Bu yorumun altına bir şey yazmadan edemedim. Kızınızın sağlıklı olmasına çok sevindim. Allah daha da iyi etsin
Ancak topuk kanları hangi hastaneden alınmış olursa olsun Sağlık Bakanlığının takip ettiği bir süreçtir . Çünkü bu gerçekten çok hayati bir işlem. Sağlık Bakanlğı herhangi bir sorun olmayan bebeklerin ailelerini aramıyor, ama değeri yüksek olan bebeklerin ailelerini arayıp takibe alıyor. İkinci topuk kanı için ısrar ediyor olmaları sizin bebeğinizin sağlığı için. Evet sizde bir sorun çıkmamış, ama çıkabilirdi
İkinci topuk kanı her bebekten alınır. Çünkü ilk doğduğunda her şey normalken 10 gün içinde tiroit değerleri değişebilir
Mesela benim kızımda ilk topuk kanının sonuçları gayet iyiyken ikinci topuk kanında 50 ye yükselmişti değeri. Tedavi oldu hemen
Ben ikinci topuk kanını aldırmasaydım ve tedavi başlanmasaydı kızım şuan "Gerizekalılık ve cücelik" gibi problemlerle yaşıyor olacaktı
Bu konu çok çok önemli, ihmale gelmez. O yüzden forumu okuyacak kişileri yanıltmamakta fayda var.
Ben kimseyi yanıltmıyorum zaten.kimse gitmesin de demiyorum. Sadece kendi hastanemde topuk kanının alındığını ve test yapıldığını ve sorun çıkmadığını söylediler dedim.
En ufak bir şüphe olsaydı koşarak yaptırırım da dedim. Doktorum, Sağlık Bakanlığı hep aynı şeyi yapıyor, 2.yi verdirmenize gerek yok dedi, dedim. Sağlık Bakanlığı bana kanda sorun var demedi. Bu kan az dediler dedim.
Özür dileyen, hata yaptık, sorun yokmuş diyen yine Sağlık Bakanlığı.
Ben burada derdimi anlatamadım. İnsanlar (size için demiyorum çünkü üslubunuz saygı çerçevesinde) okuduğunu anlamadan saldırıya geçtiler ben en çok buna şok oldum. Herhalde devlet memuru bunlar, hata yapılmasına tahammül edemediler bilemiyorum.
Bakanlık personeli benden özür dilerken, sizlere ne oluyor??
Konu açan Kızcağıza üzüldüm. Tartışma yorumlarından, konusu hiç oldu. Ayıp gerçekten..