• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
hanımlar regl günümde dün kan testi verdim 284 çıktı nasıl sizce sonuç kimyasala döner mi böyle başlamışken iki kere geçirdim çünkü çok korkuyorum
Bence gayet güzel bi değer bende kimyasal geçirmiştim 37 ile öğrenmiştim iki gün geçme ile doktorum kimyasal olabilir demişti hatta ve kimyasalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsun 🧿

Bence gayet güzel bi değer bende kimyasal geçirmiştim 37 ile öğrenmiştim iki gün geçme ile doktorum kimyasal olabilir demişti hatta ve kimyasalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsun 🧿
Çok geçmiş olsun bu kimyasallara elimizden bi şey gelmiyor.. bende ilk defa bu kadar yükseklen gördüm regl günümde ama bazı kadınalrda yine yüklsekken düşüş olmuştu diye hatırlıyorum önceden okuduklarımda korkutuyor o yüzden

Çok geçmiş olsun bu kimyasallara elimizden bi şey gelmiyor.. bende ilk defa bu kadar yükseklen gördüm regl günümde ama bazı kadınalrda yine yüklsekken düşüş olmuştu diye hatırlıyorum önceden okuduklarımda korkutuyor o yüzden
umudunu kaybetme ve içini ferah tut burda bende çok vakit kaybettim aslında ama isteğim sonucu hiç alamadım dıyebilirim chat cptye genelde soruyorum artık 😅

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah, 🌸 Bende iki kere kimyasal geçirdim ve en yüksek 23 gördüm bu değerle sanmıyorum kimyasal olacağını gönlünüzü ferah tutun o yükseklerden düşenler erken düşük bence geçen biri kese gördükten sonra düşmüş kimyasal diyor bilmeyenler yani

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah, 🌸 Bende iki kere kimyasal geçirdim ve en yüksek 23 gördüm bu değerle sanmıyorum kimyasal olacağını gönlünüzü ferah tutun o yükseklerden düşenler erken düşük bence geçen biri kese gördükten sonra düşmüş kimyasal diyor bilmeyenler yani
Sizede geçmiş olsun üst üste mi yaşadınız kimyasalı

Merhabalar.
Klomen ve ovitrel kullandığım 2.aydayım.
3 ekimi 4 ekime baglayan gece ovitrel çatlatma iğnesi günü.
6 ekim vajinal muayenede yumurta çatlamış görünüyor.
4 ve 5 ekim ilişki değerlendirme tarihleri.

15 ekim ilk beta hcg değeri 2.24.
20 ekim beta hcg değeri 48.38
22 ekim beta hcg degeri 79.43

Kanama lekelenme vs yok.
Tecrübesi olan arkadaşlar değerlendirebilir mi.
Sonucunuz ne oldu acaba

Kızlar selamlar bugün adet günüm beta değerlerim bu şekilde bu kimyasal gebelik midir sizce

aşırı moralim bozuk burdan sağlıklı bir gebeliğe ilerler mi sizce?

1769509739809.webp

Kızlar selamlar bugün adet günüm beta değerlerim bu şekilde bu kimyasal gebelik midir sizce

aşırı moralim bozuk burdan sağlıklı bir gebeliğe ilerler mi sizce?

Eki Görüntüle 3700525
Bende aynı bu şekildim hatta 20 gün geçti aradan kanamam da 4 gündür başladı. Beta daha yeni düşmeye başladı. 9 defa kan verdim Yavaş yavaş artarken heveslendim de aslında sonuçta artıyor diye ama malesef sonra düşmeye başladı. Her süreç elbet farklı ilerler ama malesef durumum bu. Hakkınızda hayırlısı

Bende aynı bu şekildim hatta 20 gün geçti aradan kanamam da 4 gündür başladı. Beta daha yeni düşmeye başladı. 9 defa kan verdim Yavaş yavaş artarken heveslendim de aslında sonuçta artıyor diye ama malesef sonra düşmeye başladı. Her süreç elbet farklı ilerler ama malesef durumum bu. Hakkınızda hayırlısı
Size de geçmiş olsun ☹️ 25 e düştü beta hala kanama başlamadı bekliyorum bende

Kızlar selamm. Benim sat 2 ocak.
29 Ocak beta 82
2 şubat beta 529 çıktı. Sizce artış nasıl? Yarın randevum var kaç haftaliga denk geliyor acaba kese görür müyüm?

Kızlar selamm. Benim sat 2 ocak.
29 Ocak beta 82
2 şubat beta 529 çıktı. Sizce artış nasıl? Yarın randevum var kaç haftaliga denk geliyor acaba kese görür müyüm?
yükseliş güzel duruyor 5 haftalıksnz galiba kese görünebilir kalp sesi 7-8. haftada duyulması beklenir

Arkadaşlar merhaba, reglim iki gün gecikti beta verdim 5110 çıktı kadın doğuma gittim kese karından görüldü tek kese 5 mm doktorda şaşırdı bu kadar yüksek çıkmasına. Salı günü tekrar randevum var. Bu şekilde olup sağlıklı gebelik yaşayan var mı. Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba, reglim iki gün gecikti beta verdim 5110 çıktı kadın doğuma gittim kese karından görüldü tek kese 5 mm doktorda şaşırdı bu kadar yüksek çıkmasına. Salı günü tekrar randevum var. Bu şekilde olup sağlıklı gebelik yaşayan var mı. Yardımcı olursanız sevinirim
Benim 10400 çıktı doktor keseyi göremedi karından. Bebeğim doğdu şuan 5 aylık 🥰

Benim 10400 çıktı doktor keseyi göremedi karından. Bebeğim doğdu şuan 5 aylık 🥰
Aaa böyle bir mesaj görmek umut verdi bana regli 2 gün gecikmesiyle böyle bi hcg çıkması biraz ürküttü yarın kontrolüm var inşallah her şey yolundadır🩷

Back
X