7 günde sonuç çıkıyor girmemişlerdir sisteme dedi. İnşallah öyledir ben de bi stres içinde bekliyorum

Merhaba, ilk topuk kanında hata payı olabiliyor zaten 2. kanı da bu sebepten alıyorlar 2. kandan sonra kanın referans aralığına dönmesi çok olağan bir durum endişelenmeyin burda birçok örnek var ayrıca eğer değeri değişmezse de tedavisi olan bir hastalık o yüzden günlerinizi, gecelerimizi zindan etmeyin kendinize lütfen

İkinci topuk kanı sisteme girilmemiş sağlık ocağındaki hemşire sağ olsun aradı öğrendi temiz çıktı her şeyimiz teşekkür ederim

Back
X